כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אהלן. רציתי לדעת משהו. יש לי את הכרטיס X1650Pro 256MB של GeCube. אני רוצה לקנות עוד אחד כזה (הלוח שלי 975, תומך קרוספייר). אם אני אקנה עוד אחד כזה, כמות הזיכרון תוכפל (512MB)? ובאחוזים, כמה אחוזים לדעתכם זה ישפר לי? 30-40%? שווה לי לקנות עוד אחד כדי להריץ את קרייסיס חלק? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שמישהו יעדכן אותי- הם הוכרזו בכלל? http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3850 http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3870 אישית אני מופתע, הם לא יקרים כמו שחשבתי שיהיו- וזה עוד לפני ההשקה בכלל S: עכשיו למישהו יש כבר בנצ'ים נורמליים??? לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שאני חושב עליו שאני רואה את הגרסה הפסיבית זה לתקוע שם מאוורר 120 מ"מ, S-flex או משהו כזה, ולטחון לו את הצורה באוברקלוקינג....
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף? Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC או Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC נ.ב אני יודע שהכרטיס השני יותר חדש ואני יודע שההפרש במחיר קטן. אבל מעבר לרציונאל הזה, יש סיבה ללכת דווקא עליו? אני מדבר על הדגמים הספציפים הללו? כי למי מה שקראתי כאן ה- R9 280 זה בעצם ה- 7970 לא? לכן בעצם לא רואה סיבה למה הוא עדיף? (מעבר לזה שהוא יותר חדש) אלא אם יש המלצות על אחד מהם בגלל קירור או משהו כזה. בקיצור אשמח להמלצה לאחד מהכרטיסים הנ"ל (אלא אם יש אפשרות אחרת באותו טווח מחירים שמשמעותית יותר טובה) ואשמח גם לפירוט/נימוק/הסבר לבחירה/המלצה. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תקציב: 700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית מפרט המחשב: מעבד: intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz קירור מעבד: arctic coolung freezer xtreme rev.2 זיכרון: 4GB DDR2 1066 מארז: coolermaster centurion 590 לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l כרטיס מסך נוכחי: zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10 ספק: cooler master extreme power plus 500w מסך: lg w2343t 23 אינץ' הערות: תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה. אם עדיף להחליף את ה…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איך זה יתכן ששלושה כרטיסים עם מפרטים שונים ואם זאת המחיר שווה בהפרשים של 50 - 100 ?? הכרטיס הראשון nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe Asus שעולה - 1400 שח הכרטיס השני nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek כמו שאתם רואים הוא גם GTS כמו הראשון אך עם 640 מגה אגב שניהם 320 ביט ומחירו הוא - 1336 שח שזה אפילו פחות מקודמו עם 320 מגה בייט הכרטיס השלישי הוא nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Innovision זה הכרטיס שאתם מליצים עליו כאן במדור המפרטים שלכם לכרטיס הזה יש 512 מגה בייט ו256 ביט מחירו הוא 1218 שח עכשיו אני שואל אייך זה הגיוני שכרטיס מסדרה גבוה יותר או באותו סדרה עם מפרט גבוה יותר והמחיר שוה? אגב על מה אתם ממליצים משלושתם?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מיום ראשון עד יום שישי יש מבצע בTMS על ה680 וההפרש בינו לבין ה670 יהיה 166 ש"ח. ההפרש הזה שווה? אני מדבר על שני הכרטיסים האלה: http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/11299
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב P4 3.0 עם 1 גיגה זכרון. אני רוצה להתקין כרטיס גרפי חזק למשחקים עבור הבן. המליצו לי על 9600 GT של חברת GAME WORLD ב 1000 ש"ח אבל אני לא מכיר את החברה הזו. אשמח לקבל המלצה מכם. תודה רבה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ATI Radeon HD 5450 1024MB DDR3 עולה 340 ש"ח Nvidia 220 1024MB DDR3 עולה 400 ש"ח אני מתלבט בין שניהם, יש עדיפות משמעותית לאחד מהם? ואיך הם בכללות? יש לציין שאני לא משחק במשחקים, אולי קצת משחקים מלפני שנתיים לאחים הקטנים שלי , והמעבד שלי לא תומך בכרטיס מסך מובנה (יש לי i5 760),אם יש לכם המלצות אחרות באיזור ה 300 ש"ח אני אשמח לשמוע. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך עד 500 שקל שיוכל להפעיל את המשחק SIMS 3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הוא SAMSUNG 17 LCD 721S PIVOT מה דעתכם עליו? איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס 6200 הכי זול בארץ בתצורת AGP שניתן לפתוח בו את בצינורות? מה שחשוב שיהיה בעל יכולות OC טובות. 2.מחפש מדריך לפתיחת צינורות נעולים בכרטיס זה. 3.האם יש אנשים בארץ שביצעו מוד זה? ואם כן מה שיפור שהושג? אם תוכלו תביאו תוצאות של ביצוע המוד גם מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת דיי ממצאת את עצמה...
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו לא יצא לי להתקין כרטיס מסך או משהו בסיגנון.. אני יודע לחבר אותו ללוח אם אבל לא יודע מה האלה... יש איזה מדריך בעברית? זה אמור להיות משהו קשה \ ארוך? עריכה: עוד שאלה ששכחתי לשאול, אמורה להיות איזה בעיה עם המפרט הזה i5 750 gigabyte P55A-UD3 Enermax Modu82+ 625W 4GB 1333mhz
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-