עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה אתם אומרים? יש למה לחכות? נראה שיש להם מה להציע שעוד לא ראינו? זה יעורר את השוק, תחרות, הורדת מחירים??

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by graeme,

היי כולם אני עומד לקנות מחשב חדש מהסוג החדש של PCIexpress יש לי הכל מוכן. נשאר לי רק לבחור כרטיס מסך... התכנאי המעפן שלי אמר לי ללכת על - ATI Gigabyte pcx5300 128mb pci APGx18 מה אתם אומרים עליו הוא טוב? * אני משתמש במחשב לגיימינג חזק!! הוא טוב לי??? יש כרטיסים אחרים שעולים בערך אותו דבר וגם מתאימים לPCI ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by yanivrsi,

שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by moshemaman25,

שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by FearNot,

שלום לכולם, יש ברשותי כרגע מעבד Q6600 שרץ במהירות של 3 ג'יגה (מקורר ע"י tuniq tower ), לוח של גי'גהבייט X48-DS5 (אני יודע, אוברקיל) ו4 ג'יגה של קורסאיר בתזמונים של 4-4-4-12 ב2.1 וולט. ספק של TT Thoughpower 500w QFan הספינה שסוחבת את המשא הזה היא 4870 באוברקלוק של 775 ליבה ו1150 זיכרון. כבר כחצי שנה אני מתחיל להרגיש את החוסר סחיבה שלה ובדיוק עכשיו התפנה לי סכום כסף נחמד שיכול ללכת לרכישה של 6870. עכשיו, אני כבר דיי הרבה זמן לא "בתחום" של מה הולך ואיך הולך, אפשר להגיד שמאז שקניתי את המחשב (לפני 3 שנים) הפסקתי להתעניין במה שהולך. לכן מעניין אותי לדעת איזה צוואר בקבוק אני אקבל אם אחליף את ה4870 ב6870. הרזולוציה שאני משחק בה היא 1680x1050, ואני דיי אוהב פילטרים. עוד …

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by e_perera,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי בשבוע שבועים הבאים. לאור ירידת המחירים האחרונה, מאוד נראה לי ללכת על ATI9800 PRO (אני קונה אותו בארה"ב) - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-268&catalog=48&depa=1 229$ בלבד. יש למישהו רעיון נוסף? האם כדי ללכת על 9600XT? במחיר של ה 9800 אני יכול לקבל את ה 9600XT אם 256M + וגם לקבל HALF LIFE 2 כחלק מהחבילה. האם שווה ללכת על אחת מהגירסאות של FX5900 השונות? ה 5950 יקר מידי. הם יש משהו חדש בדרך מ ATI שיוריד את המחיר של ה 9800XT למחיר שפוי יותר? אם הייתי יושע שהוא ירד למשהו בסביבות ה-250$ הייתי בוחר לחכות קצת.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by netivi,

שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by SixKiller,

אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by digitalseeker,

אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by yaelll,

במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by WarSoul,

שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by u_o,

התקציב שלי הוא 1600 שקל אפשר להתגמש קצת אם יש ממש הבדלים אני רוצה להפעיל משחקים כמו קרייסיס חלק על מה אתם ממליצים ? אני קונה מKSP דרך אגב

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by gman_il,

מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.