עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה

4. אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה

6. Started by shloosh,

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by fanan89,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-600 ש"ח שיהיה לי למשחקים כמו Call of Duty 4 וה Orange Box. אני לא בטוח כרטיס של איזה חברה לקנות (ATI/NVIDIA) ואיזה כרטיס נותן את היחס תועלת-מחיר הכי טוב ושיספק אותי למה שאני צריך אצל כל חברה :s05:. הצעות?

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ScreameR,

אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by erandb1,

1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by coorva,

קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NetSpider,

טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by ohad_mazuz,

שלום לכולם אני חדש לגמרי פה קניתי מחשב חדש (נייח) אם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG 22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בכבל HD מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה. עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. הכרטיס מסך שלי לא נותן בצועים טובים כמ שאמרתי הוא GF 4 TI 4200 8X ניכנסתי לביוס וראיתי agp aperture על 64 יש אפשרות לשנות ל256 האים זה משנה וגם primary video =agp האים יש משהו שאני יכול לכוון שיתן בצועים טובים יותר למה בבדיקה שעשיתי לו קיבלתי 4900

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by fatNjazzy,

היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by vizido,

שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by yanivd28,

היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה

23. Started by yaron11,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ROTEMan,

הסתדרתי יום נעים,רותם.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by NIRAN,

האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.