עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoeiSH,

דניס המליץ לי על HD4830, אבל אני מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף - בSkyPC יש את הכרטיס HD4850 של POWERCOLOR ב845 ש"ח אם אני לא טועה, נכנסתי כדי לראות את האחריות וראיתי שיש לכרטיס קירור מיוחד.. http://www.skypc.co.il/pl_product~AX4850512MD3-HV2~8~0.htm מה שאני רוצה לדעת (אם זה אפשרי) אם יש פה מישהו שקנה את הכרטיס - והקירור הוא כמו בתמונה,או שהקירור הוא קירור הסטוק המעפן.. אשמח לקבל תשובה גם מנציג SKYPC אם אפשרי. תודה מראש למי שיעזור (התייאשתי כבר,מת לקנות את המחשב) שאר המפרט בקצרה אם נחוץ: Intel Core 2 Duo E7400 Tray GA-EP43-DS3L SAMSUNG 500GB HDD Mushkin 4GB Corsair CMPSU-400CX 400W CM 690 Artric Cooling Alpine 7 Pro LG DVD Burner

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by spatz,

אחרי התלבטות ארוכה על גודל מסך, חברה וכו', החלטתי על ה IIYAMA Pro 454, למרות שהוא יקר, אבל בגלל שמסך קונים להרבה זמן והוא הדבר שבו משתמשים הכי הרבה. הדברים היחידים שאני רוצה לשאול הם האם למסך הזה יש פסים אפורים דקים כאלה? לא נראה לי שזה ישפיע על המסך שאני אקנה סופו של דבר, פשוט כדי שאני לא אהיה מופתע כשאני אקבל את המסך. ודבר נוסף, ראיתי שבצד ומאחורי המסך יש חיבור עגול כזה ולא הצלחתי להבין מה הוא, אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה מצוין. תודה מראש על כל עזרה!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by zivgor,

שלום, קניתי GeForce 1060 עם מאוורר, ואני שם לב שהוא עובד קצת כשמערכת ההפעלה עולה, ומפסיק מיד אחרי כן. האם מישהו מכיר ויודע להגיד אם זה נורמלי? האם ישנו טרמוסטט המפסיק/מפעיל את המאוורר? למיטב ידיעתי המאוורר צריך לעבוד כל כל המחשב פועל. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by The-Fox,

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…

10. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by king445,

בגודל של 512M האם הוא עדיף יותר על פני כרטיס של GeForce 9600 בגודל זהה? באופן כללי הייתי רוצה לדעת עליו כל מידע אפשרי חסרונות יתרונות המלצות וכו'

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by dolevm2,

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4

14. יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?

15. היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by yuvalguez,

אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.

17. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

וואו! מישהו קיבל 18477 ב 3DMARK על ה DEFAULTS עם ה Radeon9700!!!! ועם אוברקלוק רצחני של 3600 מגה הרץ מחשב!!!!!!!!! אבל משהו נראה ליי פה מוזר, כתוב שיש לו FSB 9729MHz זה הגיוני בכלל??? נראה לי זיוף :-\ הנה הלינק: http://service.madonion.com/compare?2k1=4263880

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by slider,

טוב, יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ שעליו יש כרטיס מסך OB ויש לי גם ג'יפה 2 MX. איזה מהם עדיף? תודה..

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד

21. אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי, חזרתי היום מאמרקיה וראיתי שהגיע לארץ ה LG F900P ורציתי לשאול אם הוא עדיף על הIIYYAMA 413PRO COLOR שתכננתי לקנות..... הוא עולה 400-450 שקל יותר.... זה שווה??? ועוד שאלה, אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה האיכות תהיה טובה?? מבחינת סרטים ומשחקים.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by itayze,

טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים