עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by חן מ,

רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  2. 1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by ktbnus,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by PeaS,

המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. היי, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי כדי שיעמוד טוב יותר בדרישות של משחקים עכשוויים ועתידיים. המפרט שלי כרגע הוא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-880GM-UD2H 12GB RAM Sapphire Radeon HD6950 2GB 500W psu Samsung SyncMaster 226BW 22inch המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם ורוצה להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר הם Witcher 3, Fallout 4, Far Cry Primal, וכדומה. חשבתי ללכת לכיוון של GTX970, אבל פתוח להצעות. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש צורך לשדרג גם את המעבד / לוח אם כדי שיתמכו בכרטיס חדש? אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yuvalbar84,

מצטער על הבורות בנושא... אבל לכרטיס המסך שלי יש רק יציאה של VGA ומלבד זאת יש לי יציאה במחשב של 1394 (FIREWIRE) אני מעוניין לחבר את המחשב לצפיית סרטים בטלויזיה רציתי לדעת אם: א) האם אפשרי בכלל להעביר תמונה+קול מהמחשב לטלויזיה באמצעות התקן הזה? ב) אם כן, מה מומלץ יותר לצפייה? VGA או FIREWIRE?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. כמו שהכותרת מציינת, אני מעוניין לרכוש VR (עדיין לא יודע אם אוקולוס או vive) אך לא יודע אם החומרה שיש לי תוכל לתמוך ברמה שאהנה מהמוצר. אני מריץ שני כרטיסים של R9 290 OC, ידוע לי שאין תמיכה ב- CF ל- VR, לכן באופן אפיקטיבי רק כטיס מסך אחד יעבוד. האם זה מספיק? שווה לקנות עכשיו או לחכות? או שבכלל להחליף את הכרטיסי מסך לכרטיס מדגם אחר?

11. שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by djeli,

שלום אחים שלי מישהו יכול לתת לי מדריך בעברית לכל הפתיחת צינורות וכל הדברים האלה? או מישהו שעשה וזה עובד לו טוב יכול לעזור לי בטלפון או משהו? אין לי מושג בזה ואני מפחד לעשות טעויות! וד"א יש לי p4 2.6 (לא 64 bit) 512 ddr 200gb אני יוכל לעשות עם הנתונים האלה אובר קלוק גבוה?

13. Started by OR007,

עכשיו לאחר שהתקנתי WIN98 SE. יש לי בקאונטר סטרייק FPS ממש נמוך. לפעמים אולי איזה 20 FPS . וזה גרועעעע. וזה עוד משחק ישן אתם יכולים לראות את המפרט שלי. עם הכרטיס הקודם שהיה לי ((GF 2 MX400 ) המשחק היה רץ לי יותר יפה. ועוד מדובר פה על משחק ישן !!!! אז מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by benkapon,

הבעיה היא שאני לא מצליח לראות וידאו בצג השני (מחובר לטלויזיה) את השאר אני רואה כראוי כלומר רואים את מדיה פלייר ואת התרגום אבל לא רואים את הסרט עצמו במקום זה רואים צבע שחור ברשותי כרטיס מסך מסוג GForce 2 mx400 + tv-out מערכת ההפעלה היא WIN XP +sp1 והדריברים של כרטיס המסך הורדתי לפני שבוע מהאתר של nvidia יש לציין שלפני חודש עבדתי על אותו מחשב (לפני הפירמוט ) עם אותה חומרה והצלחתי לראות!!!! לכן לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה חוץ מזה עדכנתי את הוינדוס באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר. כמובן שבדקתי אם הדרייברים מתאימים וגם הסרתי והתקנתי שוב ... אולי הסיבה זה שבדרייברים החדשים יש איזה שהוא באג?....... אין לי מושג אנא עיזרו תודה ???

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by SUNDUCK,

ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום יש ברשותי כרטיס sapphire x1950gt לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש, ככל הנראה נגרם מאבק שיושבים עליו ועל גוף הקירור. פירקתי את הכרטיס אבל אני לא מוצא דרך לפתוח את המכסה הכחול שמתחתיו בעצם יושב המאוורר והגוף קירור. אולי למישהו יש ניסיון עם כרטיס הזה (אומנם הוא ישן) ויכול להסביר לי איך לפרק את המכסה בשביל לנקות תמונה של הכרטיס: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Proteous,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34162 Israeli distributor launches Geforce 7950GT BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe By Fuad Abazovic in the Bosnian wilds: Tuesday 05 September 2006, 15:23 AN ISRAELI distributor decided to launch a 7950 GT card before Nvidia lifted its embargo. The outfit priced the BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe at $505 or 2,000.00 Israeli New Shekels. The BFG is clocked at 565MHz core and 1430MHz memory. The default non overclocked 7950 GT should be clocked at 550MHz core and 1400MHz memory. Not the greatest overclock that we've seen. The card has dual Dual-Link DVI-I slots can perform 1170 Million vertices/sec and a memory band…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. הכותרת

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.