עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/5/

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Regev,

מה עדיף מבחינתת איכות, עיצוב ואמינות: מסך LCD של סאמסונג או של LG?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. יצרנית החומרה AMD מכריזה על כרטיסי מסך חדשים מסדרת Radeon RX 6000, סדרה אשר רוצה לכבוש מחדש את ראש טבלאות הביצועיםלכתבה

4. Started by King Of Action,

האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. המעבד שלי הוא E6320 1.86GHZ כל ליבה.גודל המסך שלי הוא 19 אינץ' ולוח האם שלי הוא CONOREXFIRE-ESATA2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל ATI 4850HD(עכשיו יש לי 2400PRO) וביחד עם זה אני רוצה לשדרג את הספק כי אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את ה 4850HD(כבר שאלתי פה בפורום ממזמן).אני רוצה גם לשדרג זכרונות ל 4GB[עכשיו יש לי 1GB של קינגסטון(סטיק אחד)] ולכל זה יש לי משהו בסביבות ה 1300 ש"ח בנתיים חשבתי על או: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630 או על http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1432(לפי מה שהבנתי זה עם OC לא Oם) בכל מקרה עם אני עושה את השדרוג הזה אני יוכל להריץ את FALLOUT 3 ו AC על הגדרות הכי גבוהות?

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by kokoki,

אז מה לדעתכם עדיף לקנות, את ה-gtx 780 ti משומש עם אחריות לשנתיים ב- 1500 ש"ח או gtx 970 חדש?

9. Started by ccc,

מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by omritk,

שלום, אני בשלבים עכשיו לבניית מחשב חדש ונשאר לבחור את הכרטיס הנכון עם המחשב אני יקנה גם מסך 1440P (כנראה של אסוס, בהנחה שהמחיר ירד טיפה.. ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, בעיקר לDragon Age 3 שיצא ול-Skyrim. ההתלבטות היא: לקנות gtx 770 חדש בארה"ב (~360$) לקנות R280X משומש בארץ ולחכות לgtx 870 שיצא. (~800 שקל + כמה שיעלה GTX 870 בארץ) לסחוב עוד טיפה עם הכרטיס הקיים GT430 עד שיצא GTX 870. ההתלבטות היא בעיקר כי אני טס לארה"ב, ויכול לקנות כרטיס חדש במחיר ממש נחמד לעומת הארץ, ואם אני מחכה עד שיצא ה 870 אני "נדפק" עם מחירי ארץ ישראל. או אם יש לכם הצעות אחרות לכרטיס(ים) אחרים - עד 400$ בארה"ב תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by arbitman19,

אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by nw,

מישהו במקרה יודע אם צפויים לצאת כרטיסי מסך מסוג AGP שתומכים ב- DX10 בעתיד הקרוב?

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by User_Name,

יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. AMD ו-NVIDIA מתכוננות במרץ לקרב ענקים עם כרטיסי מסך מפלצתיים חדשים שיתחרו על פסגת הביצועים החדשה של התחום לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-390x-%d7%a0%d7%92%d7%93-geforce-gtx-980-ti-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. http://shop.ati.com/tradeup.asp נראה לי קורץ לשלוח להם כרטיס מסך מלפני 8 שנים ולקבל את הx800xt ב250$... (דרך הדוד באמריקה כמובן 8) ) מה אתם אומרים, מישהו מכיר את זה? נשמע מאוד מפתה אגב,אם אני קונה כרטיס שלהם בארה"ב, האחריות תקפה בכל מקום, או רק בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by spider272,

אתמול קניתי תכרטיס הנ''ל..ויש לי תקיעות ב GTA iv כמו לאגים קטנים..הסתכלתי בתוכנה GPU-Z..וראיתי לפתע שלפעמים ה PCI-E 2.0 יורד ל PCI-E 1.1 זה נורמלי??יכול ליהיות שזה הסיבה?

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by dan1111,

שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

23. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by spatz,

איזה מסך חדש כדאי לקנות? אני רוצה מסך גדול, איכותי, שיחזיק הרבה זמן ומחברה ידועה וטובה... יש לי בערך 5000 ש"ח... חשבתי על הסמסונג 1200nf (שיש בביקורת פה באתר), מה אתם אומרים? יכולים להציע משהו יותר טוב, או אותו דבר יותר זול או משהו כזה? תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by MDK,

אני פונה לכל מי שיש מפרט דומה לשלי מבחינת מעבד,זכרון וכרטיס גרפי...(ראה מפרט) UNREAL 2 עובד לכם טוב? כלומר חלק על 1280X1024 על ההגדרות הכי גבוהות לא כולל AA וAF? כי אצלי כשזה מגיע לאויבים זה קצת מקרטע.... : עוד משהו: הלוח שלי כל הזמן על 38 והמעבד על 56...וAUX על 81!!! מה זה AUX?

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים