עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Albetron,

אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול? תודה מראש לעוזרים

3. Started by eliranl,

מה זה openGL ומה ההבדל בין 1.5 ל2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Or ei,

נראה שהראדון 9500 הולך להיות משהו עצבני במיוחד כמו עם ביצועים שאמורים להיות לו ואם תג מחיר של איזה 1200-1400 ש"ח (בחישוב מהיר של מע"מ שווי הדולר וסכום שהחניות יקחו לעצמן) אם הוא יראה ביצועים דומים לשל ה4400 או בכלל של ה4600 הוא יהיה ממש שווה והגירסת פרו שלו אמורה להיות עם 8 צינורות עיבוד ועם רוב פס של זיכרון של 256 BIT ואולי מחיר של איזה 1500 ( ???) הוא בכלל יהיה מלך שוק חדש טוב לפחות עד שנראה מה לNV30 יש להציע .... מה אתם אומרים ??

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אז קודם כל, הכרטסי יגיע כמשוער באמצע ספטמבר, באותם מהיריות של הBUILD BY ATI. המחיר 430$ המשחק המצורף (רק אחד אבל שווה מאוד ולא מיבוא לארץ בדרך אחרת!) [glow=orange, 3, 300]Morrowind: The Elder Scrolls III[/glow] למי שלא מכיר, זה משחק התפקידים הגדול והטוב ביותר של שנת 2002, ובכלל אחד המשחקים הטובים לאחרונה! הוא קיבל ציונים גבוהים בכל אתרי המשחקים בעולם וגם בארץ, שווה מאוד לעומת הבאנדל העלוב של ATI וגם את התוכנה PowerDVD 4.0 XP להכרזה הרשמית: http://europe.hercules.com/read.php?id=474

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אז ככה קניתי טלוויזיה גדולה פנסוניק ISF 4K http://www.trustedreviews.com/opinions/thx-and-isf-calibration-is-it-worth-it אני מחפש כרטיס מסך שיש בו את כל הפקדים לכיון וכיול כמו קונטראס , בהירות, צבעים , חדות ועוד.... משהו שמתאים לכיול מקצועי לא משנה יצרן יכול להיות 480/1080/1070 ועוד .... היום יש לי AMD שהוציאה את כל פקודות לכיול , לא יודע אם החזירה בכרטיסים החדשים לעונים נא לצרף תמונה שאני יראה אם באמת יש פקודות כיול כי לא ניתן להחזיר כרטיס לאחר שניפתח

10. Started by nw,

מישהו במקרה יודע אם צפויים לצאת כרטיסי מסך מסוג AGP שתומכים ב- DX10 בעתיד הקרוב?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Dvich,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום אני מחפש כ. מסך למשחקים שיתן ביצועים טובים המערכת שלי היא כזאת: E7200@3.6GHz 8600GT 1GB MSI P35 NEO ספק כוח TT 400W CEON 2GB 800MHz חשוב שלא יעשה הרבה רעש כשהו לא מתאמץ .. רזולוציה - 1024X1280 מסך 17" יש מצב גדול שאני מחליך ל22"... תקציב - 1200-1300 גג תודה!

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by hagai-,

טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה

19. קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…

20. אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ... אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש

22. Started by dr-psyco,

שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש

23. שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by asdfasd,

תקשיבו אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יביא לי ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות.. יהיה לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1920x1200. הכרטיסים : 2gb 4830 - cf 4850x2 1gb וגם אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין 2gb 4830 - cf ל 4830 cf- 1 gb ? תודה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.