עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by biggie,

יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך (HD 4870) במשהו שיחזיק לעוד שנה בערך. השימוש יהיה לסרטים (HD) ומשחקים. מפרט: לוח-אם -> GA-EP43-DS3LR מעבד -> Intel Core 2 Quad Q6600 RAM -> 6GB ספק -> HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt מסך -> 22' *עדיפות למשהו שקט. *אין העדפה ATI או NVIDIA עריכה: תקציב: 1000 אפשר לגלוש לעוד 300 אם צריך

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by yariv12,

שלום אני יביא לכם את המפרט של המחשב שלי ותגידו איזה כרטיס מסך טוב וזול יעבוד לי. CPU Speed-2.41 GHz System RAM-511 MB Video Card-RADEON 9200 PRO Family Video Card Driver Version (DirectX-6.14.10.6462 DirectX Version-9.0c Sound Card-C-Media Wave Device וד"א אני רוצה לשדרג את הram שלי לאיזה 2 ג'יגה ככה כמה יעלה ואיזה מתאים? לילה טוב

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by SIERRA GAMES,

** AGP ** FX6200 ? DDR1 R9550 ? DDR1 Radeon R1550 ? DDR2

8. יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by NewRig,

האם יש חיה כזאת כיום בשוק ?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. יש לי כרגע לוח שתומך רק ב PCIE ואני שוקל לחבר אליו 5870 או 560TI ורצתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים החיבור השונה והאיטי יותר מן הסתם

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by grozy d.j,

עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by ^DaGoN^,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by yevgenimt,

שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by Double-U,

שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.

16. Started by bransh,

אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by captaincaveman,

http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב

19. פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב ואני מחכה לסדרה 680GTX אז רציתי לשאול איזה מערך כרטיסים מתאים יותר לשחק ברוולציות גבהות מ1080-1920P ועל כמה מסכים ליתר דיוק 3 מסכים 1.DULL 27 רוולציה מעל FULL HD 2.מסך DULL 2312 3.LG משהוא טוב פאנל TN המסך שיד ברושתי עכשיו היה שימוש גם המסך 47 אנטיש תלת מימיד של LG LX6500 ובעתיד הרחוק מסך55 אנטיש מתי שהיה לי כסף המחשב נעוד לאח שלי חח הוא הגיימיר בניניו אני בקושי יודע לשחק חלליות וזה מתנה עברו המעבד הוא I 5 2500K הלוח אם הוא:ZL68 לא זוכר במדיוק הזכרון:12 גיגה המארז:K59 וזהו תודה רבה לעוזרים ועוד שאלה האם GTX680 הוא 4GB כי איזה אחד אמר לי שהוא4 GB זה נכון?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6126&Itemid=1 אם הבנתי נכון אז אם השיטה הזאת תתפוס כל כרטיסי המסך שקימים כרגע לא ממש שווים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. חשבתי על 8600GT אני לא מוצא אף אחד שיש לו S-VID. ראיתי את ה LEADTEK אבל בניגוד לחיבור שיש לי יש לו הרבה יותר חורים והשקע לא באותו גודל מבדיקה קלה גליתי שגם ב EVGA וב PNY יש את אותו הדבר (בכרטיסים אחרי אפילו לא היה את היציאה). יש לכם המצלות? עד 800 שקל (כולל משלוח).

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם שלא תומך ב- PCIe ולכן אני נאלץ לרכוש כרטיס מסך AGP. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ¤ שמיועד בעיקר לסרטים. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים. תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.