כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
תמיד שאני בא להפעיל אותו הוא מבקש DIRECT X 8.1 ולא מצאתי את הגירסה הזאת של הDIRECT X ל WIN XP חיפשתי במיקרוסופט יש רק ל98 עד 2000 משהו יכול להביא לי קישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.... יש לי כמה שאלות בנוגע למשהו.... אני יכול להשיג מחבר ?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ורציתי לדעת מה הכרטיס הזה שווה.... אני מתכוון כיום איזה כרטיס מסך (דברו איתי במחירים כי אני לא ממש מבין) שווה בערך ל"עוצמה" שלו? ואיך הוא יריץ משחקים של היום? (משחקים כמו Heroes 5 / Need for speed).... תודה רבה לעונים.... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי דוד שלי מגיע מארה"ב וכנראה יביא עמו מתנה חמודה ושמה GF 6600 GT... http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?SubCategory=48&CompareItemList=N82E16814130220%2CN82E16814127150%2CN82E16814122206 בלינק הנ"ל נמצאים הכרטיסים שביניהם אני מתלבט - leadtek,msi וEVGA... כולם טובים לדעתי ... אך אחד מהיתרונות הוא שלזה של MSI שמעתי שיש אחריות בארץ,אבל הוא קצת יקר יותר מהאחרים :-[... אז מה דעתכם חבר'ה? והכרטיס הוא AGP... לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 8800GTS ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 25" רגילה לכרטיס יש יציאה שאני מחבר אלי את הכבל הימני שנמצא בתמונה(זאת סתם תמונה להמחשה של הכבל) אבל הבעיה שזה יוצא לחיבור קומפוננט ולטלויזיה אין כניסת קומפוננט! מה אפשר לעשות ואיזה מעביר אני צריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה: intel d946gzs . לפי ה"מנואל" קראתי שהוא תומך dvi 1.0 (או משהוא כזה) השאלה שלי האם אפשר\יש בכלל מתאם כזה לכרטיס המובנה ואם יורגש הבדל במקום חיבור d-sub תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למה כולם כל כך מחכים לזה? מה היתרונות על פני DIRECT X 9?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם מעבד C2D 2GHZ , ועם 2 ג'יגה זכרון , אבל הכרטיס מסך שלו הוא של אינטל GMA950 אתם חושבים שזה יפגע בעבודה עם פוטושופ? האם התוכנה משתמשת יותר בכרטיס הגרפי או במעבד?...אני לא מתכוון להריץ משחקים במחשב הזה. תודה .
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה מכרתי את ה4890 שהיה לי, וכרגע אני יושב על 8600GT מסכן שבקושי מריץ סוליטייר. הגיע הזמן לשדרג למשהו נורמלי למשחקים כבדים+++בדגש על איכות גבוה ביחס לרזולוציה של המסך. חשבתי לקנות את ה5770 שאמור להיות פחות או יותר ברמה של 4870 ואף לפעמים לעבור אותו, אך השאלה הגדולה היא, האם הוא יספק אותי לטווח הארוך, עקב יציאת משחקים עם DX11 כמו DIRT2 למשל. אולי לחכות לNVIDIA? חבר'ה, תציעו את הצעתכם, כל הצעה תתקבל בברכה! תודה! -תקציב כרגע אינו ידוע.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת תלת מימד (במסגרת של הנדסת מכונות). הבנתי שהסדרות המומלצות לשימוש הזה הן quadro של nvidia או firepro של amd. במסגרת התקציב שלי הגעתי לכ800 ש"ח שמוקצים לכרטיס המסך ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים האלו יותר מתאים. ניסית לחפש השוואות באינטרנט ומצאתי רק אחת שאומרת שהV4900 טוב יותר אך המשתמש היחיד שהגיב כתב שהוא מעדיף את הK600. למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלו ויכול לתת לי המלצה בנושא? תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם קיים כרטיס טלויזיה שתומך מלא בויסטה וגם יושב על PCI-X ! תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GTS ואני רוצה לבטל את הסינכרון האנכי (Vertical Sync) אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת ב-Control Panel החדש של Nvidia איך אני יכול לבטל את הסינכרון האנכי(Vertical Sync)? נו מה איו תגובות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הכרטיס מסך הזה מ-KSP ?xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? אז רציתי לדעת אך אני פותך לו צינורות. ואם אפשר גם הסבר מה בדיוק עוזר בביצעוים שלו. ומה צה בעצם הצינורות האלה וכמה צינורות יש לו ולכמה אני יכול לפתוח. והדבר הכי חשוב בפתיחת צינורות יש סכנה לזה שהכרטיס יערס כמו ב-OC
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פשוט לא הייתי הרבה זמן באתר ואני לא מעודכן. המפרט שלי הוא E6300 DS3 וספק 450W האם זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3163 ממש ייתן לי שיפור לעומת ה-7950GT 512MB שלי?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מניח שכולם מכירים את האתר Can You run it http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest אז עד לפני חודש שהייתי נכנס לטסטים שם הייתי מקבל כמעט על כל משחק שם ! FAIL באדום עצבני. אז הרגשתי שאני מעצבן את האתר, אז החלטתי לרכוש לי מחשב שלא יעצבן את האתר אחרי הכל לפי סרטים שאמינים להפליא המחשבים ורובוטים למינהם התחילו לתקוף כי עיצבנו אותם או בגלל אוברקלוקים מטורפים ששרפו להם את המוח, זה נתון לוויכוח בכל מקרה גם ככה יש לנו מספיק מלחמות. ולעניינו אנו. אבל היום עשיתי טסט וגיליתי משהו מוזר, שהאתר שלהם מגלה לכרטיס מסך שלי יש 1.2GB (שערורייה) ולא 512MB ולא כמו ש ATI רימו אותי ( לא אני לא באמת חושב שרימו אותי, אני מדמיין כל מיני פאנבויס ומביני עניין, שלא נדבר על נציגי ATI…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש. אם אפשר, מ - http://www.pandas.co.il המפרט שלי: רזולוציה: 1280*1024. מעבד: Core2Quad q6600 לוח אם: intel evo cove DG35EC 1333Mhz. (אם אתם צריכים עוד תגידו) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-