עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.

2. חברים איזה כרטיס מסך יותר טוב? שניהם 512 MB..

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by Eugene,

http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4293054 רציתי לדעת האם הציון שקיבלתי הוא סביר למעבד(AMD ATHLON XP 2000+) זיכרון 256(DDR333) וכרטיס מסך TI 4200 אם לא, אז כדאי לי לעשות אובקלוקינג לכרטיס מסך(או למשהו אחר)?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

שווה לקנות את המסך הזה ב1600 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8600 GT ואני נתקל בנוסף לGT בכל מיני סיומות נוספות.. SP II, TDH, HTD, 2DHT, HTDP וכו' מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי מה הן אומרות :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  9. הכרטיס GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואני לא יודע אם לקחת TwinTech או LeadTek שניהם עולים 838 שניהם אותם נתונים פחות או יותר: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=565&check=f http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=295 הכרטיס ייעבור OC מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  11. שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  12. די חדש בנושא הזה הבנתי שישנה גירסה יציבה של DX 11 השאלות שלי : 1. אם מתקינים DX11 זה כולל בתוכו את DX10 2. או שכדאי ללכת על DX10 כי אין ממש משחקים ל DX11 3. COD החדש ביותר - יהיה הבדל עם DX11 או לא ? תודה מראש לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תצורת ה-Micro-STX שמבטיחה מחשבי גיימינג נייחים זעירים באופן מפליא ממשיכה להתפתח לכתבה

14. Started by voolcan,

האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by alexrta,

משומש POWERCOLOUR 256DDR תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by pergola,

הוא מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים מספר פריימים בשניה אחת שמועברים למעבד..

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Zinger777,

היי, היו לי שני מסכים בעבודה בגדלי 17" ו 19". הכל היה בסדר ואז המנהל קנה מסך FHD 24" S24C650 והחלפתי אותו במקום ה19". ז"א שעכשיו אני עובד עם 17" ו24". מאז שחיברתי את המסך החדש מדיי כמה זמן במסך של ה17" יש ריצודים שחורים שמאוד מפריעים לעבודה. למסך שעובד ב17" יש רזולוציה טבעית 1024 * 1280 ואיתה אני עובד. אני חושד שהמסך הקטן תקין והבעיה נמצאת בכרטיס המסך - geforce 210 ישן עם 512MB זיכרון. לוח האם שבמחשב הינו Intel DZ77SL-50K. אם לא צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש לדעת איך אפשר לתקן את הבעיה. אם צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש המלצות לכרטיס שמתאים ללוח האם שנתון ושיתמוך בשני מסכי FHD (בשביל העתיד). המסכים מיועדים לתכנות. בגלל שזה דרך העבודה אז ניתן לקנות רק דרך חנות מסוימת ופה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

21. שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by semuel_t,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני יודע שצריך להתחשב גם במפרט המחשב ברשותי ועקב כך אני לא יודע אם הכרטיס הזה מתאים לי המפרט שלי זה: מעבד: Amd Athlon XP 1.4Ghz זיכרון: Mushkin 256MB High performance (ואני יוסיף עוד 256) לוח אם: GigaByte 7vtxe+ שתומך ב- AGP x2/x4 האם זה מספיק לרכישת הכרטיס? אם לא אז תוכלו להמליץ לי על כרטיס חזק קצת פחות (רק Radeon) אבל שמתאים למפרט שלי? ומה ההבדל בין הכרטיס Radeon 9600 Pro של הרקולס לזה של Gigabyte מבחינת ביצועים/תוספות? מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N529-AX&pwindow=specs Performance NVIDIA GeForce 7800 GTX 490 MHz GPU 24 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 256 bit DDR3 1300 MHz (effective) 41.6 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, VIVO SLI Capable Resolution & Refresh 240 Hz Max Refresh Rate 2048 x 1536 x 32bit x85Hz Max Analog 2048 x 1536 / 1600 x 1200 Max Digital Requirements Minimum of a 450 Watt power supply. An available 6 pin PCI-E power connector (hard drive power dongle to PCI-E 6 pin adapter included with card) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? ומזה הקירור הזה ?!?! נראה לי סתם עוד דרך מכירה טובה יותר

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by Kurt,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ואני לא יודע כמה הוא שווה הדגם הוא Gainword Geforce 4 Ti 4800 SE 128MB DDR DVI כמה אתם חושבים הוא שווה כיום?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.