כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בפורום קודם והכרטיסים האלו מתאימים לי לכן אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת מחיר איכות אורך חיים וכאלה.. עיקר המטרה שלי זה להיות מסוגל לשחק באיכות טובה יותר על fps גבוה כרגע אין לי כרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על הכרטיס הזה שמעתי שהוא מדהים ואני רוצה פירוט תגידו לי גם מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים בנרות כרטיס מסך לתושבת AGP במחיר של כ-600 ש"ח. במחיר הזה אנחנו מוצאים כרטיסי Radeon 9700 PRO (כרטיס ישן) או כרטיס 6600 חדש יותר, אבל לדעתנו מדובר בגירסת LE (לא בטוח). השאלה מתחלקת לשניים: 1. האם ה-9700 עדיין יכול להתמודד עם משחקים עכשוויים (1024X768 בלי שום פילטרים)? 2. האם יש המלצה טובה לכרטיס AGP בטווח המחירים של 600 ש"ח (בנסיון לא לחרוג מהמחיר הזה). קנייה בחו"ל (גם ב-EBAY) בהחלט באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות ..... מעט תמונות מההתקנה למעניינים .... בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד ) מוגש כשירות לציבור בתור מיני ס…
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
e8400 + hd 5870 יש פה צוואר בקבוק , ואם כן הוא יהיה מורגש?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדש יחסית אני מצליח להריץ עליו משחקים כמו assassin's creed ו- Watch Dogs אבל כרטיס המסך שלי מתחמם דיי מהר ואז המשחק מתחיל קצת להיתקע. אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך או למצוא פתרון אחר לקירור הכרטיס? אם יש ממליצים על לקנות כרטיס חדש, אשמח לשמוע על הצעה עד 1000 ש"ח. להלן המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 454] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce GTX750 Ti 2GB-5 GIGABYTE[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i5-4460B Haswell Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קירור מעבד[/TD] [TD]Cooler Master Seidon 120V[/…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר PAL ל NTSC במחיר סביר סדר גדל של כמה עשרות שקלים איפה אני קונה אחד כזה ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , החלפתי את כרטיס מסך הישן שלי בזה : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 ודווקא אז בשחק כגון battlefield bc2 ישנם ביצועים נמוכים המשפחק מקוטע ולא חלק. הכרטיס הישן היה מריץ את המשחק חלק - אך היה מתאמץ מאוד. ואילו הכרטיס החדש לא מתאמץ אך רואים מקוטע וישנם פריזים..(freeze). לציין שחיברתי לו את 2 כבלי החשמל ( 6 PIN כפול 2 ). מה יכולה להיות הבעיה ? זהו המפרט של המחשב לי :[table][tr] [td] - BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כרטיס מסך הישן שלי: [/td][/tr][/table][/t][table][tr][td] Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU [/td][td] G.Skill 4GB K [/td][td] Gigabyte GA-P35C-DS3R [/td][td] Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM [/td][td] LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
על מערכת ה- xp שלי, היה תוסף נחמד לדריבר של nvidia בשם nview, שהיה מאפשר ליצור פרופילים שונים, להקצות לכל אחד מהם שילוב של hot keys, וכך מעבר בין פרופיל אחד לשני היה מהיר. הסידור הזה היה לי נוח, כי אני צריך לעבור בין תצוגה של מסך אחד, לתצוגת שני מסכים. לימדתי את שלט ה - mce מהו שילוב הכפתורים לכל פרופיל, וככה קפצתי בקלות מאחד לשני. ב- win7 אין יותר את nview, ולא הצלחתי למצוא לו תחליף ברשת. יש איזו שיטה לבצע את מה שתיארתי בדירבר של nvidia, או באמצעות איזשהו תוסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי בשבוע האחרונה צצה לי בעיה מוזרה מאוד יש לי לאגים מעצבנים כל כמה שניות בבאטלפילד 4 ואני לא יודע למה הסרתי דרייברים כמה פעמים והתקנתי מחדש וזה לא עזר ראיתי תאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545113-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D#.U2unlFcRenU ואני חושב שיש לי בעיה דומה הנה תמונה מהAFTERBURNER http://www.siz.co.il/my.php?i=wfmmjv2ymewd.jpg עריכה: דבר נוסף ששמתי לב עכשיו השימוש בCPU בזמן BF4 הוא 90-100% זה נורמלי?? שום תוכנות משמעותיות אחרות לא היו פתוחות זה המפרט של המחשב i5 4570 …
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-