כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אפשר רשימה של כרטיסים שתומכים ב SM3, כולל כרטיסים ישנים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
במחשב שלי (בן שנתיים) ישנו כרטיס מסך של ATI דגם X1650 עם זיכרון של 256MB ו chip type 0x71c7. אני מתכוון להחליף את המסך הישן שלי (CRT) למסך LCD מסוג T220P של סמסונג. הרזולוציה שלו היא 1920x1200. השאלה היא האם הכרטיס שיש לי יתמוך במסך החדש. תודה,
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE ב20 דקות הראשונות 100, ואז צונח ל2-3 והטמפרטורה יורדת מ80-90 ל55 IDLE וזה מביא אותי לשאלה השנייה, 55 צלזיוס בIDLE זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשאני גולש בכרום, הטמפ' של הכרטיס עולה בצורה די מפתיעה מ42~43 מעלות ל50 (ושם הוא נתקע) בעלייה די חדה יש לומר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה מה שיקרה לפי דעתי...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב כבר כבן שנתיים+ בזמן שקניתי אותו זה היה הכל הכי חדש אם זה Core I7 920 2.67GHZ ו 6GB RAM לוח אם של Gygabyte גם חזק מאוד... יש לי צג של LG דגם W2261V, לא מיוחד עם ניגודיות של 1:20,000 ו Full HD והכרטיס מסך הוא Geforce GTX 295 לכן לא צריכה להיות בעיה בהפעלת משחקים או סרטים ב HD ברוזולוציה של 1920X1080 על מקסימום לצורך העניין... הבעיה שלי במשחקים הייתה כשהוא היה מתחמם בצורה נוראית וקורס גם באמצע משחקים. ניקיתי אותה משמועתית וזה פתר חלק מהבעיה אבל מה שלא נפתר ועדיין קורה זה מין "החשכת אובייקטים" מסויימים במשחקים. בעיקר ב Battlefield זה קרה לי כי אני משחק רק בו כרגע לצורך העניין המשחק Battlefield Bad Company 2 מה שקורה זה מין פסים שחורים שמתחילים…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
סוגר תדרייברים או משו?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל הסבר איך לפי נתוני כרטיסי מסך אני יודע איזה כרטיס מסך יותר טוב ועדיף מהשני מבלי לבדוק באתרים של השוואות וכל זה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-asynchronous-shaders-in-gcn-handy-with-directx-12,1.html לא הבנתי בקישור כרטיס מסך עם DX12 and the GCN architecture יביאו 1. יותר צללים ? יותר גוונים ? 2. מה קורה עם משחקים DX10 או 11 , זה גם יביא יותר גוונים ? צללים ? או רק משחקים ב- DX 12 ? 3. האם יש קשר ל- fps וצללים ?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בבקשה לכל מישרצה הוכחה על הביצועים של SUMA וגם מידע מקיף על החברה בכלל ותאמינו לי הטעינה תיקח שנה אבל מאוד מומלץ. http://www.digit-life.com/articles/sumagf4ti/index.html
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-