עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shdrthki1,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by tony2toes,

שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by ztakram,

אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה

12. Started by TheTeapot,

היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by jean-paul,

אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Lirux,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by RayZ,

רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by urinka,

הי נתקלתי בכרטיס הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6870&CatCode=80 שמיועד לקליטת שידורי לוין באמצעות צלחת האם יש בארץ חנויות שמוכרים כרטיסים אחרים לשם השוואת תכונות ומחירים והאם משהוא ניסה את הכרטיס הספציפי הזה או אחד אחר שנמכר בארץ ישי לו חות דעת האם יש אתר שנותן סיקורי חומרה על רכיבי מחשב מסוג זה (רצוי מאוד בעברית) תודה מראש urinka

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. יהיה איזה כרטיס מסך מסדרה 9 שמאתים לרזלוציה הזאת? אני לא רוצה לקנות סתם איזה 9800GX2

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by guylederer0,

אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by davia,

שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים

22. Started by stingeR-,

יש לי תקציב של 180 דולר לכרטיס מסך מארה"ב, אני בינתיים לקחתי את ה8800GT של אסוס שעולה שם 182 דולר(ניואג) אבל רציתי דעות לגבי 9600GT וסדרת ה38XX המקבילה של ATI.. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by alfa100,

קיבלתי את הכרטיס המסך nvidia gt 430 ואני חיברתי אותו למחשב והמחשב פשוט לא מזהה אותו אני צריך עזרה דחוף תודה טל ודרך אגב גם את הכרטיס הקודם הוא לא זיהה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by Doron404,

מה הכרטיס הכי מהיר שכדאי (מבחינת צווארי בקבוק) להוסיף למחשב: Athlon 64 - 3000 (שהואץ קצת בOC) ?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש AMD 3800X2 ב KSP. מה הכרטיס הכי טוב שהם מוכרים בטווח שעד 600 ש"ח. אני לא משחק יותר מדי, אבל מחפש את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה. ה- ASUS EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 590 ש"ח שווה? או שעדיף כבר לחסוך 100 ש"ח ולקנות ?EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 470 ש"ח, אם הם בערך באותה רמה. כל הצעה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.