עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by questionman,

i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.

2. ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by ALMOG25,

למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by Blackbird72,

כולם לagp! איזה כרטיס הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום, המפרט שמצורף זה המחשב שאני מתעתד לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים כרטיס מסך. אני בעיקר עובד עם ADOBE CS5 + VISUAL STUIDO 2010 ועוד תוכנות לעריכת וידאו וכדומה. הבנתי שלכרטיסי מסך של NVIDIA יש ייתרון בעבודה עם ADOBE בגלל שהם עובדים עם טכנולוגיית ה CUDA אשמח להצעות. תודה רבה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 *2 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB CoolerMaster Elite 342 460W כולל ספק

9. אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by MOFRA,

זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5692 או זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. כותרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by fwWW,

המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by master,

היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by BarakCoder,

משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

זה צריך להיות LCD בגלל ששטח העבודה קצת קטן אז אני מחפש משהוא טוב במחיר סביר (אני לא יודע את טווח המחרים של המסכים האלו כך שאסתפק ב "סביר") משהו בתחום ה 15" -17" יספיק בהחלט

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  17. מסך: ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 827 בעיקרון הם מגיעים כחלק ממחשב חדש שאמור להיות מחשב משחקים, לגיימר קל-בינוני, שבו רציתי להוציא בין 1000 ל-1500 על מסך, ובין 800 ל-1000 על כרטיס מסך. אז מה דעתכם? תודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by azi,

שלום המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 השאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב יותר אני יכול לרכוש שיתאים למערכת שלי והאם הספק שלי יתאים לכך התקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by mMmSaK,

מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?

21. Started by 1stcowgirl,

בוקר טוב, ברשותי GTX460 ומסך LG21.5 FULLHD אני חסידה של NVIDIA , ושמתי לב שNVIDIA מציעה SETTINGS בWINDOWS TRAY. זה ה NVIDIA CONTROL PANELL. האם אני צריכה להשתמש בזה או שההגדרות נעשות באופן אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by codec,

אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by דניאל 102,

טוב הגעתי למסקנה בהתאם לתקציב ולמעבד שהוא לא הכי חדש. 7900 xt 4070 ti לפי המידע ברשת קצת קשה להחליט מה עדיף? מכל הבחינות

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  24. שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by צחי-2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.