כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך של ATI (הכי טוב) אני יכול לחבר ל 400W של ליברטי?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס עד 1200 שקל...לagp... אני משחק הרבה במשחקים (quake, fear , doom) מה אתם ממליצים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת BF4 אני עושה שדרוג קומבינה לעגלה הישנה שלי. אני מעוניין להריץ את משחקי Frostbite2 שהם BF4 ו C&C על מקסימום FPS, פחות חשוב לי ההגדרות. הספק הוא TT ToughPower 600W בן כחמש שנים+ מעבד יהיה 4770K. שימו לב שהדגש הוא BF4 עם שרת 64 שחקנים. הסינגלפלייר לא רלוונטי. כמו כן אני מעוניין לדעת מה האפקט של הזכרון של הכרטיס על הביצועים ? DICE אמרו שדרוש 3GB בכ"מ ב BF4... איך הגיעו לרמות הזויות כאלו ?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש למשחקים במפרט הכנסתי כרטיס מסך 8800GTS 320MB ומסך Dell 2407WFP בחנות אמרו לי שכדי לשחק ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך לא מספיק וצריך לשדרג ל 640MB אחרי שחפשתי קצת בפורומים השונים ראיתי שכולם אומרים שההבדל בין הכרטיסים זניח ולא שווה את התוספת (בסביבות ה 400ש"ח) האם שווה את התוספת? יש למישהו נסיון עם כרטיסים 320MB והמסך הזה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לא יקר שיריץ fifa 2009. אשמח לשמוע המלצות + מחיר. תומר
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך חזק ל Full HD שיספיק למשחקים כמו : GTA Assassin's creed Syndicate Tomb Raider טווח מחירים 1200-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.) אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה. ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות. הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב למשחקים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה הכי אידאלי בשבילי יש לי מסך lg - e2350t חשבתי על 560 או על 460
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז AeroCool M-40 והוא תואם Micro ATX. הלוח אם שלי זה Asus m3a78-emh HDMI. הלוח אם מגיע עם כרטיס מסך עם הצ'יפ של 780g החדש של ATI. אך משחק אחד ב C&C החדש הוכיח לי שזה לא מספיק... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט לעיל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה
-
תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברה המפרט שלי: AMD 3200+ אטלון 64. זכרון 1 גיגה. לוח A8NSLI DELUX של אסוס. מארז טרמלטייק XSERVER. ספק : לצערי אני חושב שהוא 350 וואט "TRUE POWER" גנרי. כרטיס מסך נוכחי:Leadtek PX6800 TDH 256MB PCIe (SLI) Videocard תומך - SLI Multi-GPU Ready - PCI-E-SIG certified - Support Microsoft ® DirectX ® 9.0 Shader Model 3.0 - Leadtek Ultra Cooling System - Full-version Game Bundle( Prince of Persia & Splinter Cell) - Video-editing software bundle ( WinDVD 5.0 ,WinFox II, Muvee ) השנה KONAMI שידרגו את הגרפיקה בPES ומהפעלה על HIGH הכרטיס שלי מגמגם בMEDIUM. זקוק לעצתכם אני מלבט בין 7900GT, 7950GTX,8600GTS, 7800GT. **יש לציין שאני לא משחק בשום משחק אחר זה נועד לPES בלבד. הא…
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן סדרה של רכישות יקרות בתקווה להתמכר ל Project Cars 2 ב VR על לפטופ בתוספת כרטיס מסך חיצוני ... אחרי שהכל יהיה מוכן אחפש קבוצת תמיכה לגמילה מההתמכרות לפני שאתחיל לשחק אז רכשתי כבר Lenovo Yoga 920 בתור הלפטופ (בואו לא נכנס לדיון שהיה עדיף לי desktop , המחשב גם משמש לעבוד ואני חייב להסתובב איתו כשאני לא משחק) וגם PowerColor DEVIL BOX Thunderbolt 3 eGFX Enclousure רכשתי ואמור להגיע מ NewEgge מחר .. זאת לא היה הקופסה המועדפת עליי אבל תנסו אתם למצוא קופסא שנשלחת לארץ במחיר סביר ויש לה גם יציאות USB ו RJ-45 (היו תנאים הכרחיים בשבילי) ועכשיו נותר לרכוש Headset וכרטיס מסך לא החלטתי סופית אבל אני נוטה לעלות על עגלת ה Mixed R…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, כידוע בליזרד שיחררה את warld of warcraft CLASSIC לפני כשבועיים. בבקשה המלצה לכרטיס שיענה על דרישות המשחק. (רק למשחק הזה, אינני משחק במשחקים אחרים בכלל) המפרט שלי מופיע בחתימה, תקציב כ 500 ש"ח יספיק? כרגע אני משחק עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד על הגדרות נמוכות במשחק, הייתי רוצה גבוהות. תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-