עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GanJaval,

אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Eyal Yagen Danino,

כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590

4. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by shloosh,

כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. נתקלתי לאחרונה בחברה ההונג-קונגית הזאת, ואני לא רואה הרבה ביקורות והתייחסויות אליה. עושה רושם שכל כרטיס שלהם זול ב10-15 אחוז מהמתחרות. ספציפית צד את עיני כרטיס זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=76NPH6DV8SXZ האם למישהו יש מידע\ניסיון לגבי הכרטיסים האלו? למען העניין מעניין אותי אם גוף הקירור שלהם זהה ברמתו פחות או יותר לחברות הבכירות. חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה חרישי בIDLE

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by adfx166,

קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by lmlm,

כפי שידוע לנו בחופש ATI ישחררו את הציפים הראשונים על 80NM RV560, RV570, RV516 RV505 . וכבר שנה הבאה ATI מתכוונת לעבור ל 65NM. וATI מתכוונת לשחרר גם RV505CE שהוא יהיה 64 ביט שיתמודד עם ה G73 של NV. ולפני ה R600 ישחורר ה R580+. http://www.digitimes.com/mobos/a20060616A5021.html יהיה לנו שנה מעניינית. (קונרו,R600... )

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by Yarinz,

שלום לכולם, אני קצת לא בעניינים, וצריך המלצותיכם לבחירת כרטיס מסך חדש. מפרט המחשב שלי: Intel Core i7 960 - 3.2 Ghz | Sabertooth x58 | 6.00 GB | Ati HD 9650 1 GB| Ocz-ssd 60 GB ספק: seasonic 700W אני מוכן להשקיע 1000-1500 ש"ח והדרישה היא לכרטיס חזק עבור משחקים בנוסף, האם שווה לקנות כרטיס מבך נוסף בדומה לקיים אצלי ולחבר אותם ב crossfire ? תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...

16. Started by kikoos,

אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by ward,

איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by yoni_a,

כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by RaDciPher,

מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit

22. מצאתי איזה גירסה חימנית של דוס וכתוב לצרוב אותה לתוך סי די רום ואז לעשות בוט אז אני עושה בוט ואז אין לי אף כונן חוץ מהסי די רום אני חושב שאו שהדוס הזה לא תומך בSATA או שהוא לא תומך בNTFS או שזאת בעיה אחרת כי אף כונן לא מוצג לי חוץ מהסי די רום ואין לי כונן דיסקטים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by ori24,

לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by X,

מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ITZIKAMSA,

יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.