כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
ליתר דיוק במאוורר של הכרטיס מסך המאוורר משמיע רעשים , ברגע שאני נוגע בו והוא עוצר הרעש נפסק לחלוטין. המאוורר נמצא בתוך המארז של הכרטיס מסך - כלומר כנראה צריך להחליף את כל הגוף קירור. השאלה אם באמת צריך להחליף את כל הגוף קירור ואם כן האם לא כדאי כבר לקנות כרטיס מסך חדש
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב טיפה ישן: i5-2500 3.3Ghz Gigabyte PA65-UD3-B3 ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb עכשיו בגלל שאני רוצה להשקיע באיזור ה- 1200 שקל, ונאמר לי שהספק שלי לא כל כך חזק: silver stone מודל: sst-st50f-es 500w אז נראה שהכרטיס האידאלי עבורי זה ה- 960GTX, אני גיימר שאוהב שהמשחקים זזים ונראים טוב, ואני משחק על 1080P, השאלה אם הכרטיס יעשה את העבודה? חשבתי על זה http://www.tms.co.il/product/14751 של פאליט jetsream הבנתי שהוא לא רע. האם יש כרטיס אחר שווה לקחת? בטווח מחירים זהה? (פלוס 100-200 שקל?) תודה. עריכה: אני קראתי ביקורת על super jetstream שנראה אותו דבר, זה לא מה שנתתי?
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם זה עבד לי מצויין, בזמן האחרון. לא ברור לי למה. הסט-אפ שלי הוא כזה: כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti עם חיבור DVI VGA HDMI. המסך הראשי (23 אינץ') מחובר עם DVI הטלוויזיה(32 אינץ') מחוברת עם HDMI ב"רגיל" הסידור הוא extend כאשר השולחן עבודה הראשי הוא במסך הראשי, ובטלוויזיה יש בד"כ איזה וידיאו שמתנגן(סרט/סדרה וכד') ששותפה שלי רואה. כשאנחנו רוצים לשחק קו-אופ או משהו דומה אני עושה clone/duplicate כך ששני המסכים יציגו אותו דבר. הבעיה היא, כאמור בכותרת, שהטלוויזיה כל כמה שניות/דקות (לא הצלחתי למצוא תבנית) פשוט מהבהבת שחור כאילו היא נכבת ואחרי שנייה נדלקת. חיפוש בגוגל לא העלה דברים מעניינים מדי, בעיקר כל מיני דברים שעוד קשורים לדרייברים ישנים שהיו איתם בעיות(הדרייבר שלי הוא…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני עובר למסך 4K לטובת משחקים בעיקר FPS ו FIFA. כרגע אני עם כרטיס 970G1 יחיד שכמובן יתקשה לבד עם 4K ולכן נשאלת השאלה האם לקנות עוד 970G1 למערך SLI או למכור ולקנות כרטיס יחיד למשל 980TI G!? מה ייתן לי ביצועים טובים יותר מערך 970?...או 980TI יחיד או אולי כרטיס אחר של AMD? תודה רבה מראש!
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם תצוגת המסך. דגם: Dell U2414H. חיבור Dvi to HDMI. ישנו עוד מסך (40 אינץ) שמחובר למחשב. במצב Dublicate, רואים יפה וחד בשני המסכים. כשאני מגדיר תצוגה רק למסך U2414H, רואים טשטוש קל בכל התצוגה. בשני המקרים הרזולציה 1920x1080. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לקרוב משפחה שלי כרטיס: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler הוא אומר שהכרטיס תקול/לא תקין. גם אני וגם הוא לא ממש מבינים בזה לעומק ולא יודעים לעשות את הבדיקות המתאימות. האם אתם מכירים טכנאי/מעבדה הוגנים שיכולים לבדוק את הכרטיס ולהגיד האם הוא בר תיקון? אשמח להמלצות :-) אפשרי כמעט בכל אזור בארץ (העבודה שלי זה להסתובב עם הרכב) נ.ב אם זה משנה משהו היו כורים עם הכרטיס בעבר ביטקוין.
-
- 47 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי r9 290 msi יש לי במחשב שקניתי the witcher 3 שמתי את המשחק על אולטרה והכל רץ חלק אך לפני כשבוע קניתי gta v דרך האינטרנט והמשחק לא רץ חלק בכלל כשאני נוסע במכונית המשחק יורד ל20-30 פריימים וכל הזמן תקיעות ובאגים, בתפריט של המשחק אני כמעט לא יכול להזיז את העכבר אם מישהו יכול לעזור לי אולי אני צריך להתקין איזה פאץ או משהו כי לא זכור לי שהתקנתי ואני לא ממש מבין בדברים האלה דרך אגב שמתי לב שהכרטיס במחשב קצת נוטה בגלל המשקל שלו אבל הוא מחובר טוב לpci e ועובד חלק האם זה בעיה? ויש משהו שאפשר לעשות תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ,Readon 6970 בכרטיס חדש. התקציב הוא כ 1200 ש"ח, עדיף לא לחרוג אלא אם יש שיפור משמעותי. ויש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מאילת אם זה יוביל להוזלה במחיר. ( את המחשב קניתי מ TMS, כך שבעיקרון אני אעדיף לקנות גם את הכרטיס מסך משם). מפרט מחשב :i5-3450 3.1GHz 8GB RAM לוח אם :Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail אני כרגע משחק בwitcher 3 על low, והייתי רוצה לשדרג את חווית המשחק. אם יש צורך להוסיף RAM אז אשמח להמלצה גם בגזרה הזאת. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס עוד מעט להונקנוג ואני מתכן לקנות שם כרטיס מסך חדש אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי בצד יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי להביא את ה-980ti? (אני מאלה שתמיד חייבים להיות להם את הכרטיס הכי חדש וטוב) האם כדאי לי לעשות sli במקום לקנות 980? (אם צריך אשדרג לוח אם) האם אני יוכל לעשות sli עם המעבד שיש לי? (מבחינת מסילות pci-e) האם הספק שלי מאפשר עבודה עם עוד 980?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב שלי מRSM. והכרטיס מסך שלי פשוט ממש ממש רועש.. הרעש שהוא עושה: עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם - זה רעש סביר? רעש נורמלי? הקירור של גיגבייט פשוט לא מספיק טוב? הם טוענים שזה רעש נורמלי... וכרגע הגדרתי פאן קורב דרך הMSI Afterburner אבל לא יודע זה פשוט לא פרקטי מדי... עצות? להוסיף קירור? כרטיס תקול? להחליף אותו..? הדגם המדוייק של הכרטיס הוא Gigabyte R9 280 3GB OC Edition. רץ על ספק Antec NeoECO 620W. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה בדיוק תכלול מכונת המשחקים העתידנית של AMD, שמבטיחה לכם משחקיות חלקה של 60 פריימים בשנייה ומעלה בכל מצב ב-4K? הפרטים מתחילים לצוץ ברשת, והם מפתיעים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-quantum/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי R9 290 MSI ושמעתי שאפשר באיזה דרך לשלוט במאווררים שלו שלא יעבדו מטמפרטורה מסוימת (נגיד מטמפרטורה של 50 מעלות או משהו כזה) אם משהו יכול להדריך אותי? או שזה לא אפשרי שמעתי שאפשר לעשות את זה דרך הmsi afterburner והאם זה מבטל אחריות? או דברים כאלו תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כרטיס הדגל החדש של AMD סוף סוף כאן, ולמרות שאינו מצליח להכריע את המתחרים מבית NVIDIA, נראה כי הוא מהווה אלטרנטיבה ראויה, קרירה ושקטה עבור הרזולוציות הגבוהות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-radeon-fury-x-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%97/
-
- 49 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
300W ספק Seasoniv S12II-520W מעבד אולי ישודרג ל I5 3 דיסקים קשיחים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/news/processors/38069-qualcomm-thinking-about-buying-amd במחיר 3 מיליארד דולר הדבר שמפריע שאינטל לא תתן להם להשתמש בטכנולוגיה שלהם x86
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
פתאום אני כמעט לא רואה את הסדרה של ה200 בחנויות..כולם נעלמו מאז סדרת ה300 זה כאילו תחליף? מי מחליף את מי? אני לא הבנתי, נגיד שמישהו רצה את ה280X עכשיו מה בא במקומו?? מי מחדש את מי?? כל המחירים וחלק מסדרת ה200 נעלמווו והתבלבלו מה עכשיו? אשמח למידע ברור כי לא ראיתי איפה כתוב מי בעצם מחליף את מי??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-