עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WiSe-Man,

מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  3. אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון

4. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  6. שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by HitmanX,

מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה

8. Started by q1234,

איזה מהם מציג תמונה איכותית יותר ? אני לא מחפש מסך טוב למשחקים , רק לקצת סרטים וגלישה מרובה באינטרנט. יש עוד מסכים שאתם ממליצים בתקציב של 2000 ש"ח ולא יותר ? ראיתי את ה-730b ליד הדגם 1780q (אני חושב שזה הדגם) של lg , ולא ראיתי הבדלים באיכות התמונה , זה הגיוני בהתחשב בעבודה שה-lg עולה בערך 600 ש"ח יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  9. בהמשך ישיר לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123382.msg1042157#msg1042157 לפני חמישה חודשים ערכו בידיעות אחרונות מכרז על מסך "17 של ויוסוניק, והשבוע הגיע תור מסך ה-19. הדגם הוא דגם ה-VA912, זמן תגובה 8ms, אין חיבור DVI אלא רק חיבור אנלוגי, רזולוציה של 1280x1024, גודל נקודה 0.294mm, בהירות 300cd/m ניגודיות של 600:1 וזוית צפיה של 170 מעלות. קצת מוזר לי ששוב הם בחרו מסך של ויוסוניק... בכל מקרה, הכללים של המכרז ברורים. יש לכם שבוע, להגיע עם גזיר העיתון לאחת החנויות ולקנות את המסך במחיר המפורסם לאותה חנות. דבר שני, שימו לב לכל הפרטים של המכרז. שימו לב לדרוש את השלוש שנים של אחריות היבואן הרשמי שימו לב שלא יעבדו עליכם, ושאם אתם באים ואין את המסך במלאי, …

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  10. ati radeon 8500 128mb ddr+tv+dvi האם הוא טוב האם הוא שווה 1220 ש"ח אני יודע שזו שאלה שטותית אבל כאשר אני משחק לדוגמא : מונדיאל 2002 בtnt2 שיש לי עכשיו ובכרטיס מסך הנ"ל יש הבדל משמעותי שרואים בעיניים :

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yossi555555,

שלום שמי יוסי ורציתי להתיעץ לגבי שידרוג כרטיס מסך למשחקים הנתונים שלי הם מעבד E5800 INTEL לוח FOXCONN G4IMXE תומך DDR3 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך שעובד יפה (דרך אגב) ATI HD 4350 512MB DDR2 משחק בעיקר הרבה RPG SPLINTER SELL האחרון הרבה משחקי מכוניות NEED FOR SPEED וכו' תקציב 400 ש"ח מטרה :שהמשחקים ירוצו קצת יותר מהר ושזה יתאים למחשב שלי ולא יהיה לי צוואר בקבוק !! דרך אגב אני חדש לגמרי בנושא והבנתי שיש בעיה עם ספק כוח גנרי פשוט שיש לי במחשב חיוני להחליף ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by ilyadd,

אז אני קונה מחשב חדש ואני חושב עלמשהו כמו: 7600GS SONIC 7600GT או שעדיף איזה X1650-X1600 *יש לציין שאני לא גיימר ואני לא צריך כ. מסך כל כך חזק.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. של אזה חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס מסך READON HD7970 : (למשחקים בעיקר) : של אסוס או ג'יגהבייט : בשני האתרים הפרסומות לכרטיסים כאלה מפוצצות שזה ממש מבלבל להחליט .. אין מפרט בינתיים - שאלה עקרונית . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. שלום, שאלה מאוד קצרה שמאוד מעניינת אותי אשמח אם תוכלו לעזור לי, עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי כלום. ראיתי בחנויות שיש על הכרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 כתוב Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail. מאוד מעניין אותי האם DP מסמן משהו? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Mr.Someone,

שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני רציתי לדעת אם כדי להחליף מסך מתי שאני קונה מחשב חדש המסך שיש לי הוא LG 775FT כדי להשאיר אותו או להחליף?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by nimrod5,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by ybit,

אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. ניסיתי לקרוא בפורומים בחו"ל וכו' ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה הנ"ל. הדרייברים היחידים שנתמכים הם של החברה עצמה: במקרה הנ"ל טושיבה. הכרטיס מסך הינו radeon mobillity 5650 1gb. אז למה לא להשתמש בדרייברים של החברה עצמה? כי הם לא מעדכנים כל פעם את הדרייברים ואני רוצה את החדשים ביותר. יש פתרון לבעיה? אלו הפרטים על הקטליסט המותקן אצלי כרגע: Driver Packaging Version 8.712.2.1-100315a-097311C-Toshiba Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 8.01.01.1010 2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Direct3D Version 8.14.10.0735 OpenGL Version 6.14.10.9704 Catalyst™ Control Center Version 2010.09…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BarVaZ,

אני חייב המלצה ל כרטיס מסך שיעלה לי FPS ברמות יש לי תקציב של 800 שקל +- חשוב להזכיר: AGP =[

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by omripel,

שלום.. אני חדש בפורום פה.. המליצו לי לבוא.. אמרו לי שיעזזרו לי פה.. אוקי, לענין.. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש.. בטוח מחירים של משו כמו 1000-1500.. תוכלו להמליץ לי על משו טוב?! תודה מראש.. עודד.. תעזור לי.. חחחח

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. אהלן חברה, יש לי מחשב לא ישן יחסית, עם מעבר I5 מהראשונים שיצאו 2.6ghz ,כרטיס מסך hd5770. ויש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3165#sp אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ... יש לי 2 שאלות... 1. במידה ואני יעדכן לכרטיס מסך עדכני וטוב, כמה משמעותי יהיה ההבדל בגראפיקה במשחקים בין המעבד שלי למעבדים החדשים? 2. האם יכול להיות שכרטיס מסך חדש לא יתאים ללוח האם שלי? (יש כל מיני PCI Express 3,2 ואין לי מושג מה זה אומר...) תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.