עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by BeN-T,

מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by adys,

שלום לכולם אני מרכיב מערכת לעריכת וידאו ותמונה שצריכה להריץ AFTER EFFECTS, CS4 וAVID MEDIA COMPOSER ו XPRESS PRO. הכרטיסים שמומלצים לAVID הם NVIDIA בלבד (CERTIFIED) http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.asp הבנתי שה FX580 מומלץ, אבל שיש יתרון ל260 בAE ובתוכנות אחרות. אני לא משחק משחקים בכלל, זה פחות מעניין אותי. האם להיות שלם עם הבחירה של הFX580 או שכדאי ללכת על ה260? תודה עדי.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by bcvbvc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by fit3,

שלום אנשים אני רוצה להזמין מחשב מאיבורי כאשר הכרטיס מסך הוא leadtek 7600 gs 256 כי אין להם את palit 7600 sonic ddr3 רציתי לדעת האם יש הבדל משמועתי בין הכרטיסים הללו? האם שווה להזמין מחשב בלי כרטיס מסך ואת הכרטיס בנפרד' או שההבדל הוא לא כזה קריטי??

6. Started by shlomibandit,

מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  7. במשך שבוע שלם קראתי את השרשורים המענינים שלכם וההמלצות על כרטיס זה או אחר. ובמילה אחת אתם מקצוענים! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ עם זיכרון של 1 ג'יגה, והיה לו כרטיס מסך FX5200 שבקושי הזיז לי משחקים, חוץ מNFS קרבון החדש, שעוד איך שהוא עבד לא רע. התקציב שלי לכרטיס חדש היה בסביבות ה600 ש"ח, ואחרי קריאה רבה פה בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס של MSI GS7600 AGP. אני יודע שהGT הרבה יותר טוב (הבנתי את זה מהקריא פה בפורום). היום בבוקר הפעלתי את המשחק NFC קרבון בהגדרות הכי גבוהות והייתי פשוט המום מהגרפיקה המדהימה! לאחר מכן הפעלתי את Far Cry בהגדרות הכי גבוהות עם החלקה X4 וכמעט ובכיתי מאושר!!! ברצוני להודות לכם על תחזוקת הפורום המדהים הזה ועל הזמן שאתם משקיעים לטובת אלה שלא מבינים הרב…

8. Started by noynisim12,

יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. שלום , יש לי אופציה לבחור בין 2 כרטיסים, הם לא חדשים טכנולוגית אבל זה מה שיש כרגע... אני על רזולוציה 1920X1080 כרגע. Sparkle GeForce GTS 250 1GBאו PowerColor Radeon HD 4850 512 MB הנה השוואה אחת שהצלחתי למצוא אבל עדיין אני לא יודע להחליט על פיה.. Tom's Hardware - Benchmark F.E.A.R. 2 תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by FatallChill,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסביבות ה 600 שקל לAGP וראיתי את שני אלה 630- LEADTEK WinFast A7600GS TDH 256MB 581-PALIT GeForce FX7300GT 256MB מה עדיף ?, יש אולי עוד אפשרויות ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אני רואה שחור לבן . כיוונתי את זה בהגדרות של התצוגות כמה שיכולתי ועשיתי את זה לPAL והתצוגה עדיין שחורה לבנה לצערי. מישהו יודע מה הבעיה? יש לי ראדון 9800 פרו של ספירה דרייברים של אומגה וטלוויזיה שהיא לא ממש טובה אבל כשהיה לי ג'י פורס הכל הלך חלק. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי עכשיו 6800GT [60 fps על ההגדרות הכי נמוכות כולל קונפיג שמעלים גופות וכו]. שבקושי סוחב את קאונטר סטרייק אפילו. אז השאלה שלי אם אני יקנה כרטיס מסך אחד מהשתיים HD2400 או HD3650 יהיה שיפור משמעותי?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Reel_Magic,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי... רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO). ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video. אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל). העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום. איפה אני טועה?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום מחפש כרטיס מסך ל HTPC שלי שיריץ כמובן סרטים 1080 חלק ומעוניין שיריץ משחקים חלק כגון Pro Evolution 2011 או פיפא 2011 לא מחפש שיריץ משחקים כבדים במיוחד. מחשב מעבד e5200 2500 mhz 4gb RAM כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעדיפות לכמה שיותר זול תודה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  21. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by liranss,

שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by nivbrn,

שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  24. תודה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. יש סיכוי?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.