עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SuB,

שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by shay7629,

מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by liav12,

כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  4. איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nulen,

הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by BUNNY,

שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by RASTA^MAN,

אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אתמול הייתי בחנות פוקס פי סי במגדל העמק לקחת הצעת מחיר (יש גם חנות בראשון לציון) הכרטיס BFG NVIDIA FeForce 8600 GTS OC2 256MB עולה רק 600 שקל !! אני שמעתי שהוא מומלץ מאוד למשחקים... (תקנו אותי אם אני טועה) אז עכשיו המחיר ירד.. אם אתם קונים מחשב ואתם לא רוצים להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך אז לכו על זה.... הנה קישור http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197

11. Started by hananel11111,

בקשה דרייבר לכרטיס מסך: הנה הדרייבר שאני צריך. (המחשב שלי הוא dell והמערכת הפעלה שלי היא ויסטה) modile intel® 965 Express chipset family אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by nirre,

אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  13. פרסמתי בספקים ומארזים אך לא קיבלתי שם תשובה וזה די דחוף כיוון שיש לי דברים לסיים עד שלישי ואני מקווה שכאן קצת יותר ער ותוסס ושאקבל תשובה מהר יותר: " היי, לכרטיס המסך חיבור של 6+8 פינים, אך מהספק יש לי רק שתי יציאות PCI-E של 6 פינים ועוד יציאות שהן 4 פינים. עם כרטיס המסך סופק כבל שאמור לאחד שני כבלים של 4 פינים לאחד של 8. אני חיברתי לכרטיס מסך אחד רגיל של 6 ואחד של 4 שמתפצל לשניים של ארבע ואת שני הראשים איחדתי חזרה לאחד של 8 ע"י הכבל של סופק. תמונות מצורפות: http://s2.postimage.org/cloylc55l/IMG_2348.jpg http://s9.postimage.org/paqh3ue9b/IMG_2349.jpg תמונה שנייה: אני משתמש ביציאה אחת משמאל ואחת מימין. האם אני אמור להשתמש בשתיים מימין? (אני פוחד לשרוף את הכרטיס...)"

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by catsmonster,

יש לי כמה שאלות: 1. מה יותר כדאי: HD5850 או HD4870X2? יש לי מסך 1280x1024 אבל יכול להיות שאני יחליף בקרוב. 2.HD4870X2 תומך בDirectX 11? אני יודע שהשני כן..

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by G-BOY10,

אני מדבר עם ti 4200 שתומך ב-AGP 8X

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by thedarkman,

האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Idan-h,

הCatalyst 5.1 או Omega 2.5.9.7a שמבוסס על הCatalyst 4.12? הכרטיס הוא רדאון 9550 128BIT שאני אקבל מחר או מחרתיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  21. נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP. כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני. חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר. אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : Inno3D 9600GT 512M Intel Dual core E5200 2GB DDR2 Ram Thermalteck 450W בקיצור בזמן האחרון הכרטיס מסך עושה בעיות. אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס מסך עד 450 ש"ח. אם יהיה ממש צורך אז אפשר לחרוג ב-50 ש"ח (יוצא 500 ש"ח ד"א) המטרות הן גלישה באינטרנט ומשחקי פעולה כלל משחקים חדשים. אני צריך את הכרטיס שיתן את מירב הביצועים בסכומים האלה... שימו לב שהמסך הוא מסך FHD... זאת אומרת שהרזולוציה היא 1920X1080 חובה שהכרטיס יהיה מ-KSP. אשמח לקבל הערות.... אני אקנה את הכרטיס מחר (25.04.2012)... תודה רבה.

23. שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. !

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.