כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מה הכרטיס מסך הכי חזק שיש בשוק ב500 שקל מקסימום גם של ATI וגם של NVIDIA ומי הכי הכי חזק,חשבתי על 7300GT עם HDTV... מה דעתכם?...
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שלכרטיסי ATI יש איכות פחות טובה בתרגום סרטי DVD (MPEG2 .. האם זה כבר לא נכון? וגם בכלל - עם כל הכרטיסים שיוצאים ומחירים שמשתנים קשה לעקוב. אז בראייה כללית מה הכי כדאי כרגע בתחום המחיר הנ"ל? (PCIE) תודה.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1100 לוח אם: [..] BIOSTAR TA790GX3 ¤457 מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333SW 5ms FULL HD ¤1084 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤525 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ¤50 כמות:2 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4455 להזמנות מעל 3,000 ש"ח …
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשנו את לוח האם N73PV הכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה מסוג 7100, עם 256MB זיכרון ומהירות של 600MHZ אם אני לא טועה הוא מקבל -400 נקודות ב3DMARK 06 1024X768. האם הוא יוכל להריץ משחקים כגון GTA SAN-ANDREAS, SIMS, אולי אפילו FIFA פה ושם. על הגדרות נמוכות, העיקר שהוא יריץ. אז איך הוא יהיה? בכמה הוא יריץ אותם? הלוח: http://www.palit.biz/en/products/mb_intel_N73PV.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=892656 http://www.hardwarezone.com/ourvoice/index.php?op=ViewArticle&articleId=717&blogId=10
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
האם שיפורי דרייברים הביאו את כרטיס המסך המוביל של אינטל בדור הראשון למצב חדש? לקחנו את ה-ARC A770 לסדרה של בדיקות ביצועים בשביל לדעת כמה אפשר להמליץ עליו כאפשרות רלוונטית בשלהי 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
- 1 follower
-
-
אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
- 1 follower
-
-
נתח השוק הפופולרי ביותר בקרב גיימרים מקבל כרטיס מסך חדש - האם ה-RTX 5060 8GB החדש של NVIDIA מציג שיפורים נדרשים למשתמשים הפוטנציאליים? בדקנולכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 5070 הוא האחרון שבסדרת ההשקות של NVIDIA מתחילת השנה והוא גם כרטיס המסך הזול ביותר מבין הארבעה שבא לשרת בעיקר שחקני 1440P ומביא איתו את טכנולוגיות RTX 50 השונות. האם מדובר בתחלופה הוגנת ל-RTX 4070 SUPER? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס המסך השלישי בסדרת GeForce RTX 50 וגם הזול מבניהם נוחת רשמית על מדפי החנויות ואתם מקבלים הצצה למבחני הביצועים - האם מדובר בכרטיס המסך הראשון בסדרה שמסוגל לשנות בצורה משמעותית את בחירת הקהל עבור כרטיס מסך למערכת גיימינג במחיר רציונלי?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
בסקירה זאת אנו צוללים אל הביצועים והיכולות של כרטיס המסך GeForce RTX 4080 GAMING OC מבית GIGABYTE אשר ירש המון מאחיו הגדול בקו ה-RTX 4090, כולל המימדים העצומיםלכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 4090 הופך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים המקיפים של המפלצת החדשהלכתבה
-
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
- 7 followers
-
-
לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Turing מגיע ל-HWzone: לקחנו את הכרטיס המשוכלל של MSI לסיבוב - האם המתנה של שנתיים הביאה את השיפורים הרצויים בעולם הגראפיקה? בואו לקבל את כל הפרטים על הטכנולוגיות החדשות של NVIDIA לכתבה
-
- 37 תגובות
- 7k צפיות
- 3 followers
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
- 2 followers
-
-
האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 5 followers
-
-
היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשיםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לסבב של בדיקות ביצועים את GeForce RTX 4070 Ti של ASUS מסדרת ROG STRIX. האם הדגם המתקדם ביותר שווה את כספכם? כיצד הוא משתווה לתחרות עם דרייבר עדכני של NVIDIA? בדקנו וחזרנו עם תשובות עבורכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 950 צפיות
-