כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 4850 , אני מעוניין לעדכן Driver. עד היום הייתי נכנס לאתר של ATI ומוריד משם את CCC. היום שמתי לב שיש אפשרות להוריד דרייברים גם באתר של MSI, אך ישנים יותר (MSI Graphics Driver 8.723 תאריך 2010-07-23). האם למרות התאריך הישן יותר, עדיף להשתמש בדרייברים של MSI (אולי יהיו מותאמים באופן מושלם לכרטיס?) , או שבכל מקרה עדיף להשתמש בדרייברים של ATI (אשר מעודכנים יותר)? רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם למשהו יש את הכרטיסים הנ"ל? האם משהו הצליח לפתוח אותם ולכמה OC הוא הגיע? Asus N6200/TD 256MB http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=943 GIL FORSA FX6200 128MB Retail http://www.akr.co.il/details.asp?id=501
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אשמח להתייחסותכם לשאלה שלעיל: מה ההבדל בין שני הצגים ואיזה מהם עדיף, לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר מהי כמות ה-FPS שה-6600GT מריץ במשחקים הבאים: 1. World of Warcraft 2. Quke 4 3. Battlefield 2 תודה לעונים!! 8)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה משהו ? 270 ש"ח ואם יש הבדל משמעותי בינו לבין HD4350 שעולה 195 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. האם שווה את ה1672 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8500_GT/15 נראה שלא עולה בהרבה על ה7300/7600GT , פרט לנושא עבוד ווידאו. לדעתכם - שווה כחלופה (CPU DUO 4300, שימוש עיקרי - HTPC) ? אגב, הכרטיס ההוא מומהר ב~60% ...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
LEADTEK WINFAST GTX260 EXTREME + BFG GTX260 OC MAXCORE 55nm 896MB Gainward GTX 260 Golden Sample GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB מה עדיף מבחינת קירור, רעש, צריכת חשמל, וביצועים? אם יש משהו יותר מתאים,ציינו. התקציב בערך 1000 ש"ח. אה ואיזה ספק צריך בשביל הכרטיסים האלה? 400 יספיק|?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
PowerColor Radeon HD6950, 2Gb, AX6950 2GBD5-M2DH, PCI-Ex ד"א איך הכרטיס הזה? החברה הזאת בסדר? בכמה ישפיע חוסר הפיזיקס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים. ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מוכר את ה9800GT 512MB שלי לשכן שלי (ב500 שקל, חדש מהקופסא) כרגע יש לי 9600GT 1GB ואני מעוניין לשדרג, ב600 שקל המפרט הנוכחי : E8400 2GB זיכרון ספק כוח 550W של CHIEFTEC מסך 19 אני רוצה לקנות מKSP TMS או אייבורי הקרובים לבית שלי תודה מראש תותחנים :-*
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, ראיתי ששני הכרטיסים בכותרת מתומחרים די דומה, אם כי הDDR3 קצת יותר יקר. הצרכים שלי די מגוונים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עריכת וידאו וקצת משחקים. אני הולך לשלב את אחד הכרטיסים במחשב עם מעבד E6750 או Q6600, זכרון 2G, לוח אם P35 של אינטל או ג'יגבייט, ספק שבא עם המארז (500W), ומסך VP930 או 200W6CS (יש עוד רכיב שיכול להיות רלוונטי לכ. מסך?) אז רציתי לשאול כמה דברים: 1. מי מהם יותר טוב? אם תלוי למה, אז למה כל אחד מהם יותר טוב? 2. DDR3 נשמע לי מו משהו שלא מנוצל טוב אם שאר רכיבי המחשב לא תומכים בDDR3. אני צודק? 3. ראיתי כמה חברות שיש להן גם 512MB DDR3. עד כמה זה יותר טוב מהקודמים? (אם התשובה לא כבר חלק מהתשובה לשאלות הקודמות) 4. עבור הכרטיסים האלה, מישהו יודע לומר …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-