עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by look-GOD,

המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by boten,

לכמה אנשים אצלנו במשרד שמו מסך LCD. זה אמור להיות טוב יותר, חד יותר, נכון? אז למה בגישה לאתרים האותיות (בעיקר העברית) נראות חלשות, דהויות ומרוחות? זה LCD?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. היי, אני לא גיימר, ולא עורך וידאו. הדרישה שלי שלכרטיס מסך יהיו 2 יציאות DVI ויציאת HDMI אחת. כמו כן, יהיה נחמד מאוד אם הכרטיס יתמוך בתצוגה בו זמנית בשתי ה DVI וה HDMI (3 מסכים בבת אחת). כמו כן, הכרטיס מסך צריך להריץ 4K בצורה חלקה, ואשמח מאוד גם אם הוא הוא יוכל להריץ 8K בצורה חלקה לצורך הכנה עתידית. המחשב שלי אינו חדש, והסוקט של לוח האם הוא PCIEX16. אלה הן כל הדרישות שלי. מבחינת תקציב, מעל 800 ש"ח אתחיל להרגיש שלא בנוח והשאיפה לכרטיס הזול ביותר האפשרי שיכסה את מה שאני מבקש. תודה רבה, יבגני

5. Started by oriklo,

מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Om1,

הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 המחשב מחובר לטלוויזית פלזמה, 50" ברזולוצייה של 1920 על 1080. אני משתמש ב XP+SP3. בזמן ההתקנה השתמשתי בדרייוורים שסופקו בדיסק ההתקנה -כאשר אני מתחבר דרך היציאה האנאלוגית (D15) אני מקבל תמונה תקינה בכל רזולוצייה מ 800 על 600 עד 1920 על 1080. -כאשר אני מתחבר דרך יציאת ה HDMI אני מקבל תמונה עד רזולוצייה של 1680 על 1050 (התמונה מעט לא ממורכזת ולא יפה לצפייה). כאשר אני מנסה לשנות ולעבור לרזולוצייה של 1920 על 1080 המחשב קורס ומאתחל את עצמו. התקנתי את הדרייוורים המעודכנים מאתר היצרן "VGA_XP(14.46.3.5328)" אולם הבעייה לא נפתרה, למישהו יש רעיון?

11. שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ

12. Started by Lanzar,

שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by wares2002,

:-\ ?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by pxst17,

כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by gilad0327,

אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI . התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-2400 17 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב . ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Dr-XP,

יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by nec_000,

מוסברת יפה על ידי hardwareunboxed - תהנו: שיטות מודרניות יותר של נוידיאה ו- AMD באות להקל במשהו את בעיית ה- latency (מוסבר מעלה על ידי hardwareunboxed) כאשר במקרה של AMD קוראים לכך enhanced sync. ההסבר לשיטה נמצא כאן: https://www.techspot.com/news/75212-amd-unveils-enhanced-sync-adrenaline-v-1772.html https://gaming.radeon.com/en/radeon-software-17-7-2-introducing-enhanced-sync/ ומאז שנסיתי אותה - חייב להודות שעברתי לעבוד עימה, מרגיש כמעט אותו הדבר שזה כבר היה שווה את זה. **תקציר מנהלים בדקה:

19. Started by OR007,

ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by gal651,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. יש לי בעיה בכרטיס ושלחו אותו לתיקון בחברה עלאק עכשיו על פי מיטב ידעתי אין בארץ יבואן של evga אם יש כזה מה הכתובת שלו או פרטים עליו יעזרו לי מאוד תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי את היכולות להשיג X1800XL במחיר טוב ואני יודע שהוא Ocer מצויין... אבל את ה7800GT אני משיג עם פול משחקים ובמחיר יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה HDR+AA+AF ואני לא יודע אם אינוידיה תיקנה את הבעיה של HDR+AA שלה... זה הגורם המכריע לקניה שלי... so,האם אינוידיה תיקנה את הבעיה?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים