עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה.. הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC.. למישו יש רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Symbore,

תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W חשוב שיהיה של AMD וחשוב שיספיק לי ל-4-5 שנים הקרובות מתכנן לקנות בימים הקרובים אז אנא מכם המלצות

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by benshy,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי עם טווח של מחיר של עד 2000. אני מתלבט בין Radeon HD 5870 ל GeForce GTX480 1536MB מבית MSI שראיתי באתר של IVORY באותו מחיר. הרזולוציה שלי היא 1080*1920. ספק כוח - Compucase HEC 2 fan 80mm ACE580 24PINS מעבד Q6600@3.6 לוח אם - Gigabyte GA-P35-S3. האם יש העדפה לאחד מהם? חשוב לי גם החיסכון בחשמל והשקט. האם שאר המערכת שלי לא תגביל? האם כדאי לחכות לסדרה 6000? אני מחכה כבר לcrisis החדש שיצא והכרטיס החדש אמור לפנק את קצב הפריימים רק בשבילו. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Avi313,

היי חבר'ה, אולי תעזרו לי קצת.. אודה לכם מאוד... אני מתלבט באיזו חברה לבחור לכרטיס מסך GF7600GT עדיף לי eVGA או XFX?

8. Started by Vatos-Locos,

נחשבת טובה? מה החסרונות שלה.?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. הנה האפשרויות שלי -בבקשה תגיבו מה הכי כדאי לי...(מסך למשחקים ) 913N של סמסונג ב2250- אבל אמרו לי שהחדות שלו לא משהו.. המסך השני- http://zap.co.il/model.asp?model_id=37686 http://zap.co.il/model.asp?model_id=130958 של סוני 12 מיליסקנד http://zap.co.il/model.asp?model_id=40757 אחרון שתי מסכים דומים עם 10 מיליסקנד עם ביקורות טובות... בכל אחד כתוב את המחיר ... מה זה עוזר שיש DVI?? והאם ההבדל גדול בין 8 ל10 ול12 מיליסקנד מבחינת משחקים??

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by lior46,

האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by spiker,

שלום לכולם. יש לי GTX 580 של ASUS. הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר. הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי. צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי. אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול? אין לי כרטיס קול. יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים. המפרט מופיע בצד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by nec_000,

האמת די מעניין ואף מלמד משהו שלא ממש היה ידוע בקהילה:

14. יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by gal atedgi,

שלום לכולם יש לי שאלה מה ההבדל מסך בין שני הכרטיסי מסך הבאים ATI Radeon 3450HD ו Geforce 8500GS מבחינת מחיר והכל וגם מבחינת איכות הכרטיס עצמו תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. האם יש אתר אשר מבצע השוואה מבחינת FPS ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by JewBear,

יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by ELiA,

למישהו יש חוות דעת על הכרטיס הזה? איך הוא? יש כרטיסים אחרים בטווח מחיר שיותר כדאי ממנו? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by benr,

קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני רוצה לברר כמה פרטים לפני שאני בכלל שוקל לשדרג לכרטיס המסך הזה... מקווה שתוכלו לעזור לי 1) איך יושפעו הביצועים אם הלוח אם שלי לא תומך ב-PCIe 2.0? (יש PCIe אבל לא 2.0) 2) הספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה? (יש לי FSP 400 PAF) 3) יש מתאם ל-6 פינים מהספק לכרטיס מסך? כי לא נראה לי שיש בספק שלי תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by ArielMan1,

דגם הכרטיס מסך:GIGABYTE GTX970 G1 עשיתי לו OC יציב ביותר אחרי בדיקות FURMARK OCCT 3DMARK FIRE STRIKE ומשחק של שעה וחצי בFAR CRY 4 ULTRA ה התוצאה ב3DMARK http://www.3dmark.com/3dm/4863936 התדרים לאחר ביצוע OC: תדר הליבה:1566MHZ תדר הזיכרונות:1907MHZ התדרים המקוריים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=5209#ov מה אומרים??!!? אני רוצה לעלות יותר אבל יותר מזה זה לשבת על המחשב ים זמן ומלא כאב ראש ובדיקות הגעתי לתוצאה כזאת אחרי שלוש שעות אם משהו מבין טוב בOC ויש לו כרטיס כזה תעזרו לעלות חברים !

23. Started by anuekr,

שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700pro הטלויזיה רחוקה מהמחשב ויושבת על זרועה ,אין טעם להעביר כבל ... הבנתי שיש מערכות של משדר מקלט כזה אלחוטי. האם זה שווה משהו ????? איך האיכות ביחס לכבל ? מה החסרונות בשיטה זו ? כמה אמור לעלות כזה דבר ? ואיפה ניתן ליקנות ???????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש למישהי שהיא עורכת אירועים 2 מסכי 19' משומשים CRT... מכיוון שאני לא ממש מבין במסכי CRT בגודל הזה אני צריך את עזרתכם לבחור 2 מבין מדור הטרייד זון שבאתר או מאתר יד 2 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=8 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&Info=19&fromPrice=&untilPrice= תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.