עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by neshro,

שלום לכולם, יש לי מארז AeroCool M-40 והוא תואם Micro ATX. הלוח אם שלי זה Asus m3a78-emh HDMI. הלוח אם מגיע עם כרטיס מסך עם הצ'יפ של 780g החדש של ATI. אך משחק אחד ב C&C החדש הוכיח לי שזה לא מספיק... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט לעיל.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by slider,

על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by graeme,

תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by amirxbox,

שלום חברה המפרט שלי: AMD 3200+ אטלון 64. זכרון 1 גיגה. לוח A8NSLI DELUX של אסוס. מארז טרמלטייק XSERVER. ספק : לצערי אני חושב שהוא 350 וואט "TRUE POWER" גנרי. כרטיס מסך נוכחי:Leadtek PX6800 TDH 256MB PCIe (SLI) Videocard תומך - SLI Multi-GPU Ready - PCI-E-SIG certified - Support Microsoft ® DirectX ® 9.0 Shader Model 3.0 - Leadtek Ultra Cooling System - Full-version Game Bundle( Prince of Persia & Splinter Cell) - Video-editing software bundle ( WinDVD 5.0 ,WinFox II, Muvee ) השנה KONAMI שידרגו את הגרפיקה בPES ומהפעלה על HIGH הכרטיס שלי מגמגם בMEDIUM. זקוק לעצתכם אני מלבט בין 7900GT, 7950GTX,8600GTS, 7800GT. **יש לציין שאני לא משחק בשום משחק אחר זה נועד לPES בלבד. הא…

5. Started by -Tal-,

שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by metall111,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. היי, התחלתי לא מזמן סדרה של רכישות יקרות בתקווה להתמכר ל Project Cars 2 ב VR על לפטופ בתוספת כרטיס מסך חיצוני ... אחרי שהכל יהיה מוכן אחפש קבוצת תמיכה לגמילה מההתמכרות לפני שאתחיל לשחק אז רכשתי כבר Lenovo Yoga 920 בתור הלפטופ (בואו לא נכנס לדיון שהיה עדיף לי desktop , המחשב גם משמש לעבוד ואני חייב להסתובב איתו כשאני לא משחק) וגם PowerColor DEVIL BOX Thunderbolt 3 eGFX Enclousure רכשתי ואמור להגיע מ NewEgge מחר .. זאת לא היה הקופסה המועדפת עליי אבל תנסו אתם למצוא קופסא שנשלחת לארץ במחיר סביר ויש לה גם יציאות USB ו RJ-45 (היו תנאים הכרחיים בשבילי) ועכשיו נותר לרכוש Headset וכרטיס מסך לא החלטתי סופית אבל אני נוטה לעלות על עגלת ה Mixed R…

8. Started by T-boon,

שלום, כידוע בליזרד שיחררה את warld of warcraft CLASSIC לפני כשבועיים. בבקשה המלצה לכרטיס שיענה על דרישות המשחק. (רק למשחק הזה, אינני משחק במשחקים אחרים בכלל) המפרט שלי מופיע בחתימה, תקציב כ 500 ש"ח יספיק? כרגע אני משחק עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד על הגדרות נמוכות במשחק, הייתי רוצה גבוהות. תודה רבה.

9. Started by yariv1234,

היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by romaero22,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by koraldon,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר

12. Started by omertgm,

שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by asafnn,

הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TimoTy,

אני מחפש כבר זמן רב אבל אני לא מגיע להחלטה סופית ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי תודה רבה ;D

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428470 איך זה..?^ יש עוד הצעות למשהו במחיר הזה..? לא משנה מאיזו חנות..

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

21. Started by Inglorious,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי CSGO על הרזולוצייה הגבוהה ביותר בצורה חלקה על המחשב, לא צריך כרטיס ליותר מזה כי המחשב לא משמש אותי לגיימינג אלא רק ל-CSGO בשעות הפנאי, ולכן אם אפשר שיהיה כמה שיותר זול. המפרט שלי הוא: i7 4790 ASROCK B85M 16GB DDR3 KINSTON Hyper x RAM ספק Antec VP-500 מסך Dell U2414H מארז Antec GX500 תודה רבה לעוזרים.

22. שלום לכולם ותודה מראש המעבר מFLIGHT SIMULATOR 2002 ל - 2004 למרות כל היתרונות והיכולות המדהימות הביאו יחד עם זאת בעיית חומרה רצינית שלא די במחשב נורמלי בינוני ומעלה אפילו וכרטיס מסך סביר אלא צורך במחשב חזק ממש ובמיוחד לאחר נסיונות רבים המסקנה שכרטיס המסך הוא הפונקציה כמעט החשובה ביותר במקרה הנוכחי. אשמח אם מישהוא יודע, מבין ויכול לעזור לי להבין ולבחור את כרטיס המסך הנכון עבורי (עבור FS 2004)

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של המחשב ל-HDTV בעזרת כבל HDMI-HDMI או DVI-HDMI מבלי שהתמונה תיחתך. ניסיתי לחבר את הכרטיס הקיים שלי (GeForce 4600 Ti) בעזרת כבר DVI-HDMI והתמונה נחתכה (לדוגמה, כפתור ה-START נחתך מהתמונה). אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעדיף שהכרטיס יחזיק מעמד גם עם משחקים קיימים ועתידיים. תקציב : עד 1000 ש"ח אפיק: PCIe המפרט לבנתיים: מארז עם ספק 500W לוח אם - intel montpelier P35 מעבד - intel e6750 core 2 duo 2.66GHZ 4MB 133MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ X2 כונן קשיח - WD 250GB - 7200 -16MB SATA2 כרטיס מסך - GECUBE ATI RADEON HD 2600XT/512MB *כנראה שאני אשנה את הלוח אם והמעבד אחרי עוד קצת מחקר בנושא. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by zniibidl,

אני מרכיב מערכת HTPC על בסיס המחשב הישן שלי, pci-e x16 2.0 e8400 והכרטיס מסך שיש לי מתחיל לזייף ולתת שגיאות ומה לא. (רדאון x1900). מחפש כרטיס שייתן לי מענה טוב לכל הצרכים של HTPC במחיר הכי זול שאפשר שיתאים כמובן למערכת הקיימת. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Shitface,

הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.