כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי לגבי כרטיס מסך. אני יודע שבעבר לא היה אפשר לשדרג כרטיס מסך בלפטופ. האם היום אפשר להחליף את כרטיס המסך או לחבר כרטיס מסך ייעודי חיצוני למחשב הנייד?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כרטיסי מסך: 1. 500MB Geforce 9400 GT - inno3D 1GB NVIDIA GeForce 8600 GT .2 איזה יותר טוב מבין השניים מה גם שיש לציין כי בראשון יש כניסה DVI אחת ובשני יש שתי יציאות כאלו למרות שזה לא כ"כ משנה הייתי רוצה לדעת מי מבין השניים יותר טוב? תודה רבה למי שעונה...
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד Core i3, שכידוע כולל GPU בתוכו. מהסיבה הזו אין לי כרטיס מסך במחשב (אני לא משחק במשחקים, לכן לא טרחתי לקנות). בזמנו כשקניתי את הלוח אם והמעבד, עברתי על כל ההגדרות ב-BIOS, והיום נזכרתי שיש הגדרה אחת שלא שיחקתי איתה, והיא ההגדרה הבאה: זה נשאר מכוון עוד מההתחלה על 128MB, שאותם הוא לוקח מזכרון ה-RAM של המחשב. כשנכנסים ל-Setting הזה, האפשרויות הן עד 1GB: השאלה שלי: באיזה פעולות גרפיות יורגש הבדל, כשמשנים את גודל הזכרון המוקצה ל-GPU? ובאיזה פעולות גרפיות לא יורגש הבדל, בין אם נהיה על 128MB ובין עם על 1GB? אני מניח שבצפייה בסרט …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe והיה רשום שהוא נבנה ל Windows Vista, השאלה שלי היא האם הוא יעבוד גם עם Windows xp 32Bit, והאם הוא יעבוד בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היה לי במחשב הנייך כרטיס מסך GeForce 9500 512MB, הייתה בעיה בכרטיס מסך (קצר או משהו כזה) והלכתי לחברה שסיפקה לי את המארז והרכיבים (אייבורי) והיא החליפה לי את הכרטיס לכרטיס ATI Radeon HD 5450 1GB שהוא כביכול כרטיס מדור חדיש יותר. (חשוב להדגיש כי ההחלפה היא חלק מהשרות והיא הייתה בחינם) כאשר התקנתי את הדרייברים והסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם הרצתי את ה-MW2 MP וזה הריץ לי אותו ב 50-80 פריימים לשנייה כאשר לפני זה הג'יפורס הריץ לי על 70-90 פריימים לשנייה באופן די יציב בלי נפילות פריימים בניגוד לראדון. עוד דוגמא לבעיות זה המשחק NBA 2K, שנאלצתי לשנות אותו למסך חלון כי לא הייתה אפשרות לשחק במשחק ב-20 פריימים לשנייה (גם באיכות של מדיום). השאלות שלי הם: האם יש אפשרות לשפר את …
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
(עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-