כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE של ATI מדגם HD4850 והוא בצבע אדום כזה.. חבר שלי אמר לי שהביוס שלי ישן ואני צריך להחליף אותו - נכנסתי לאתר של GIGABYTE והלכתי לכרטיס שלי לעדכוני ביוס וראיתי שאין בכלל עדכוני ביוס לכרטיס הזה,אח"כ הלכתי להוריד תוכנית UTILITY כזאתי שתבדוק לי מה הגרסה של הביוס וזה רושם לי UNKNOWN בדקתי באוורסט וראיתי איזה מן מספר כזה ארוך אבל התוכנה של GIGABYTE לא מוצאת לי את הביוס של הכרטיס מסך...אז השאלה שלי איך אני אעדכן אותו.. דרך אגב אני לא יודע מה זה הביוס של הכרטיס מסך...משהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ולמה אני צריך לעדכן אותו?,אני כולה רציתי לדעת למה הכרטיס מסך שלי לא מנצל את הכוח שלו במשחקים ושאר אפליקציות(GPU UTILIZATION - והוא עומד על 0.00 -0.…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תנסה לספק לנו את הטוב מכל העולמות עם מעבדים מרובעי ליבות, כרטיס מסך מהדור החדש של NVIDIA וגם מבצע שכולל את הציר המפורסם אשר מבצע סיבוב של 360 מעלות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דניס המליץ לי על HD4830, אבל אני מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף - בSkyPC יש את הכרטיס HD4850 של POWERCOLOR ב845 ש"ח אם אני לא טועה, נכנסתי כדי לראות את האחריות וראיתי שיש לכרטיס קירור מיוחד.. http://www.skypc.co.il/pl_product~AX4850512MD3-HV2~8~0.htm מה שאני רוצה לדעת (אם זה אפשרי) אם יש פה מישהו שקנה את הכרטיס - והקירור הוא כמו בתמונה,או שהקירור הוא קירור הסטוק המעפן.. אשמח לקבל תשובה גם מנציג SKYPC אם אפשרי. תודה מראש למי שיעזור (התייאשתי כבר,מת לקנות את המחשב) שאר המפרט בקצרה אם נחוץ: Intel Core 2 Duo E7400 Tray GA-EP43-DS3L SAMSUNG 500GB HDD Mushkin 4GB Corsair CMPSU-400CX 400W CM 690 Artric Cooling Alpine 7 Pro LG DVD Burner
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המטרה שלי ללכוד וידאו מקלטות VHS ישנות וממצלמת 8mm. אציין רק שברשותי הרבה מאוד קלטות ישנות ולכן חשוב כלי אמין. על בסיס מחקר שוק וקריאה הגעתי לשלושה מוצרים מעט שונים אבל כביכול כולם מבטיחים אותו דבר. הייתי רוצה כמובן ללכוד וידאו באיכות הטובה ביותר האפשרית (כדי שאוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה לאחר מכן, לדוגמה) http://bit.ly/CHVIDEOCR - כלי פשוט. כולל את כל החיבורים הדרושים. כולל 3 שנות אחריות. השאלה הגדולה האם הממשק של USB לא פוגע באיכות מול כרטיס טלוויזיה/עריכה המחובר באמצעות PCI? http://bit.ly/E8000GIGABYTE - חברה טובה. חיבור PCI. שנה אחריות. בכלל תומך ביבוא מאנלוגי? http://bit.ly/WinTV-HVR-1100 - נראה מבטיח. שנה אחריות. חיבור PCI. למישהו יש נסיון איתו? החיבורים …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: Inter i5-4670k Gigabyte Z87P-D3 16GB DDR3 AMD Radeon HD6850 אני מעוניין לשדרג כדי לשחק באופן יחסית חלק בGTA V ובבאטמן החדש שיגיע. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-