עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום , החלפתי את כרטיס מסך הישן שלי בזה : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 ודווקא אז בשחק כגון battlefield bc2 ישנם ביצועים נמוכים המשפחק מקוטע ולא חלק. הכרטיס הישן היה מריץ את המשחק חלק - אך היה מתאמץ מאוד. ואילו הכרטיס החדש לא מתאמץ אך רואים מקוטע וישנם פריזים..(freeze). לציין שחיברתי לו את 2 כבלי החשמל ( 6 PIN כפול 2 ). מה יכולה להיות הבעיה ? זהו המפרט של המחשב לי :[table][tr] [td] - BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כרטיס מסך הישן שלי: [/td][/tr][/table][/t][table][tr][td] Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU [/td][td] G.Skill 4GB K [/td][td] Gigabyte GA-P35C-DS3R [/td][td] Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM [/td][td] LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by SpidiMan,

מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by kobiperez,

קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי בשבוע האחרונה צצה לי בעיה מוזרה מאוד יש לי לאגים מעצבנים כל כמה שניות בבאטלפילד 4 ואני לא יודע למה הסרתי דרייברים כמה פעמים והתקנתי מחדש וזה לא עזר ראיתי תאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545113-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D#.U2unlFcRenU ואני חושב שיש לי בעיה דומה הנה תמונה מהAFTERBURNER http://www.siz.co.il/my.php?i=wfmmjv2ymewd.jpg עריכה: דבר נוסף ששמתי לב עכשיו השימוש בCPU בזמן BF4 הוא 90-100% זה נורמלי?? שום תוכנות משמעותיות אחרות לא היו פתוחות זה המפרט של המחשב i5 4570 …

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by nw,

מישהו במקרה יודע אם צפויים לצאת כרטיסי מסך מסוג AGP שתומכים ב- DX10 בעתיד הקרוב?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Danikk8,

שלום לכולם. רציתי לשאול איזה כרטיס יותר משתלם עכשיו, שניהם עם 512 מגה אליהם, צריך בשביל FSX, ו- FS9 למי שמכיר. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by maxos,

יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  12. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ashkenazone,

אהלן כולם, יש לי תקציב של 1K ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... לא נראה לי שאני יכול 6800GS בגלל צוואר בקבוק... אחרי זה נבדוק את זה. כרגע מעניין אותי מה האופציה הכי טובה שלי לכרטיס ב1K שאני עושה לו OC (כשהמחיר כולל קירור) אני רוצה לדעת כאילו אם כדאי לי במקום לקנות 66GT לקנות X800GTO ולעשות OC למשו מטורף... קיצר איזה המלצות יש כן? הערות: תקציב גג כולל קירור אם צריך = 1000 שקל -AGP מה הכרטיס שהכי כדאי לי?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by fireskill,

שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אז קודם כל, הכרטסי יגיע כמשוער באמצע ספטמבר, באותם מהיריות של הBUILD BY ATI. המחיר 430$ המשחק המצורף (רק אחד אבל שווה מאוד ולא מיבוא לארץ בדרך אחרת!) [glow=orange, 3, 300]Morrowind: The Elder Scrolls III[/glow] למי שלא מכיר, זה משחק התפקידים הגדול והטוב ביותר של שנת 2002, ובכלל אחד המשחקים הטובים לאחרונה! הוא קיבל ציונים גבוהים בכל אתרי המשחקים בעולם וגם בארץ, שווה מאוד לעומת הבאנדל העלוב של ATI וגם את התוכנה PowerDVD 4.0 XP להכרזה הרשמית: http://europe.hercules.com/read.php?id=474

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. קניתי את ה-HD2400PRO בשביל ה-HTPC שאצלי בסלון, התקנתי עם הדרייברים האחרונים והדלקתי איזה סרט בלוריי לראות מה קורה וחשכו עיניי, לא רק שהמעבד מתאמץ כרגיל על סביב ה-30% אלא שגם הנגינה ממ שלא חלקה ומרגישה זוועה, יש לציין כי המסך עצמו גם מרגיש מרצד, ואכן בדקתי בדרייברים ושמתי לב שמשום מה המסך מכוון שם על 30HZi, שמתי לב שברזולוציות מסוימות הוא נותן לי 50HZ ואז הנגינה מעט חלקה יותר... האם לא התקנתי תכרטיס טוב ? האם צריך להסיר את כל הקודקים לפני ההתקנה ?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…

18. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by asdfasd,

תקשיבו אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יביא לי ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות.. יהיה לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1920x1200. הכרטיסים : 2gb 4830 - cf 4850x2 1gb וגם אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין 2gb 4830 - cf ל 4830 cf- 1 gb ? תודה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Or ei,

נראה שהראדון 9500 הולך להיות משהו עצבני במיוחד כמו עם ביצועים שאמורים להיות לו ואם תג מחיר של איזה 1200-1400 ש"ח (בחישוב מהיר של מע"מ שווי הדולר וסכום שהחניות יקחו לעצמן) אם הוא יראה ביצועים דומים לשל ה4400 או בכלל של ה4600 הוא יהיה ממש שווה והגירסת פרו שלו אמורה להיות עם 8 צינורות עיבוד ועם רוב פס של זיכרון של 256 BIT ואולי מחיר של איזה 1500 ( ???) הוא בכלל יהיה מלך שוק חדש טוב לפחות עד שנראה מה לNV30 יש להציע .... מה אתם אומרים ??

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש

23. המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה

24. Started by idok,

ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.