עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by sh_idan,

מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by elad the master,

http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Idanp,

איזה חברה היא הכי מומלצת ל6600GT? והאם הוא יעבוד על P4A 2.66 256X2 200Mhz PC3200 p4v533mx 4 Agp >:

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by alias,

אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Bose,

אני מעוניין לצ'פר את עצמי ב-6600GT AGP אחרי ש"שרדתי" את ה-MX440 64 MEGA 64 BIT של PALIT : :-[ אני חשבתי לקנות של לידטק כי מאוד חשוב לי הטמפ' ואני יודע שיש להם קירור איכותי, אבל לג'יגה בייט יש ביצועים מעט יותר גבוהים לא? האם שווה לשקול אלברטון? תודה לעונים.

7. Started by Dano,

ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D

8. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by moshiko211,

האם ב6600gt של לידטק(אקסטרים)אי אפשר לראות את המחשב על גבי הטלויזיה? כי לפי מה שהבנתי צריך vivo כמו שיש ל6600gt של גיגה ביט!!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by moshiko211,

האם ה6600gt של לידטק הרבה יותר טוב מה6600gt של msi אם אני לא מתכוון לעשות oc כי את הmsi אני מביא ממישהו שאני מכיר?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Rhx,

אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין. אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום. ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע. אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך. הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן. בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך. אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.…

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by pergola,

מה עדיף מבין 2 הכרטיסים האלה...? לפי המהירויות הDDR והMB ה7300 ניראה הרבה יותר טוב מה6600 אבל פה רשמתם ש6600 עדיף עליו למה?! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אז מי בעצם יותר טוב מביניהם?? NVIDIA GeForce 7300 GS TDH 550/810 MHz 256MB DDR2 64-bit 420# (קראתי באתר של Leadtek שאם יש לך 1GB RAM ומוריד עידכונים מיוחדים לBIOS אז זה הופך תכרטיס מסך ל512MB זה נכון?! ???) WinFast A6600 LE 300 /500 MHz 128MB DDR 128-bit 390#

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by MATOK,

מי יותר טוב? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  18. היי , אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך שאני ירכוש מגרמניה אז ככה חברה שלי טסה לברלין לבקר את בן דוד שלה שם , וחשבתי להביא משהו על הדרך. כרגע יש לי 7770 OC אחד במחשב חשבתי לרכוש לו נוסף ל CF או ה GTX 660TI מצאתי את ה GTX 660TI ב 2 חנויות נפוצות ככל היודע לי http://www1.atelco.de וגם http://www.kmcomputer.de המחיר עומד על 320-325 יורו מה שכן ב KM יש EVGA Superclocked GTX660TI עם 3GB גם במחיר של 325 יורו, וזה נירא לי הדגם שאני ילך עלו.עם החזר מע"מ זה יוצא 275 יורו באוזר ה 1375 שקל כמובן שזה עלול להיות כבר 1600 במידה ובארץ הדרש לשלם מע"מ. לגבי האחריות EVGA די סבבה בעניין, 30 יום מהקניה כל תקלה תאפשר החלפה למוצר חדר , ובמשך 3 שנים יש להם כתובת משלוח בגרמניה , והם משלמים על…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני חושב שהויכוח העקר הסתיים, אם גם במשחק BF3 (טריטוריה ידועה של nvidia) ה- 7950 מנצח אפילו 670: http://www.hardocp.com/article/2012/08/23/galaxy_gtx_660_ti_gc_oc_vs_670_hd_7950/1 ולטוקבקים שבאו בעקבות זאת - אל תפספסו את הקריאה: http://www.overclock.net/t/1297917/hd-7950-oc-vs-gtx-670-oc-vs-gtx-660-ti-oc לכל החברה (לא כולכם כמובן) רק אלו "שדוחפים" כאן 660TI על ימין ועל שמאל: הגיע הזמן שתחליפו דיסקט ותפסיקו להטעות... סליחה על שלא מצאתי ניסוח עדין יותר בכדי לתאר את "כאב הלב", למשמע המלצות ללכת על 660TI, לעיתים שאף מגדילים לציין שהוא "טוב כמו" 7950. לא דובים ולא יער - הלינק לעיל יעשה סדר פעם אחת ולתמיד. נ.ב ה 660TI שבלינק (שיצא כמובן מקום אחרון) הוא אפילו גרסא סופר דופר מיוח…

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by trxman,

שנה טובה ומתוקה לכם הכרטיס (leadtek 66gt extrm) הוא בן שנתיים , לא מזמן ניקיתי אותו.. לאחרונה שמתי לב לבעיית ארטיפקטים לאחר זמן מה של משחק, פתחתי את המארז ואכן רוב הארטיפקטים נעלמו אז לכן חששתי שזו בעיית התחממות... הפעלתי AtiTool לבדיקת ארטיפקטים ....אומנם עשיתי בדיקה לכמה דקות וזה לא מצא בעיות , אך הכרטיס הגיע ל83 מעלות, זה בסדר? במנוחה הכרטיס על 45-50. בהמשך אני כבר אעשה בדיקה לשעה ונראה אם יש בעייה בכרטיס עצמו תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4

23. Started by lipa,

NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. Started by marco789,

שלום למומחים הכרטיס 6790 amd מריץ בהגדרות גבוהות crysis 3

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by xcalibur,

אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.