עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alex28,

יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by orbachkl,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את המרענן הרשמי של AMD לקיץ 2022 אשר רוצה לשרת את ההמונים, אך עדיין תלוי במצב השוק שלא חזר לעצמו באופן מלא - Radeon RX 6650 XTלכתבה

6. גל הגרסאות הייחודיות מגיע - לקחנו את ה-Radeon RX 6800 Nitro Plus של Sapphire לביקורת על מנת לגלות האם גרסת צד שלישי מתקדמת היא הבחירה הנכונה של הכרטיס הזה מ-AMDלכתבה

7. הזמינות טובה, המחירים במגמת ירידה והביצועים ראויים - כיצד מתמודד ה-RX 590 של AMD מול המתחרים? לקחנו את היצירה של Sapphire לבדיקה מקיפה לכתבה

8. Started by gtlv79,

היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.

9. Started by MasterGal,

אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by yossix,

במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

זה "הדבר" הכי מוזר שראיתי אי פעם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V5500-P-R&affiliate=zap http://www.firingsquad.com/hardware/v55500preview/default.asp http://techreport.com/reviews/2000q3/voodoo5/ עוד מוכרים את הדברים האלו? ועוד יש את אחיו הענק הV5 6000 עם 4 צ'יפים של 32MB

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

15. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Nadg,

אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה

17. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by iyehuda,

יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )

• 12 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by Abitk,

אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by xXaXdXaXrXx,

אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  23. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. Started by tovtov,

שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים