כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני הולך להחליף מחשב עם מעבד דור 8 בעל ציפ Intel UHD Graphics 630 המחשב מחליף מחשב ישן בין 9-10 שנים והוא לא מיועד למשחקים או גרפיקה כבדה. השאלה האם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך ? ולאיזה כרטיס מסך אפשר להשוות את Intel UHD Graphics 630 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מרים את הכפפה שזרקתם באתר... התקנתי DX 9.0 ו Catalyst 3.0 על המחשב: P4-2.4B 512 Pc2700 Samsung 40GB Maxtor 7200 Radeon 9700pro-Gigabyte F900B LG Creative Live! 5.1 GA-8PE667 הזהרו לנפשותיכם! קודם כול התחילו בעיות עם JK2, המשחק קופא כול כמה דקות ומשתחרר, לא בדקתי את MOHAA. מה שעשיתי (לפי THREAD שראיתי ב RAGE3D) זה לבטל Animated Icons ב SYSTRAY וזה פתר את הבעיה. הרצתי 3DMARK...התוצאה שלי צנחה! מ 13660 ל 7200. אין לי מושג למה! בדקתי הכול AA סגור AF סגור כול האפליקציות מכובות, בדקתי מספר פעמים...הורדתי את catalyst 3.0 והתקנתי 2.5 חזרה, התוצאה היא שוב 13662. אין לי מושג למה! DX9.0 מותקן עדיין. בפורום של RAGE3D לא ראיתי שלמישהו זה קרה, אנשים איבדו 100-200 נקודות אבל לא 6000…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז אם יש בעיה אישפהו באשכול שפתחתי אנא סליחה (למפרט המלא) אחרי התמונה רשמתי טופס (בבקשה תיהיו רציניים בנושא זה חשוב לי מאוד תודה ) פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 200 תאריך מתוכנן לקניה: 24/03/16 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX (הייתי רוצה לדעת מה זה CrossFireX) באילו משחקים תשחק? Rocket League, GTA V, Fallout 4, Carmageddon: Reincarnation, X-Com 2 מעוניין לבצע OC לכרטיס המסך? כן אבל שזה יהיה מכוון איך שהמפעל כיוון אותו לא ממש רוצה לשחק בזה ואם אני כן צריך אני צריך עזרה חנות: (Ivory, KSP). החנויות האלו הכי קרו…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות, האם לוח האם תוצרת ASUS מדגם P5KR עם חריץ PCI-E יכול לעבוד ללא שום בעיה עם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GT730 ?[h=1][/h]קישור ללוח האם: https://www.asus.com/Motherboards/P5KR/specifications/ קישור לכרטיס המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב לפני כמה חודשים רציתי לקנות כרטיס מסך [HD5770] אבל אמרו לי לחכות כי עוד מעט יוצאים הכרטיסים של NVIDIA , ראיתי כבר בכמה חנויות שהם יצאו ואני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל. מפרט Asus p5k/epu 2GB RAM E8400 Thermaltake 500W כעיקרון אני יותר מעדיף NVIDIA למה תמיד אם ATI היו לי בעיות. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-