עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש תוכנה ע"מ שאוכל להתקין את הדרייברים שבהם המחשב\כרטיס פעלו מצויין. תודה!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by dodoboy,

מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by avraham711,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב והחלטתי ללכת על ה 8800 GTS נראה לי שבגירסת 640 MB. השאלה שלי, היא איזה חברה אתם ממליצים לקחת שכן כולם פחות או יותר באותו מחיר.. למי יש את הבנדל הכי נורמלי אולי עם איזה בונוס של משחק או משהו שאתם מכירים, או סתם חברה שאתם ממליצים\יש לכם ניסיון טוב איתם.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Test System Intel Core 2 Extreme QX9650 @ 3.00GHz ASUS P5E3 Deluxe 2×1GB OCZ DDR3 1333MHz 9-9-9-26 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200RPM 1GB GeForce 9800 GX2 - 600/1500/2000mhz 512MB ATI HD 4870 - 800/3400mhz מקור : http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/ תהנו

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by alvin,

אני קונה את ה-LEADTEK 6200 128bit AGP, אני כנראה יפתח לו את ה-pipelines. השאלה שלי היא לגבי האחריות אחרי הפתיחה, אם קורה משהו אני יכול פשוט לסגור אותם ולהיות תמים? בנוסף, יש למישהו נסיון עם OC ששרף את כרטיס זה? ואם כן האם היה לו בעיות עם האחריות? אם אני רוצה לעשות OC, לפי מה שהבנתי אין קירור על הזכרונות, יש עליהם חריצים כדי שאני יוכל להוסיף? לינק למוצר: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=174 תודה מראש ובבקשה אל תתחילו להתווכח האם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.

11. Started by skywalker13,

שלום. קראתי לאחרונה את המאמר באתר על הלוח אם החדש של msi ונאמר שם שיש שם 2 כניסות לכרטיס מסך. כלומר אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לפי מיטב הבנתי. אז לא בדיוק הנבתי... זה באמת אפשרי? ואם כן אז מה זה בדיוק נותן לי?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by SciFi7,

אני צריך לדעת בבקשה אם ההבדלים בין asus en9400gt 1gb ו- asus en 9800gt 512MB משמעותי למשהו יש טבלה שמראה את ההפרשים או יכול להגיד לי אם ההבדלים משמעותיים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. היי, בצידי מסך ה-LG 795FT Plus שברשותי ישנן חריטות כאלו בצידי המסך שבתחילתן הן ישרות ובסופן מעוגלות (חצי עיגול), כאילו בשביל לשבור אותן, חשבתי שזה אולי בשביל לתפוס עם הידיים את המסך, אך זה נראה לי צר מדי... מישהו יודע מלה משמשות חריטות אלו?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by arpaz,

אני מתכוון לרכוש את הHD 5850 מחר ואמרו לי שלמשחקים עדיף כרטיס מסך במחיר דומה של nvidia משום שהוא לא נועד למשחקים בעיקר. האם יש עדיפות לכרטיס של nvidia בכזה מחיר ?( 1500 שקל).

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by spitzi,

כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר, באזור ה800 שקל אפשר להביא משהו מכובד? כמובן שיהיה כמה שיותר חזק וכל הבלה בלה הרגיל, תודה רבה!! =] PCI-E למקרה שחשבתם אחרת

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by roma,

שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. ?Galaxy? - ?6600 256MB TV, DVI, AGP? 516 שח או INNOVISION GFORCE FX66000 256MB AGPX8 528 שח

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by kobiperez,

שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס ומאחר שהוא די מקרטע לי במחשקים על רזולוצייה גבוהה החלטתי לקחת אותו עד לאובר של GTS איזה תוכנות מומלצות מאחר וNVIDIA NTUNE אין בה שום אופצייה לאובר כלשהו.. אז איזה תוכנות מומלצות ולאיזה טמפ' אני אמור לצפות?? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by niner,

האם זה נחשב טוב?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.