עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז אני נסגרתי על הHD5770. בTMS יש את הגרסא הזאת (S5771GD5H) http://tms.co.il/product/7265 לעומת זאת, בKSP מציעים את הגרסא הזאת (11163-17-20G‎) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12334 שימו לב למבנה של המאוורר והקירור, הם שונים ואין לי מושג איך השוני הזה משפיע... מה עדיף? (בעקרון אני כרגע בכיוון של ההוא מTMS אבל אולי תחדשו לי משו ) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by leornadav,

למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  3. אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by White Wolf,

שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  6. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מבוסס פנטיום D930 אני מחפש כרטיס טוב שיסחוב לי NFS MW וכאלה.. כמובן עם DVI האם זאת העסקה הכי טובה בטווח מחיר הזה? האם יש משהו יותר מששתלם שאני יכול להביא?? תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  7. שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. יש לי את ה INNO3D OC 650\1900 אני חייב לשים את אותו כרטיס בדיוק .. או שאני יכול לשים גם ASUS שפועל על מהירויות שונות (600 \1800) תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by or_azu,

שלום חברים.. לפני כמה ימים הלך לי שני הכרטיסי מסך שלי 8800GT שהיו מחוברים בSLI אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש הלוח אם שלי הוא ASUS P5ND ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך הם אופציה... חשבתי על ה9600/9800 מחוברים בSLI כמו שהיה לי מקודם האם הם יעבדו עם הלוח אם הזה? אם כן של איזה חברה ממומלץ לקנות שיהיו לי שקטים כי הקודמים הרגו אותי מרוב רעש.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by FoxHounder,

אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by itayizra,

בקשר לכרטיס ATI 1950X PRO אני רוצה לשחק GTA IV .. זה יצליח להריץ את המשחק? ואם כן על כמה.. את שאר המחשב אפשר לראות במפרט בצד.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?

14. Started by q1234,

אני מחפש מסך lcd 17 אינטש איכותי , בתקציב של 2000 ש"ח + הוא לא נועד למשחקים , אלא לסרטים ועבודה יום יומית (במשך כל היום כמעט) בדקתי כמה אופציות : LG L1720B LG L1710M LG L1780Q 1. האם שלושת המסכים האלה איכותיים ? 2.איזה הכי יתאים לשימושיים שציינתי ? 3בדגם השלישי , הוא יקר יותר עם סיבה או שאני בעצם משלם את תוספת הכסף על הפיבוט ? 4.איזה פאנל יש למסכים הנ"ל ? רצוי מאוד שהמסך יציג 16.7 מליון צבעים אמיתיים , יש מסכים כאלה בתווח המחירים שציינתי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Tomerm,

שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by yuvalki,

שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850

17. מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Drakon,

מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  20. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי כרגע פנטיום 4 1400mhz עם כרטיס מסך geforce2 mx 400 32mb, כרגע רואים בו מצויין, אבל השאלה האם כדאי לי להחליף אותו? (ואני קונה גם עוד חודש עוד מחשב אני שם בו geforce 4 ti4200 של msi, הוא טוב?) תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  21. היי, לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל: משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים. זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד. הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57 פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין. סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה. כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH: יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, …

22. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!

24. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.