כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK עכשיו אתם בזמן הזה בטח שאתם חושבים לקנות כרטיס מסך חדש כי יוצאים כל המשחקים הכבדים האלו doom3 ,HL2, stalcker ולא יודע עוד מה...יש הרבה ... אז הנה כמה המלצות כמה טיפים , נתחיל במה משתלם ומה לא, מ כרטיסי ה 9800XT וה 5950-5900 כבר לא משתלמים ,אז תוציאו כבר אותם מהרשימה שלכם. נמשיך , נתחיל ב כרטיסים החלשים , אלו שכנראה לא ממש מתכננים לשחק את האחד המשחקים האלו אבל רוצים כרטיס שלפחות יריץ את המשחקים הישנים quake 3, sof2 ,warcraft3 אז יש כמה אופציות הכי זולות זה ה 5200 וה 9200 , לפי מה שאני ראיתי לרוב עדיף ה 5200 טיפ: לא לגעת בגירסה המוחלשת של ה 9200SE . :LOW_MID פה יש לנו את הכרטיסים הללו ה רדגאון 9550 ו ה גיפורס 5500 , לפי כל הביצועים הכרטיס ה 9550 הוא כרטיס הרב…
-
- 76 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס גרפי (עבור מחשב ישן) שלא מצריך חיבור ישיר מספק הכוח אלא מקבל את כל ההספק דרך הלוח. הכרטיס הנוכחי HD-4670 היה כזה אבל הוא התקלקל. מהו הכרטיס החזק ביותר (לא משנה AMD או NVIDIA) שעונה לתכונה הזאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-