כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry
-
שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד
-
שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שקורא את ההודעה. המחשב שלי מחשב בן חודשיים. מאז שקניתי אותו ולמרות פירמוט או שניים כל פעם שאני משחק במשחקים יש לי הודעת מסך כחול שבה נאמר שwindows היה חייב להיסגר כדי לא לפגוע במערכת או משהו כזה.בנוסף הוא כותב שהוא מצא בעיה בקובץ nv4_disp.dll. היו מקרים שגם פשוט המשחק נפסק ויצא בפתאומיות לWINDOWS ואפילו פעם אחת שהופיעה לי הודעת מסך כחול, עשיתי RESET והמחשב נתקע ולא עלה לWINDOWS. הנתונים של המחשב שלי: לוח אם-AN8-ULTRA ABIT כרטיס מסך- GIGABYTE 6600GT PCI-E מעבד-AMD3000+ S-939 אני צריך לציין שעידכנתי את הדרייברים הכי חדשים של NIVIDA ושל GIGABYTE וכמובן שיש לי DIRECTX9c מבחינת BIOS אני לא יודע את הגרסאות הנוכחיות של הכרטיס מסך והלוח אם כי אני לא יודע לגל…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ויש לי שאלה ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח שלי למשחקים ובכללי. המפרט: ultimate windos 7 ,64 operating system זיכרון מותקן : 4 גיגה מעבד: אניטל i3 לוח אם גיגהבייט pci express האם Gainward Nvidia GeForce 620GT 1GB DDR3 יריץ לי משחקים משחקים חדשים בלי בעיה והאם במחיר 270 שקל זה שווה או משהו אחר עדיף אשמח לעזרה תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע קניתי את ה-6600GT, עד כה אני מרוצה ממנו מאוד והוא בהחלט חזק ומשתלם. נכנסתי לקאונטר סטריק (לא שאני משחק במשחק הזה הרבה), סתם לשחק וגיליתי שה-FPS שלי הוא 60! בקונסול כמובן רשומה הפקודה fps_max 101 ועדיין זה לא משפיע! אני פשוט לא מבין מה הבעיה! :-\ עם הגיפורס 4 MX שלי אפילו היה 100 FPS! וזה רץ כמובן על OpenGL! למישהו יש הסבר, ואפשרות לתקן את זה? תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-