כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://shop.ati.com/tradeup.asp נראה לי קורץ לשלוח להם כרטיס מסך מלפני 8 שנים ולקבל את הx800xt ב250$... (דרך הדוד באמריקה כמובן 8) ) מה אתם אומרים, מישהו מכיר את זה? נשמע מאוד מפתה אגב,אם אני קונה כרטיס שלהם בארה"ב, האחריות תקפה בכל מקום, או רק בארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך ב - HTPC שלי בסלון, הכרטיס מסך דגם - GIGABYTE GeForce GT 430 (התקלקל) המארז מדגם - Thermaltake SD100 mini ITX (לא מידות סטנדרתיות) לוח אם - asus p8h67-m lx מעבד - i3 זיכרון - 4GB עם תדר של 1666 ספק - Thermaltake 270W הייתי שמח לשמוע המלצה לכרטיס מסך שיחליף את זה שנישרף יתן תמורה מקסימאלית עבור הביצועים הניתנים עם החומרה הקיימת (רוצה להריץ את ה - FIFA \ PRO לדוגמה) ויעמוד בדרישות המארז מבחינת גדלים, השימושים הכלליים מהמחשב הם : POPCREN TIME אינטרנט KODI התקציב הוא לא חסם, אבל בהינתן החומרה הקיימת (לא מתכוון להחליף) אני מאמין ש אזור ה 500 שח יתנו מענה איכותי אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ליפני כ6-8 חודשים שאלתי כאן האים ניתן לחבר כרטיס מסך 4K למחשב משנת 2015 . כי יש לי מסך 50 אינצ' . בחדרי . כול החברה כתבו שניתן . קניתי כרטיס מסך עים 3 יציאות . וראו פלא . התמונה לא הייתה 4K הTV מציינת את הרזולוציה של התמונה שמיתקבלת מהמחשב . אז החברה כתבו כאן ובפורום אחר . קנה כרטיס כזסךו אחר . וציינו את הדגם . מה שמעניין שכתבתי . ואף גולש לא ענה למה זה . כאשר אני מתקין מערכת הפעלה "לינקוס" אני כן מקבל תמונה ב4K כתבתי למה זה ??? עים הזמן קניתי מחשב חדש בסכום של איזה 3500 ש"ח . כולל כרטיס מסך יקר ב800 ש"ח . הכול המילה האחרונה בשוק . גם הורדתי מערכת הפעלה WIN 10 בתשלום מהאינטרנט . כמובן שקיבלתי תמונה 4K . אז מה אני רוצה לספר לחברה אולי חלקם זוכרים א…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני פונה לכל מי שיש מפרט דומה לשלי מבחינת מעבד,זכרון וכרטיס גרפי...(ראה מפרט) UNREAL 2 עובד לכם טוב? כלומר חלק על 1280X1024 על ההגדרות הכי גבוהות לא כולל AA וAF? כי אצלי כשזה מגיע לאויבים זה קצת מקרטע.... : עוד משהו: הלוח שלי כל הזמן על 38 והמעבד על 56...וAUX על 81!!! מה זה AUX?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1 -מה ההבדל בין mini HDMI ל - HDMI ? האם מתאמים יפגעו באיכות, האם mini מעביר הכל באותה מידה? 2 -למה משמש display port חוץ מ- 3d vision ? אין דרך עקיפין לחבר? 3 -האם יש הסדל בין mini display port לרגיל ? 4 - מה זה Dsub ? 5- מה ההבדל בין DVI-D ל- DVI-I ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קונה מחשב חדש. החנות המליצה לי לקחת את הכרטיס הזה [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Gigabyte GTX770 WindForce3 2G GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] בעוד שאני רציתי מאוד את ה970 G1. הם טוענים שההבדל במחיר גדול מההבדל בביצועים ואני מנסה לחסוך. לפי דברים שקראתי ברשת מבחינת CORESPEED ה770 אפילו מהיר יותר בBASE שלו. מה דעתכם? שווה את ההשקעה הנוספת של 500 ש"ח בארץ? (באמזון וכו' הכרטיסים אשכרה אותו מחיר)
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת כרגע של E5300,G31.4gb 800mhz,9600gt,2 דיסקים קשיחים. אני רוצה לשדרג את המערכת כי משחקים כמו FM וFIFA 2014 כבר לא סוחבים עליו. מצאתי בינתיים 450GTS ב200. 4870 ב150. 4770 -150 התקציב שלי לא ממש גדול אני חייל. התכנון הוא בנוסף לזה גם לשדרג לאיזה מעבד מסדרת הQ. הספק הוא הENERMAX LIBERTY 400W. בלי שדרוג מעבד,יהיה לי צ.ב גדול יחסית? ועם מעבד Q6600 או Q8200 יהיה צ.ב עם ה450GTS לדוגמא שאותו אני רוצה לקנות בעיקרון.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות ..... מעט תמונות מההתקנה למעניינים .... בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד ) מוגש כשירות לציבור בתור מיני ס…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אלו הגדמים שראיתי אני נורא מתלבט ביניהם הייתי שמח לכמה עצות במיוחד אחרי ששמעתי שיש דגמים של R9 280X שמתחממים מאוד ומרעישים נורא. ישמח לעצות תודה מראש. 1)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 1690 ₪ 2)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1590 ₪ 3)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI 4xDP PCI-E מחיר: 1560 ₪ 4)כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר:1550 ₪ 5)כרטיס מסך MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1535 ₪ 6)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך כ"מ חדש עקב ביצועים נחותים עם כרטיס המסך הנוכחי. אשמח לקבל מכם המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב הוא עד 600 ש"ח, עם חריגה של 150 ש"ח לכל היותר. מפרט נוכחי: Intel Q9400 Gigabyte p43-es3g NVIDIA 9800GT WD Caviar Green 1TB 2X2GB DDR2 Samsung Syncmaster 2233 1920X1080 כרגע ההתלבטות שלי היא בין HD6850 לבין HD7770. אשמח לשמוע מהי דעתכם עליהם. אבקש להמליץ על מספר דגמים שמשתלמים בטווח המחיר הזה, ולא על אחד, כיוון שאחי מוכן לקנות רק מטכנאי שהוא מכיר די הרבה שנים, ואבקש ממנו הצעת מחיר. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2980 האם מומלץ ? האם יש מסך LCD "17 אחר מומלץ (עד 3000 ש"ח) ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-