עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mushnush,

תקציב בין 500 ל600 אני צריך שהכרטיס יהיה חזק למשחק גיימינג כבדים כמו Aion , smite ,diablo כל החדשים שיעבדו בלי תקיעות אני ייתן לכם פרטים על המפרט מחשב כדי שתוכלו לבחור משהו שיתאים למחשב אז הנה: מעבד:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) לוח אם:Gigabyte GA-P35C-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 210 (1024 MB) מארז: http://www.fastup.co.il/images/12732364.jpg ספק כוח: Ezcool real 300w אני יודע שהוא חלש אני מתכוון לקנות משהו טוב שיחזיק כרטיס מסך חזק אם אפשר על הדרך על המלצה גם על ספק שיתאים לכרטיס תקציב עד 400 אם לא לא חשוב העיקר שיהיה כרטיס מסך טוב תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by The_Byter,

היי יש לחבר שלי אפשרות לניסיון כזה: X1950XTX + X1950PRO + P5B DLX נתיב אחד 16 ואחד 4 מה לדעתכם יצא מיזה ? CF לא סימטרי על לוח 16-4

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. מה עדיף NVIDIA GeForce GTX 460‎ או ATI Radeon HD 5770‎ ? איזה סידרה עדיף יותר של HD או GeForce ?? ראיתי ששניהם מומלצים בפורום אני קונה מKSP המפרט שלי הוא: זה הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P31-DS3L זה המעבד שלי -INTEL CORE 2DUO R6750 והכרטיס העכשיו שלי הוא: Nvidia GeForce 8600GT - יש לי בעיות בו ואני צריך להחליף אותו מחשב לפני 3 שנים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by NiMo1771,

היי, אז אחרי 7 שנים ה-7950 העתיק שלי מת. הוא אמנם ישן אבל עמד בכבוד גם עם משחקים חדשים. אני כבר לא משחק הרבה כמו פעם, וגם פחות חשוב לי לשחק על הגדרות גבוהות (למרות שמעדיף לא לרדת ממדיום). מצאתי בלוחות כרטיס מסך 1660 של MAXSUN ב-700 שקל, מחיר שבד"כ נמכר 1060 6gb שחלש ממנו. מישהו מכיר את החברה הזאת? מומלץ? לא מומלץ? או שעדיף ללכת כבר על 1060 מחברות מוכרות כמו ג'יגהבייט? תודה.

6. שלום, ה-4200 שלי עובר הלאה, אז, בלית ברירה, הגיע הזמן להשתדרג . לצערי אני כבר לא כ"כ עוקב כבר אחר ההתפתחויות בתחום בשנים האחרונות, אז ארצה לדעת, מיהו מחליפו של ה-4200, המלך הבלתי מעורער של המגזר התקציבי? תודה מראש .

7. כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by doker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה

9. Started by JSK,

היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5235 1. הוא יותר טוב מה 8800GS? 2. יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר ה9600GT שמצדיק את המחיר? (http://tms.co.il/search/?q=9600gt) 3. הוא פחות טוב מאחיו ה Sonic? 4. מישהו יכול להגיד לי את התדרים שלו, כי לא מצאתי בשום מקום ביקורת או משהו לגביו (לא לגבי ה SONIC ואני לא יודע אם הם אותו הדבר). מצטער על החפירה ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  10. רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aderet,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shai11,

חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by jara14,

איזה כרטיס עדיף לדעתכם בשבילי בהתחשב שאני רוצה הגדרות גבוהות ודחיית שדרוג כמה שיותר זמן? http://www.tms.co.il/product/11419 http://www.tms.co.il/product/11883

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. אז ככה, במחשב של אחי יש כרטיס GEFORCE 6200 PCIE ג'יגה זכרון ומעבר P4 3GHZ. פיפא 09 לא עובד אצלו ואנחנו רוצים לשדרג לו את המחשב, זכרון יש לי בבית כך שכשאוסיף אותו יהיה 2GB זכרון. עכשיו איזה כרטיס מסך לקנות לו בסביבות ה500 ש"ח בשביל שפיפא יעבוד טוב? על 1024x768 גרפיקה לא כ"כ משמעותי אם low,high,med כל עוד המשחק יעבוד חלק וכמו שצריך. עכשיו אם התקציב לא מספיק אז כמה אצטרך להשקיע בשביל שיעבוד כמו שאני רוצה?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by shalbik,

אחרי שעברתי את ההתלבטות הקלה והמיותרת בין ה9800 וה9600 הגיע לידיעתי על שני כרטיסים שמבחינת מחיר ויצרן מעלים תמיה. ATi Radeon 9800pro ותראו בלינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כרטיס שמגיע retail עם קופסא ודיסקים וכבלים, וב1600 שקל כמו שתראו בלינק. עכשיו הדגם של ספייר שנראה לי מוזר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 דגם OEM של הכרטיס=בלי קופסא בלי כלום - כרטיס נטו ובטיפה פחות מהATi . עכשיו השאלה הגדולה היא למה?? אם מישו יכול לעלות על איזה קאצ' או משו שלא שמתי לב אליו בבקשה לכתוב פה או לפחות אם למישהו יש דעה אז אותו דבר.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, הנושא כבר בטח נטחן בפורום, אז אני אשמח להמלצה קצרה: 6600GT NVIDIA או ATI X800GT ???? תודה!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. אהלן, חשבתי בהתחלה לקחת את המעבד Intel Core i7 3770K אבל המליצו לי לקחת את i5 3570K ואז עוד מישהו בכלל המליץ לי לקחת i5 3470 השאלה האם יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ה- FPS , בשילוב עם כרטיס מסך Gigabyte GTX 670 OC 2GB ואיך הם מבחינת עלות/תועלת ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by alophind,

היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  20. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך מ 9800XT ל X850 פרו. האם זה הגיוני שאני לא ארגיש כמעט הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים? יש הבדל במבחנים כדוגמת 3DMARK 2001 ו 3DMARK 2005 שבהם ההבדלים אכן משמעותיים, אך במשחקים כדוגמאת NBA LIVE 07 או NFS CARBON אני כמעט ולא מרגיש עליה בכמות הפריימים (אני משתמש ב FRAPS) בשני הכרטיסים הפילטרים היו מופעלים על אותם ערכים. שניהם מחוברים לאותו ספק, ה9800 עבד עם פנטיום 4 3000 וה X850 עובד עם אתלון 64 3500. מה נראית לכם הסיבה לחוסר הבדל?

22. Started by chubakon,

יש ברשותי כרטיס SAPPHIRE X1900GT, הבנתי שה memory שלו אמור להיות 1200MHZ . למה כשאני פותח את ה catalyst אני רואה שהזכרון רשום על 594MHZ ?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by dutchy188,

היי. מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח. יש לי מחשב מעט ישן, אבל בזמנו היה יחסית high end: מעבד i7-4790 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X יש לי מסך חדש dell u2720q שהוא מסך 4k בגודל 27 אינץ מחפש כרטיס מסך לביצועים מעולים על 1080p אך גם שיהיה אפשר לשחק אחלה ב2k שמתי בינתיים עין על כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE האם רלוונטי?

24. Started by spike_staff,

שלום! הבעיה זה שרוצים לחבר GTX 260 לספק כוח שאין לו חיבור PCI E. כרטיס מגיע עם מתאם אחד( PCI-E לחשמל 4X2 פינים). יש סיכוי שזה יעבוד על חיבור אחד ל-PCI-E?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.