כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל לחבר שלי תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לפורום זה מאחר ולא קיבלתי תשובה מפורום מפרטים אני מתכוון בימים אלו לרכוש מחשב חדש שיתבסס על המפרט הבא: 1- מעבד Sandy Bridge I5 2320 Quade 2- לוח אם GA-B75 3- ככל הנראה ספק450 וואט+מארז של ANTEC על סמך זה איזה כרטיס עדיף עלות מול תועלת וכן איכות GTX560 מול HD6870 כי ברשותי מסך של ATI שגורם בעיות וחשבתי ללכת על NVIDIA תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך PCIe 2.0 x16 כדי לשחק ב- SC2, שיתן ביצועים טובים ברמת אפקטים ממוצעת של SC2, ברזולוציה של 1920*1080. ראיתי בפורום עצות רבות לגבי GTX460 768MB שמבטיח ביצועים מעולים ברמת אפקטים מקסימאלית - אבל גם מחיר הכרטיס הוא בהתאם. אני מחפש כרטיס בסביבות 500ש"ח, עדיפות גם ללא החלפת ספק הכח הגנרי. מפרט המחשב שלי: motherboard: ASUS P5Q-EM processor: Intel Dual Core E8400 @ 3GHz processor fan: Intel D60188-001 power supply: Gyro LC-b500e 500W disk: 2 * Samsung HD502IJ 1 * WD 3200JB cdrom: Toshiba SD-R5372 memory: 2 * 2GB 800MHz DDR2 (kingston KVR800D2N6/2G) chassis: ATX Cooler Master 334 chassis fans: 2 * 12cm OS: XP sp3 monitor: SyncMaster P2350 @ 1920x1080 gra…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס ראשון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 כרטיס שני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=11169 עוד שאלה לא ממש קשורה, איבדתי את הסיסמא למחשב שלי, עכשיו אני באדמין,הראו לי אפשרות לשנות סיסמת אדמין מתוך הוינדוס (אם מישהו מכיר) אבל הוא אומר לי שימחק מידע, אני מה זה מתעצל לעשות את כל הקטע עם הדיסקט וגם אין לי דיסקים רקים
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
דיי אני משתגע כבר זה מחרפן אותיייי!! יש לי כרטיס מסך sapphire 4870 ובתקופה האחרונה (התחיל בערך לפני 4 חודשים כזה) יש לי איתו בעיות כאשר אני משחק נגיד GTA SAMP אחרי כמה דקות (כל פעם Zה משתנה) המסך הופך להיות אדום כזה פסים או שחור או שפוט הופך לריבועים(זה פחות קורה) ואז אני חייב לעשות ריסטרט..כבר שלחתי את המחשב לתיקון כמה פעמים ובדקו אתץ הכרטיס ואמרו שאין שום דבר הכרטיס תקין..וזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות,אני לא יכול לשחק ככה יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש (כי יש לי עדיין אחריות) ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ?.. או שצריך לשתיהם ?.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ?..
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חבר'ה, האם למישהו יש את המארז הזה (NSK2480) עם כ.מסך 5750? אני לא בטוח שיש מקום בתוך המארז לכרטיס הזה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא הדרייבר החדש של ATI אם אני לא טועה אז 7.6
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כמה שאלות על הזמנת כרטיס מסך מאמזון אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך מאמזון איך אני יודע אם המחיר כלול עם מכס ומע''מ ? ואם אני יצתרך לשלם בשביל לשחרר אותו מהמכס (אם יקרה)? ובכללי על מה מה אני צריך לשים לב בקנית כרטיס מסך מחו'ל
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים... gtx 260 hd 4770 החדש...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-