כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שאי…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ענקית השבבים חושפת באופן רשמי את מותג כרטיסי המסך והליבות הגרפיות המתקדם שלה לגיימינג, בואו להכירלכתבה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לכאן, אבל הנחתי שזה המקום המתאים בגלל שנעשה שימוש ב MSI afterburner. תסתכלו על זה: הגרף כבר בצבע צהוב ואני לא מבין את המשמעות של זה. זה בזמן מאמץ, אני משחק ב Watch dogs. עריכה: המשחק נהיה ממש איטי, יכול להיות שזה קשור להגדרה שביצעתי בגלל ה-SSD שלי? אני זוכר שהגדרתי משהו עם ה-HDD בקשר ל-pagefile.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ראיתי שהייצרנים מוציאים לשוק כרטיסים מסוימים בשתי גרסאות, אחת עם חצי ג'יגה זכרון, ואחת עם ג'יגה. האם יש הבדל משמעותי כלשהו, באופן כללי, בין הגרסאות?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם OCZ GameXStream 600W יחזיק את שני הכרטיסים באוברלוק + Q6600 באוברקלוק? טעות שלי,מצטער. קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור לא מצליח להחזיק אותם במערך,ולכן אני מחפש ספק חדש..
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר) אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע. לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד. אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו, תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס. זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא נ.ב. הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחז…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שקניתי לפני שנה בערך יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128MG ובהצעה אחרת שקיבלתי לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך ATI RADEON X300 128MG הכרטיס במסך החדש אמור לשמש למשחקים כמו GTA ולגרפיקה- פוטושופ וכו' עכשיו מה שלא ברור זה האם הכרטיס מספיק האם הישן שלי הוא יותר טוב ממה שהציעו לי עכשיו :s05:
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה מהירות השעון ומהירות והזיכרון של 7800GT של GIGABIT?? (וכן חיפשתי באתר שלהם)
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ורציתי לדעת אם המפרט שלי יחזיק רזולוציה של FULL HD במשחקים סרטים וכו' תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור s video שקניתי על מנת לחברו לטלויזיה אני מצליח לחבר את הכבל ולראות את תמונת המסך ע"ג הטלויזיה אבל ,וזה אבל גדול התמונה היא לא על מסך מלא אצלי בטלויזיה אלא קעורה. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון . עכשיו האם העיניין הוא לשחק עם הפיקסלים של מסך המחשב? או שזה משהו אחר. מקווה שיש לכם פיתרון בשבילי.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-