כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך שלי שנקנה לפני 4 שנים מתחיל לעשות לי בעיות.. Nvidia Geforce 460gtx(איך שאני נכנס למשחקים המסך מתחיל לקרטע, הדרייבר של הכרטיס מפסיק לעבוד ואני מקבל ריסט..) עכשיו בכללי אני לא הכי בטוח שאני צריך להחליף אפילו.. אבל חיברתי כרטיס מסך אחר למחשב וזה לא עשה לי את הבעיות האלו.. אני מחפש כרטיס למשחקים+ סרטים HD שיעבוד טוב בתקציב של 700-800 ש"ח.. יש דבר כזה? לא שולל קניה מיד שניה משהו משתלם.. הנה המפרט של המחשב.. Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55M-UD…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה שמחוברת למחשב דרך HDMI למחשב כרטיס מסך ONBORD עם יציאת HDMI האם כרטיס חזק יותר ישפר את הצפיה בסרטים ו שאין לזה משמעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי PSone הקטן לא הבלטה הגדול ואני רוצה לחבר אותו למחשב (יעני שיראו מה אני משחק דרך המסך כמו בטלוויזיה) ויש לי את הכרטיס Sapphire ATi X1900 GT R580, 574 MHz, 1188 MHz, 256 MB GDDR3 יש לי מאחורה בכרטיס 2 יציאות של DVI ועוד מקום שאפשר להכניס בו S-Video שנראה לי שרק משדר לטלויזיה ולא יכול לקלוט מבחוץ אבל יש לי בכרטיס Video In Video Out (VIVO) אז אני יכול לחבר את הPS לא? על המוצר: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם יש כבל זול מsvideo (המחשב הנייד) לav או composite וכשאני אומר זול אני מתכוון למשהו בפחות מ100 שקל
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני לא ממש מבין ב-CF, אבל חשבתי שאם במילא יש לי 2 כרטיסי מסך אז למה לא לנסות. השאלה האם אפשר לעשות CF עם 2 כרטיסים שונים? והאם הספק שלי יחזיק את המערכת הזו? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ------ ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 ATI SAPPHIRE PCI-E X1650pro ------ Enermax Liberty 400W המטרה של ה-CF הוא שיפור ביצועים ועבודה ברזולוציות גבוהות, בגלל שאני רוצה לחבר את המחשב למסך HD-FULL שיש לנו. שאלה נוספת, האם תהיה בעיה לצפות בסרטים HD-FULL עם המחשב הזה? תודה, אור. עריכה: טוב ראיתי את הטבלה הבאה, וכנראה שאי אפשר לעשות CF http:…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Sapphire Radeon X800GTO2 @ X850XTPE + AC Silencer 5 Rev 2
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלם קוראים לי ליהי ואני צריכה יעוץ לגבי כרטיס מסך asus rog strix radeon rx 5700 oc gaming 8GB GDDR6hdmi 3xDP אני רוצה לדעת אם זה טוב מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים כמו COD או GTA
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המחשב שלי דיי הזדקן והמשחקים כבר לא רצים מי יודע מה חלק, אז בעיקרון אני שואל אם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר חזק. מפרט... intel core 2 quad q6600 A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800 X2 Corsair VX550W gigabyte ga-ep43-ds3l HD4870 רזולוציית מסך 1680x1050 אני יכול לשדרג לכרטיסים החדשים יותר או שזה יהווה לי טיפה בעיה בגלל המפרט? בכל מקרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Text שלום, מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה. המחשב: P3-450/ 128M-Ram הטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scart האם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב? מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות? בתודה איל
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-