עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?

• 52 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by idok,

ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היי קיבלתי היום את הכרטיס 7970 של שפייר עבור החלפת כרטיס תקול במסגרת האחריות, רציתי לדעת אם במצב הנוכחי שלו עם הקירור הרפרנס אני יכול להעלות את תדר הליבה ל1000MZ, או שאני חייב להחילף קירור אחר? רוני

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי שמתי לב שבזמן האחרון בזמן מישחקים כבדים בלבד, יש מין רעש מוזר מקבלים של כרטיס המסך שלי, אולי כי החלפתי ספק כח שיש לו אפשרות לחבר 6 פינים + 2 פינים שחורים נוספים, בספק הקודם שלי חיברתי ל2 מוליקסים נוספים בננוסף לכבל 6 פינים, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מתח מספיק. הרצתי 3DMARK06 קיבלתי ניקוד כרגיל 12230 . רוני

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by reshbet,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 1060. האם זה משנה באיזה מסך אני משתמש כדי לקבל תוצאות טובות ממשחקים? יש לי מסך בן כמה שנים של hisense שאני לא רוצה להחליף. הציעו לי כרטיס מסך של asus gtx 1060 . מה הקשר לasus ? האם יש יצרניות אחרות לאותו כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. רכשתי את הכרטיס ואני מאוד מרוצה מהביצועיים שלו...חוץ מהמאורר הרועש(לא ממש מזיז לי) יש בעיה מוזרה מאוד... כשאני ניכנס לאיזה משחק או משהו תלת מימדי שמאמץ את הכרטיס אני שומע מן קול סטטי חשמלי כזה מהכרטיס...מאוד מוזר.... כל פעם שהכרטיס ניכנס למאמץ יש את הקול הזה...קשה להסביר...כאילו זרם חשמלי זורם כזה...זה מגיע מהכרטיס בטוח וזה לא הקול של המאורר.. מישהו מוכר עם הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי חברים מתייעץ לגבי בחירת האופציה הטובה ביותר מבין 3 דרכי פעולה אפשריות: אני לפני רכישת מחשב מבוסס AMD 3600 ומסך 144 הרץ 1 MS עומדות בפניי האפשרויות הבאות: 1. רכישת 2070 סופר חדש מהחנות 2. רכישת 1080TI משומש במחיר זהה 3. המתנה ליציאה של סדרה 3 נתמקד קודם ב2070 מול 1080TI - כל הסקירות שביצעתי הראו שה-1080 עולה עליו ומקביל כמעט ל2080, השאלה מה האפקט של כרטיס שהיה בשימוש כשנה והאם יש ממה לדאוג כשהולכים על אופציה של רכישת רכיב אלקטרוני יד שניה? בנוסף, לגבי סדרה 3 - ברור לי שכרגע הפרטים לא ידועים במלואם ואין הודעה רשמית, אבל לפי ההערכות - מה הצפי להגעה לחנויות? עד כמה שהבנתי ההשקה אמורה להיות בעוד כחודשיים…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by gilboag,

אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by liram21,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by spider272,

אתמול קניתי תכרטיס הנ''ל..ויש לי תקיעות ב GTA iv כמו לאגים קטנים..הסתכלתי בתוכנה GPU-Z..וראיתי לפתע שלפעמים ה PCI-E 2.0 יורד ל PCI-E 1.1 זה נורמלי??יכול ליהיות שזה הסיבה?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by שמואל דקל,

האם יש מתאמים שמאפשרים לחבר כרטיסי מסך למחשבים ניידים עם thunderbolt 3 ? אם כן אני רוצה לקבל המלצות איך ומה כדאי לקנות.

15. כיצד ניתן לגלות כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך, מצ"ב תמונה מ- dxdiag (לשונית תצוגה ו עיבוד )

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

17. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by -Tal-,

שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by regev_k,

היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן Sapphire R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.

20. הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by IDOnoach,

שלום, יש לי מחשב עם GTX 760 2GB 8GB RAM ומעבד I5 2500 כשאני מריץ משחקים כמו GTA V ברשת, פה ושם יש נפילות FPS שקצת מעצבנות. יש טעם לשרדג את הכרטיס באיזור ה900-1000 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by omritk,

שלום, אני בשלבים עכשיו לבניית מחשב חדש ונשאר לבחור את הכרטיס הנכון עם המחשב אני יקנה גם מסך 1440P (כנראה של אסוס, בהנחה שהמחיר ירד טיפה.. ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, בעיקר לDragon Age 3 שיצא ול-Skyrim. ההתלבטות היא: לקנות gtx 770 חדש בארה"ב (~360$) לקנות R280X משומש בארץ ולחכות לgtx 870 שיצא. (~800 שקל + כמה שיעלה GTX 870 בארץ) לסחוב עוד טיפה עם הכרטיס הקיים GT430 עד שיצא GTX 870. ההתלבטות היא בעיקר כי אני טס לארה"ב, ויכול לקנות כרטיס חדש במחיר ממש נחמד לעומת הארץ, ואם אני מחכה עד שיצא ה 870 אני "נדפק" עם מחירי ארץ ישראל. או אם יש לכם הצעות אחרות לכרטיס(ים) אחרים - עד 400$ בארה"ב תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. יצרנית החומרה AMD מכריזה על כרטיסי מסך חדשים מסדרת Radeon RX 6000, סדרה אשר רוצה לכבוש מחדש את ראש טבלאות הביצועיםלכתבה

24. Started by Holography,

Forceware 71.80 עושה פלאים לביצועים, העלה לי (בסטוק) מ2824 עם 71.24 של Vstudio\MVKTech ל3976 מה שמקרב את ביצועי הסטוק של 6800nu 16x1.6 ל4k שהיה לי קצת יותר זמן פנוי אבדוק ביצועים באוברקלוק, שבת שלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים