עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dash1,

ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה

4. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

5. Started by e50ddy,

שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי

6. שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by julbo,

שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…

9. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by shimon070,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים (ללא כרטיס גרפי) כי הייתי בהתלבטות,לאחר כמה ימים הלכתי על הכרטיס הנ"ל (מאותה חברה שקניתי את המחשב), בקושי השתמשתי בו (אני עובד איתו ומרדנר GPU) ויום אחד פשוט המחשב התכבה, וכשניסתי להדליק את המחשב המחשב לא עלה, אז התחלתי לבדוק חלקים והוצאתי את הכרטיס הגרפי, גם כשהוא היה בחוץ המחשב לא נדלק, לאחר כמה נסיונות מסתבר שרק אם אני מכבה ומדליק מהכפתור של הספק זה נדלק אבל רק העיבוד הגרפי המובנה במעבד! אני שלחתי את הכרטיס לבדיקה כבר שבועיים!! עוד מעט (יום ראשון) נכנס לשבוע שלישי! אני לא יכול לקבל עבודות וזה מטריף אותי וכל הזמן מהחברה כל שבוע זה "סוף שבוע צריך להגיע" אף אחד לא ישלים לי את הפערים האלה כשאני מנסה לעבוד על CPU וב…

13. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by battleknight,

האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  15. נועה מחשבים היא החלוצה שמציעה את הכרטיס הזה במחיר של 1350 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 מחיר גבוה לדעתי . אותו כרטיס עולה באי-ביי 211$ http://cgi.ebay.com/48-Hours-GIGABYTE-nVidia-GeForce-8600GTS-256MB-2DVI-HDC_W0QQitemZ190102662406QQihZ009QQcategoryZ3762QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

• 144 תגובות
    • 13.5k צפיות
  16. היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. דגם ארכיטקטורת ה-Pascal העממי ביותר הושק רשמית, ונראה כי הוא מצליח לעמוד בכבוד ביעדים שהוגדרו לו כרטיס ה-GeForce GTX 1060 כבר כאן: המבקרים משבחים, אבל למה אין SLI? המשך לכתבה המלאה

18. אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?

21. Started by imac,

מה יותר חזק: TI ULTRA או PRO (או MX סתאם )?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by ברוס לי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך ואם כבר אז שיהיה לו יכולת להציג 3D כשבעתיד אקנה מסך תומך אני משחק במשחק קבוע אמריקן ארמי וגם שם הבנתי שחשוב כרטיס מסך חזק אני נכנס לאתר של אנוידיה ולא ברור לי ממה שכתוב שם מה תומך ב3D בחיפוש בכרטיסי מסך בחנויות לפי הבנתי על GTX460 תומך אבל הדבר לא מצויין כמעט אף פעם איזה כרטיס יותר זול תומך אם בכלל

• 1 תגובה
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.