עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aldema,

אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. תמיד יש טקסטורות כמובן ...כל מה שקשור ל SHADOWS .....ו ANTI ANALYSING למה אין אפשרות אף פעם ל AF ? כי יש לי בעיות שאצלי משום מה זה לא פועל דרך הדרייבר ניסיתי הכל כל דרייבר יש אצלי בעיה ב 3D3 נקווה שזה ייפתר לי ב DX 10 כי ממש ניסיתי הכל אבל משום מה אם אני משנה מהמשחק למשל ה AA כן פועל ...... אז שוב למה אין ב VIDEO OPTION במשחקים אפשרות AF ? או שיש בשם אחר פשוט (למרות שלא הגיוני כי כמו ב AA צריך לבחור מ X8 - X16) ???

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by alfa100,

קיבלתי את הכרטיס המסך nvidia gt 430 ואני חיברתי אותו למחשב והמחשב פשוט לא מזהה אותו אני צריך עזרה דחוף תודה טל ודרך אגב גם את הכרטיס הקודם הוא לא זיהה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  4. זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by ngc224,

שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by urik,

אוקיי קלטתם כבר מהנושא...

7. Started by ltzik,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אהלן, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש עם QX9770EE (אל תדאגו, מקבל ממשפחה בארה"ב, לא קניתי)... את הכרטיס מסך אני צריך לקנות בארץ. אני ארצה לשחק במחשב משחקים, ברזולוציה 1680x1050 (מסך 22 אינץ') אבל לא צריך שהמשחקים יעבדו בצורה הכי מטורפת שאפשר. פשוט שייראה יפה ויעבוד חלק האם 9600GT יחיד מספיק למשימה הזו, או שעדיף כרטיס חזק יותר ? יש טעם בכלל ב-8800GT אם אפשר להמהיר את ה-9600 בעזרת תדר ה-PCIE בלבד ? חשבתי גם לקחת 9600GT יחיד, ולקנות עוד 9600 עוד שנה נניח (למטרת SLI). אני פשוט מניח שעוד שנה ה-8800GT בטוח לא יהיה בחנויות, ולכן לא כדאי להסתמך על מערך SLI איתו בעוד שנה. ה8800GTS נראה לי יקר אבל אשמח להצעות גם עליו. כמו כן, אשמח לשמוע על דגמים ספציפיים של חברות ועל חנויות זול…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שימו לב להשוואה הבאה: http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1825 ה6200A, למרות רוחב פס מצומצם, מנצח את ה9550 ב9 מתוך 12 בנצ'מרקים (!)

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by David Ell,

זה הגיוני? אני מנסה לעשות OC לכרטיס שלי ובמדריך ראיתי שיש 1,000, אבל לי יש 2,000, איך זה יכול להיות? זה באג בתוכנה או משהו? MSI Afterburner

11. Started by ofirterev,

יש לי שאלה האם הכרטיס הזה ‎9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ הוא כמו 9800gx2 יש לו שני כרטיס מסך או שזה כרטיס כמו 9800 gtx הרגיל

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by SuB,

שלום לכולם! בשנה האחרונה התחלתי לשים לב שה-MAG 786FD שלי, בן ה-5 כמעט איבד מאוד מבהירותו ומציג תמונות ומשחקים ממש כהה. מה גם שבחדר שלי יש שתי חלונות שיושבים ממש ממול למסך ולצידו ובאור יום כמעט ולא ניתן לשחק בצורה נורמלית במסך, רק אחרי סגירת התריסים.. מעצבן ביותר.. לפני מספר ימים ראיתי אצל חברי כוכב (Carter) את המסך LG L1720B ודי התרשמתי ממנו. דבר ראשון הוא יפיפה. דבר שני הצבעים בו מעולים, ואין את התופעה שאם מסתכלים מהצד רואים כהה אלא ממש רואים טוב גם אם יושבים מהצד. כוכב ניסה להראות לי את תופעת "המריחה" ואני בכוונה שמתי את המילה במרכאות כי לי זה ממש ממש לא הפריעה ובעיני זאת לא מריחה אלא קצת חשמולים שממש לא שמתי לב אליהם, רק אחרי מספר צפיות. לא מזמן התחלתי לחסוך למסך חדש, …

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by LinkTree,

טוב אז ראשית שלום קראתי את רוב השירשור ואני רוצה המלצה על מסך 19 CRT (יש לי מקום ואני מעדיף יותר גדול על דק). בקיצור אני צריך אותו כמעת להכל - משחקים, עבודה בפוטושופ וגם גלישה אופיס ושאר - סרטים לא ממש אני מחבר את המחשב ל SONY "29 100HZ שקניתי לא מזמן עד היום היה לי SAMSUNG 17 שאני די מרוצה ממנו אבל אחרי 5 שנים הוא כבר נהייה ממש כהה ורואים בו חרא ככה שאני שוקל בעיקר SAMSUNG או LG. השאלה העיקרית שלי היא האים SAMSUNG 959NF או אולי הפשוט יותר 955DF או אולי אפילו ללכת על LG (שיש לחברה שלי והוא גם סבבה לטעמי) F900P או ה F900B (ומה עם ה LG T910BH מישהו יודע מה הוא שווה?!) בקיצור תודה לכל העוזרים! אשמח לשמוע כל המלצה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by shimon17,

חברה, אני לא יודע אם זה ממש יעניין אתכם אבל... הצלחתי לפתוח את 4 הצינורות הרדומים ל6800 ה-Vertex משום מה כבר היו 6 אבל את הצינורות פתחתי דרך ריוה טיונר רציתי לשאול, לפני הפתיחה ואחרי הפתיחה הכרטיס מראה לי שהוא 49 מעלות זה סביר? הוספתי תמונה נ.ב מדריך לפתיחת צינורות בלי צריבת ביוס http://users.on.net/~bitto/index.php?6800 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  17. אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה

18. Started by johnwoo,

שלום, ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים. רזולוציית המסך היא : 1680X1050. הכרטיס שהיה לי הוא 7600GT. בעקבות רצון לשחק ב-DRAGON AGE ORIGIN, חבר שלי הביא לי את הכרטיס שלו: QUADRO FX1700. להפתעתי הרבה המשחק עלה ואפילו רץ ממש טוב בהגדרות בינוניות (גם כשהעברתי להגדרות גבוהות הוא רץ סביר). אני מתלבט לאיזה כרטיס לשדרג. תכננתי לרכוש SAPPHIRE HD 4670 512MB, אבל הבנתי שהוא אזל. אני שוקל לרכוש SAPPHIRE HD 5670 512MB. המחיר שלו זה בסביבות 500 ש"ח וזה מקובל עליי. חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים אמר לי שהוא יתאים ללוח אם (PCI-E X16). יש לי כמה התלבטויות: 1) איך חברת ATI לעומת NVIDIA בהתייחסות למשחקים. מי מבין החברות עדיפה? 2) אזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? 3) אני צריך כרטיס עם יציאת S VIDEO, כי ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by VIN_DIESEL,

לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by amitay_s,

שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.