עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

זה "הדבר" הכי מוזר שראיתי אי פעם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V5500-P-R&affiliate=zap http://www.firingsquad.com/hardware/v55500preview/default.asp http://techreport.com/reviews/2000q3/voodoo5/ עוד מוכרים את הדברים האלו? ועוד יש את אחיו הענק הV5 6000 עם 4 צ'יפים של 32MB

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

3. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Nadg,

אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה

5. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Abitk,

אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. Started by xXaXdXaXrXx,

אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  13. Started by tovtov,

שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Ohad19,

כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מבוסס פנטיום D930 אני מחפש כרטיס טוב שיסחוב לי NFS MW וכאלה.. כמובן עם DVI האם זאת העסקה הכי טובה בטווח מחיר הזה? האם יש משהו יותר מששתלם שאני יכול להביא?? תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by foramit,

אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. Started by jambo222,

שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yosi yosef,

שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by buuhaa,

שלום. הייתי שמחה לקבל קצת הסבר בנוגע להבדל בין השניים. לפי הבנתי כרטיס מסך הוא פשוט הגדרה לכרטיס מיושן יותר - אשמח אם תתקנו אותי ! תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. עבור מחשב שלא מיועד למשחקים בכלל, אבל יריץ ויסטה עם ממשק ארו, כרטיס מסך און-בורד יספיק? אם להיות יותר ספציפיים: אז הכרטיס על הלוח הזה יעשה את העבודה? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 מבוסס על פי המפרט על X1250, אם לא, יש לכם המלצה על לוח אחר של ASUS (במחיר סביר) עם כרטיס יותר חזק, (עבור AMD AM2 ) או פשוט לקנות איזה 6200TC וזהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by doronsolomon,

שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by maor-a-,

יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכים על מנת להפעיל תוכנה מסוימת אפשר לקבל המלצה/עזרה איזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי?? אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  25. אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בקשר לכרטיס המסך ורוצה לישאול את דעתכם שתי 6600GT בSLI (אם איפשר) או 7800GT אחד

• 14 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.