עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים

3. Started by arieltan,

ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by natee,

שלום חברים. יש לי את הGTX670 ואני צריך אותו כרגע רק למשחקים. יש דרך להשבית אותו בשאר הזמן, ככה שלא ירעיש לי ולא יזלול חשמל??

5. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים, עלות הכרטיס צריכה להיות באזור ה-1000 שקלים ויהיה שימוש במסך דל ברזולציה FHD אשמח לעזרה לבחירת הכרטיס תחת המפרט המצורף בתודה לכולם. ​מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1019 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB OC WindForce2 1190Mhz דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מא…

• 17 תגובות
    • 11.7k צפיות
  7. Started by VGFreak,

זו שאלה שחוקה כבר, אני מניח. אבל עוד לא הצלחתי להחליט למרות המון סרטונים של ערוצי מחשבים ביוטיוב והרבה סקירות והשוואות. נראה שה GTX970 יותר יציב, צורך פחות חשמל ויותר אמין. אבל הוא כבר קצת ישן. ה R9 390 קצת יותר חזק (קצת...), ויש לו פי 2 יותר VRAM, אז הוא יותר future proof. אבל הוא זללן חשמל ועושה רושם שפחות משחקים עברו אופטימיזציה בשבילו. אני הולך לקנות בבלאק פריידיי/ סייבר מאנדיי והולכים להביא לי אותו מארה"ב במחצית דצמבר. אז חשבתי לשאול - מה דעתכם?

8. Started by ehud101,

שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

10. Started by delight,

היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ithamar21,

אני מעוניין לעדכן קשוחה לכרטיס מסך 970G1 אבל באתר של גיגה בייט אין קשוחה שמתאימה לגרסה שלי F1 אני לא מוצא את הקשוחות שמתאימות F2 או F9 אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מפתחת השבבים החליטה לבצע מיתוג מחדש של מנהלי ההתקן עבור כרטיסי ה-Radeon שלה, עם מראה עדכני ואפשרויות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/להתראות-catalyst-שלום-crimson-מנהלי-ההתקן-של-amd-משנים/

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by momo777,

אז לאחר שהוחלט להעיף את הכרטיס מהמחשב הישן אני מחפש כרטיס מסך חדש למשחקים וסרטים. שימושים עיקריים: משחקים סגנון GTA5, משחקי ספורט וכו'. המערכת שלי(נקנתה ממש לפני שבוע): i3 4170 b85m-hd3 Seasonic 550W RT Gold Nanoxia Deep Silence 4 זכרון: 8GB מסך: DELL 2209WA אם זה רלוונטי: יש גם שני הארד דיסקים ועוד SSD,צורב,כרטיס קול. אשמח לקישור לכרטיס עם קירור אמין והכל (עדיפות מTMS). תודה!

18. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט המצורף בעיקר מבחינת ספק כוח ומקום במארז. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקי אסטרטגיה כגון Starcraft 2 תודה מראש לכל העוזרים. [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AR74590,

שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by holoyolo,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.

22. Started by momo777,

היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?

23. היי, בקרוב תגיע אלי טלוויזיה בגודל 40'' ברזולוצית 4K, מפרט המחשב שלי רשום בצד ימין אבל כרטיס המסך הוא GTX 970 (מן הסתם עם 4GB זכרון) ורציתי לדעת האם הוא יסחוב משחקים כמו GTA V, Guild Wars 2 ועוד כל מיני על רזולוצית 4K על הגדרות שהן לא על LOW, אבל גם לא על Maximum בהכל.. אשמח לעזרתכם בנושא, בר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים,מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD כבדים ,מעל 20 ג'יגה ,אשמח לעזרה,תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.