כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה ? ATI RADEON X600PRO DVI 256MB בהנחה שיש לי תקציב של 600 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
היי חברה.. קניתי מחשב חדש ובכמעט כל המשחקים כמו modern warefare 2 ו unreal tournament 3 יש לי ריצודים כאלה בצל.. כאילו הוא מקפץ ומופיע בריבועים.. צירפתי תמונה.. יש לצין שהכרטיס חדש דנדש והותקנו הדריברים האחרונים מאתר החברה... מה אפשר לעשות זה מחרפן אותי.. שימו לב לצל על הרובה.. מופיע כריבועים שמקפצים להם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לילה טוב ;D חיברתי את הכרטיס לטלוייזיה כרטיס- FX 5200 בכרטיס יש SVIDEO ובטלוויזיה שלי יש RCA קניתי מתאם מSVIDEO ל RCA חיברתי ואני רואה בשחור לבן ניסיתי את כל שיטות השידור PAL ובכלל... שיחקתי בכל ההגדרות האפשריות ב-VIDEO OUTPUT FORMAT זה היה בהתחלה על AUTO אחרי העברתי לComposite ראיתי למאית שניה צבעוני ואז לא ראו כלום הבעיה עצמה במצפצל הבעיה זה שבטלוויזיה שלי אין SVIDEO אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל בכל זאת לא מצאתי פיתרון (וכן,חיפשתי) טוב מקווה שיש למישהו פיתרון... תודה רבה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הלוח שלי לא תומך ב SLI, זה ה NF4 ULTRA יש לי X800GTO עם 2 חיבורי תצוגה אין כרטיס מובנה יש איזשהו פתרון זול וטוב ל PCI, או שאני חייב לשדרג ללוח SLI ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש , היעוד - עריכת תמונות (אני צלם) , ואולי קצת משחקים. יש לי כרטיס מסך שקניתי לפני שנתיים וחצי ב750 ש"ח. sapphire 9600XT 128 MB הכרטיס הוא AGP8X , ונאמר לי שהלוחות אם החדשים תומכים רק AGP (או משהו דומה). זה נכון? אני מבין שהכרטיס הנ"ל שעלה לי בזמנו 750 היום לא עולה יותר מ400 ש"ח. הכרטיס מספק אותי לגמרי , השאלה אם הוא יתמוך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפשת לפטופ חדש שיעמוד בעומסי חישובים של solidworks. המלצה על כרטיס מסך חזק? עדיפות מניסיון עם התוכנה תודה!
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-