עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Silver Dragon,

אתמול קניתי את ה 6800 של אסוס... והרצתי את התוכנה 3DMark05 ולאורך כל הסירטונים ה FPS היה מתחת ל 15... ניסיתי לעשות ריסט למחשב אבל זה לא עזר ): עכשיו, אני לא כל כך מבין בזה , מישהו יכול לעזור לי?בבקשה?? אני מבואס מוות..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Yaron123,

קניתי מחשב סביר עכשיו ואני רוצה שימש אותי בזמן הקרוב גם למשחקים המפרט שלו 2.93GHZ 2mb pentium d.core e6500 מעבד P5QPK-AM G41 ASUS לוח אם 320GB SATA2 7200 16MB WD דיסק קשיח H\S CEON 2GB DDR2 800MHZ זכרון A.PFC 400W FAN12 POWER MAN INWIN ספק כח מארז+צורב עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות שיתאים ללוח אם ושיתאים למשחקים לשנתיים שלוש הקרובות במכיר 200-500 שקל

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  3. יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Xer,

אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  6. חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Tranquility,

שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש

9. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

מצאתי את זה באיזה בלוג ורציתי לחלוק.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by zam,

היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by MachoMan,

קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. לחבר שלי יש 600 ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס הכי כדאי ומומלץ עד 600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by Or94,

יש לי מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית 37 אינץ' FULL HD של LG וזה המפרט שלו כרגע: מעבד: AMD phenom X3 8650 כרטיס מסך: ATI READON HD4850 זיכרון:2GB דיסק קשיח:500GB לוח אם: Asus M4A78-VM אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לHD5870 או HD5850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם ההבדל ביניהם משמעותי מאוד והאם ההפרשים במחירים מוצדקים? 2. האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד הזה עם אחד הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Parallel,

שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by aviad222,

שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

23. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by rtr,

זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. מה הייתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.