כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ?? יש לי לוח שתומך AGPX8 אני סה"כ זקוק לכרטיס מומצע ולא יותר פשוט שיהיה בו - DVI,TV OUT פשוט ראיתי מחיר ממש זול לכרטיס הזה,שווה את הקנייה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379741
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי את איך הכרטיס גרפי CLUB3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe אבל כנראה הוא אזל והוצע לי התואם שלו מתוצרת POWERCOLOR מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב ואני כבר לא יודע מה לבחור בסקריה של ישנה TOM של ATI RADEON9600 PRO מראים שהוא יותר חזק מ GF FX 5600אולטרה ובסקריה חדשה שהתפרסמה רואים שהוא יותר חלש בהרבה אני מתלבט בין כמה כרטסים ATI RADEON9600 PRO GF FX 5600אולטרה ו GF FX 56000 עם 256מגה זכרון מישהו יכול לעזור לי לבחור וגם לתת קישור לבקורת אחרות חוץ מאלה של TOM אני כרגע מעדיף את ATI כי הוא הכי זול
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים (ללא כרטיס גרפי) כי הייתי בהתלבטות,לאחר כמה ימים הלכתי על הכרטיס הנ"ל (מאותה חברה שקניתי את המחשב), בקושי השתמשתי בו (אני עובד איתו ומרדנר GPU) ויום אחד פשוט המחשב התכבה, וכשניסתי להדליק את המחשב המחשב לא עלה, אז התחלתי לבדוק חלקים והוצאתי את הכרטיס הגרפי, גם כשהוא היה בחוץ המחשב לא נדלק, לאחר כמה נסיונות מסתבר שרק אם אני מכבה ומדליק מהכפתור של הספק זה נדלק אבל רק העיבוד הגרפי המובנה במעבד! אני שלחתי את הכרטיס לבדיקה כבר שבועיים!! עוד מעט (יום ראשון) נכנס לשבוע שלישי! אני לא יכול לקבל עבודות וזה מטריף אותי וכל הזמן מהחברה כל שבוע זה "סוף שבוע צריך להגיע" אף אחד לא ישלים לי את הפערים האלה כשאני מנסה לעבוד על CPU וב…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-