עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Danikk8,

שלום לכולם. רציתי לשאול איזה כרטיס יותר משתלם עכשיו, שניהם עם 512 מגה אליהם, צריך בשביל FSX, ו- FS9 למי שמכיר. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2980 האם מומלץ ? האם יש מסך LCD "17 אחר מומלץ (עד 3000 ש"ח) ? תודה !

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by gameplan,

לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. יצרנית החומרה AMD מכריזה על כרטיסי מסך חדשים מסדרת Radeon RX 6000, סדרה אשר רוצה לכבוש מחדש את ראש טבלאות הביצועיםלכתבה

6. Started by ^oz,

אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by nw,

מישהו במקרה יודע אם צפויים לצאת כרטיסי מסך מסוג AGP שתומכים ב- DX10 בעתיד הקרוב?

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי. יש לי מערכת כרגע של E5300,G31.4gb 800mhz,9600gt,2 דיסקים קשיחים. אני רוצה לשדרג את המערכת כי משחקים כמו FM וFIFA 2014 כבר לא סוחבים עליו. מצאתי בינתיים 450GTS ב200. 4870 ב150. 4770 -150 התקציב שלי לא ממש גדול אני חייל. התכנון הוא בנוסף לזה גם לשדרג לאיזה מעבד מסדרת הQ. הספק הוא הENERMAX LIBERTY 400W. בלי שדרוג מעבד,יהיה לי צ.ב גדול יחסית? ועם מעבד Q6600 או Q8200 יהיה צ.ב עם ה450GTS לדוגמא שאותו אני רוצה לקנות בעיקרון.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by creed111,

על מערכת ה- xp שלי, היה תוסף נחמד לדריבר של nvidia בשם nview, שהיה מאפשר ליצור פרופילים שונים, להקצות לכל אחד מהם שילוב של hot keys, וכך מעבר בין פרופיל אחד לשני היה מהיר. הסידור הזה היה לי נוח, כי אני צריך לעבור בין תצוגה של מסך אחד, לתצוגת שני מסכים. לימדתי את שלט ה - mce מהו שילוב הכפתורים לכל פרופיל, וככה קפצתי בקלות מאחד לשני. ב- win7 אין יותר את nview, ולא הצלחתי למצוא לו תחליף ברשת. יש איזו שיטה לבצע את מה שתיארתי בדירבר של nvidia, או באמצעות איזשהו תוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by AK,

שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by regev_k,

היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן Sapphire R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.

12. זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?

• 52 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני גר בסן דיאגו ארה"ב וכבר קניתי מחשב פצצתי , שאני מתכוון להביא אותו לארץ . עכשיו רק הכרטיס מסך חסר לי . כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב אז לקח לי קצת זמן להבין מה הולך היום ... אבל בעניין הכרטיסי מסך כבר ממש אין לי מושג , אני חושב שאני ילך על ה- 9800XT . מה אתם חושבים ? שווה את ההשקעה ? של איזה חברה כדאי לקנות ? אולי יש כקטיסים שיותר שווים מחיר / ביצועים ? התקציב שלי עד 400 דולר ( בארה"ב) - בארץ זה אולי יהיה יותר יקר . תודה !!

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. בגלל שבקרוב ייצא DX 10 ובגלל אני מריך משחקים נורמלי-יש לי x700 pro עם 256 MB... אז האם שווה לי להחליף ל-7800 GT? תודה מראש

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by rico,

שלום, הכרטיס מסך הישן שלי מתחיל להשמיע ציפצופים ורעשים שהמאוורר שלו לא אמור לעשות.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מחברת KSP , הכרטיס מסך צריך להיות בישביל משחקים. תקציב: 600 ש"ח לפחות. . מפרט המחשב (כדי שכרטיס המסך יהיה תואם) ספק כוח: HEC- 400 מעבד: 1.81 Ghz לוח אם: +AMD Athlon 64 Prossecor 3000 זיכרון: 2 GB דגם מסך: Samsung -מסך רחב רזולוציה מקסימלית: 1440x 900 *כרטיס מסך נכחי הוא של ATI - Radeon , מצפה לכרטיס מסך מאותה חברה. כמו שרשמתי, מחשב ישן, רק מקווה שיש כרטיס חדש וטוב שיעבוד איתו. תודה רבה להמלצות.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by asdfasd,

תקשיבו אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יביא לי ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות.. יהיה לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1920x1200. הכרטיסים : 2gb 4830 - cf 4850x2 1gb וגם אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין 2gb 4830 - cf ל 4830 cf- 1 gb ? תודה

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by S2DON,

ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום אני מחפש כ. מסך למשחקים שיתן ביצועים טובים המערכת שלי היא כזאת: E7200@3.6GHz 8600GT 1GB MSI P35 NEO ספק כוח TT 400W CEON 2GB 800MHz חשוב שלא יעשה הרבה רעש כשהו לא מתאמץ .. רזולוציה - 1024X1280 מסך 17" יש מצב גדול שאני מחליך ל22"... תקציב - 1200-1300 גג תודה!

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by ZXY1,

מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כרגע יש לי את ה-1070 GTX ואני חושב לשדרג. תודה רבה מראש לתשובה

21. קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות ..... מעט תמונות מההתקנה למעניינים .... בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד ) מוגש כשירות לציבור בתור מיני ס…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by cznmuh,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS HD5850 1G DDR5 השאלה שלי אם הוא טוב היום ואם הוא יכול להריץ משחקים כמו שצריך מעבד נוכחי AMD X4 965 3.4 RAM 4G חשוב לציון עוד לא שמתי אותו על המחשב מחכה לתגובות תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Albetron,

אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול? תודה מראש לעוזרים

25. Started by Ibrow-Now,

SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים