עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 8dsim,

XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפשת כרטיס מסך איכותי ואמין, חד מפינה לפינה. אני עובדת על פוטושופ והדגש הוא על איכות גבוהה בדו מימד. התקציב הוא עד 400 ש"ח רצוי בפחות. מחכה להמלצות, תודה dindin

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום,שאלה שלי מה הבדל בדיוק ,חוץ מה גודל ,בין כרטיס gtx 1650 mini itx ובין gtx1650 רגיל, יש בינהם הפרש של 200שח. תודה לעונים!

6. Started by ReDrugOn,

מישהו יכול לספר לי קצת על הכרטיס הזה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by shay tidhar,

איזה כרטיס יותר טוב או כרטיס טוב אחר בתקציב דומה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה5770 מבחינת ביצועים המחשב הוא מחשב למשחקים, יש לי מסך 17" LCD ומעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8GHz Quad בנוסף אני צריך ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך ולמעבד.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  9. אני מתלבט בין X800XL של XpertVision שעולה 1300 שח ולביין 6800GS של PNY שעולה 1400שח תעזרו לי בבקשה להחליט

10. http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2824&catcode=353 אז מה אם הוא בpci-e.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by ban26,

יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-review-roundup/1 לא רע בכלל אבל תג המחיר לא מצדיק ובתג המחיר יש את ה-5770,מה שכן רק אחרי אוברקלוק הם מגרדים HD5770 סטוק. ועוד יש ירידת מחירים מ-AMD כך ש-NVIDIA ממש בצרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, אני לפני שדרוג של המחשב שלי, ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי Enermax MODU 82+ 425W יחזיק את המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5 Sandy Bridge 2500k כרטיס מסך - HD6950 זכרון - G.Skill RipJaws 8GB - 4GBx2 כ 3 הארד-דיסקים. ואם כן, האם יהיה מספיק מקום בשביל 9800GT בתור PhysX? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by x-amin,

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by lmlm,

Inq מדווחים שהקירור שיהיה כלול בGF9800 יהיה שקט "כמו עכבר" זה אומר שהכרטיס יכלול יותר קירור פסיבי מאשר קירור אקטיבי (מאורר) TechConnectMagazine מדווחים שאנוידיה כבר יש ליבות מוכנות של G92 ומתכוונים להשגיע בהשקה גדולה בנובמבר (יחד עם השקה של ציפסטים) ויחליף את 8800ULTRA ו 8800GTX. מקורות: http://www.theinquirer.net/?article=41740 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15755&catid=2 יש לנו כבר מידע ש GF9800: שקט מאוד, צורך פחות חשמל מ 8800GTX, וכפול ביצועים מ8800GTX , צי'פ Audio הדומה מה שיש ל HD2900XT, תממיכה ב PCIE 2 ,65NM וגם תומך ב DX10.1 האם אנוידיה תצליח לעמוד בזה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. https://www.tweaktown.com/news/59816/nvidias-next-gen-geforce-teased-ampere-unveil-2018/index.html https://wccftech.com/nvidia-next-generation-ampere-gpu-rumor/

23. שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by alextomin,

יצא ה X-850XT של קרוס פייר . הוא יעלה 449 דולר. האם הוא מצדיק את המחיר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by yaniv1306,

במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.