כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?
-
- 52 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מחשב עם GTX 760 2GB 8GB RAM ומעבד I5 2500 כשאני מריץ משחקים כמו GTA V ברשת, פה ושם יש נפילות FPS שקצת מעצבנות. יש טעם לשרדג את הכרטיס באיזור ה900-1000 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון בזמן מישחקים כבדים בלבד, יש מין רעש מוזר מקבלים של כרטיס המסך שלי, אולי כי החלפתי ספק כח שיש לו אפשרות לחבר 6 פינים + 2 פינים שחורים נוספים, בספק הקודם שלי חיברתי ל2 מוליקסים נוספים בננוסף לכבל 6 פינים, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מתח מספיק. הרצתי 3DMARK06 קיבלתי ניקוד כרגיל 12230 . רוני
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הכרטיס 7970 של שפייר עבור החלפת כרטיס תקול במסגרת האחריות, רציתי לדעת אם במצב הנוכחי שלו עם הקירור הרפרנס אני יכול להעלות את תדר הליבה ל1000MZ, או שאני חייב להחילף קירור אחר? רוני
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות ..... מעט תמונות מההתקנה למעניינים .... בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד ) מוגש כשירות לציבור בתור מיני ס…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן Sapphire R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 1060. האם זה משנה באיזה מסך אני משתמש כדי לקבל תוצאות טובות ממשחקים? יש לי מסך בן כמה שנים של hisense שאני לא רוצה להחליף. הציעו לי כרטיס מסך של asus gtx 1060 . מה הקשר לasus ? האם יש יצרניות אחרות לאותו כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-