עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by smile,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://www.vr-zone.com/?i=4570

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by or_azu,

האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by emmanuel,

שלום לכולם. אני מעונין לשדרג את המסך שלי ולהתחדש במסך מדגם 2333SW אשר עובד ברזולוציה של 1920X1080 כ. המסך שיש ברשותי הוא 4870 1 ג'יגה,הייתי מעונין לדעת איך תעבוד לי תצורת המפרט הזה במשחקים,כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים. תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by Mcx_Lite,

אז ככה הHD4850 הוותיק שלי מת אני מחפש לו מחליף זול יחסית (עד 500 שקל) בגדול לעבודות גרפיקה (בעיקר פוטושופ ווידיאו מדי פעם) ושיהיה סבבה לעבודה עם שני מסכים המפרט שלי היום : i5 3470 לוח אם: b75 d3h וספק כוח : Seasonic s12ii 430w האם לדעתכם הHD4000 המובנה יספיק לי? תודה לעוזרים :]

10. מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלום, אני מבולבל, רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק כמה שנים, התקציב הוא 600 שקל, רצוי nvidia וddr3 יש משהו שיכולים להמליץ לי? pci-e דרך אגב. תודה.

12. Started by mafyoner,

יש הבדלים? או רק בתכולה של המארז שלו? הקירור שונה?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  13. קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם. יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVI בחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא. מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ? אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שמתי לב שעל הגב של הHD4870x2 יש 4 נורות קטנות כאלו קרוב לחיבור pci-e 8pin כשאני מדליק את המחשב הן כולן נדלקות לרגע וכשאני עושה ריסטרט נדלקת רק אחד... מה זה אומר?והאמת אני דיי אוהב את המראה של זה יש אפשרות לגרום להן ליהיות דלוקות כל הזמן? ויש קטעים נדירים במשחקים וב3Dmark שאני שומע מין רעש הייתי אומר קצת חשמלי מהכרטיס מסך וכששמתי את המאורר על 30% ושיחקתי פתאום היו קטעים שהמאורר קפץ ל100% האם זה כי הכרטיס יתחמם?עכשיו כשהוא על 35% זה לא קורה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

19. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ2MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== אנא - אל תגיבו בת'רד זה אם לא טרחתם לקרוא את המאמר שבלינק הנ"ל. כשזה מאחורנו, האם לדעתם hardOCP צודקים? האם רק הדרך שלהם נכונה ושאר הביקורות ברשת לא משקפות באמת את הביצועים בזמן אמת של כרטיסי המסך הנסקרים? אותי הם הצליחו לשכנע, מה אתכם ולמה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום, רציתי לדעת במה מתבטאים ההבדלים בין הכרטיסים (חוץ מההפרש של יותר מ1000ש"ח במחיר) ועד כמה הם קריטיים והאם כדאי להשקיע את היותר כסף ב5870 או שזה מיותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום,אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ,Readon 6970 בכרטיס חדש. התקציב הוא כ 1200 ש"ח, עדיף לא לחרוג אלא אם יש שיפור משמעותי. ויש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מאילת אם זה יוביל להוזלה במחיר. ( את המחשב קניתי מ TMS, כך שבעיקרון אני אעדיף לקנות גם את הכרטיס מסך משם). מפרט מחשב :i5-3450 3.1GHz 8GB RAM לוח אם :Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail אני כרגע משחק בwitcher 3 על low, והייתי רוצה לשדרג את חווית המשחק. אם יש צורך להוסיף RAM אז אשמח להמלצה גם בגזרה הזאת. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. ^^^ תודה

24. Started by matanyaniv,

אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Amital,

שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.