עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\

4. Started by elimo161,

שנה טובה לכולם. קניתי מחשב חדש (core 2 ) . כרטיס המסך במחשב הינו eVGA 7600GS.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by EzX1,

הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shdrthki1,

הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. האם עדיף כרטיס של NVIDIA לעיבוד תמונה בפוטושופ? האם ה-CUDA של NVIDIA שימושית למטרה זו יותר מכרטיס של AMD? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??

14. אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by klayton,

16. אהלן, בחדרי ישנם שני מסכים: המסך הראשון, שבו אני משתמש תמיד - samsung syncmaster 206bw 20 אינצ'. המסך השני, שמשמש כטלוויזיה בחדר הנו מסך 32 אינצ' של טושיבה. בכל אופן, למסך הLCD ישנה יציאת RGB. החלטתי שאני מעונייין לחבר את המחשב גם למסך הטלוויזיה עד כאן אין בעיה לוגיסטית, שכן המחשב נמצא בסמוך לשני המסכים, ולכרטיס המסך שלי [מפרט בצד ימין] יש שתי יציאות - ויש לי מתאם RGB, ככה שהכל סבבה. השאלה שלי היא, כיצד אני יכול לחבר את שני המסכים בו זמנית, כך שהמחשב ירנדר תמונה רק לאחד מהם ברגע נתון. כלומר - אם אני רוצה להשתמש במסך המחשב, הוא ישדר תמונה ברזולוציה של 1680X1050 ובלחיצת כפתור השידור יקפוץ לטלוייזיה לרזולוציה של 720P האם זה ניתן? האם מספיק שאחד מהם סגור והשני פתוח ע"מ שהכר…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

18. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  19. יש לי ספק 300W של FSP, ויש לי הצעה לקנות X800GT AGP במחיר זול (220 שקל). 1. האם הספק יכול איכשהו להחזיק את הכרטיס הזה? שאר המפרט מופיע בצד, עם תוספת ג'יגה זכרון. 2. האם המחיר טוב? אם לא, מהו הכרטיס המקסימלי שאני יכול לשים עם 300W FSP? תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. מה קורה ? עקב זיכרוני הקצרצר שחכתי איזה פקודה צריך לרשות בדוס כדי לצרוב את הביוס לכרטיס מסך!!מישהו זוכר?? כמובן שיש לי כבר דיסקט מוכן עם בוט+כול הקבצים שצריך בשביל לצרוב את הביוס מה שחסר לי זה רק הפקודה שרושמים השמח עם תיזכירו לי ... יחיאל

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. חיפשתי לעצמי כרטיס בתחום ה500 ולהפתעתי מצאתי כרטיס חביב זה שהומלץ פה בסכום מעולה אני הולך על זה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by David-Z,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, תואם AGP 8X כרגע יש לי Radeon 9600XT 128Mb המליצו לי על Gigabyte GeForce 7600GS 256Mb, ולכן אני שוקל ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465267 אבל אז ראיתי את ה-Palit Radeon X800GTO 256MB, שאותו ניתן לראות כאן: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453 ובנוסף ראיתי את ה-GECUBE RADEON X1550 512MB שאותו ניתן לראות כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501714 אז.. מה אתם אומרים? מה כדאי משלושתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה במסגרת המחיר של הכרטיסים האלו? ואגב, איך הם יריצו משחקים כמו Rainbow Six Vegas או ביושוק וכו'? תודה רבה לכולם על התשובות! צה"ל, ובעיקר אני, מודים לכם

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by Salwaby,

השאלה שלי למעשה אם יש טעם בתקציב הנ"ל להשתדרג מ 560ti למשהו יותר איכותי ? אם כן, אז למה? תודה עריכה : מצאתי את הכרטיס הבא http://ksp.co.il/?uin=18663 HD 7950 BOOST 3GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by F430,

אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.