עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Hiigara,

אהלן. מעוניין ליצור מערך GTX 1070 של EVGA Superclocked עם ספק כוח של Corsair 750W 80+ Bronze יתר המערכת: I7 6700K H110i H110i GT - למעבד 16GB RAM אפשרי מבחינת ספק הכוח או שאיאלץ לקנות חדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Modan2,

יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by KYSG,

נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by alophind,

היי , יש לי PINE - XFX GT6600 , התקנתי את הדרייברים הכי חדשים nvidia forceware 81.87 (כרטיס חדש , לא נוסה עם דרייברים אחרים) וכל פעם שאני מעלה את ה properties של הכרטיס מסך הכל נהיה כהה מאוד , ואז מספיק שאשנה refresh rate לדוגמא מ 75 ל 72 וחזרה ל 75 והמסך חוזר לבהירות שהיתה מכוונת. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by TheGame,

אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Four,

שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…

10. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  11. איך אני יכול לחבר את זה לממיר ואז למחשב? ד"א הכרטיס מסך שיש לי זה Radeon X1800 GTO איך קבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לממיר ואז למחשב בבקשה אני חייב עזרה :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by marking,

אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by syberpuppy,

אני בדיוק קונה מחשב חדש וקיבלתי המון המלצות חמות לקנות את הGeforce 6800GS של EVGA השבוע החברים שלי הפתיעו אותי וקנו לי ליומולדת את ה 6800GS של GIGABYTE, השאלה שלי היא האם יש הבדל ביניהם ואם כן באיזה סדר גודל ולאיזה כיוון. אני יודע שהחברה רק מרכיבה את הכרטיס אבל אם זה ככה למה כולם המליצו לי על ה 6800GS של EVGA דווקא?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by Nitro Viper,

יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ

18. Started by rangerman,

שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?

19. ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by rafe12,

אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך? ,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ? והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה.... תודה מראש על כל העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by 301289,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בשביל להריץ משחקים לא על HIGH אבל גם לא על LOW (אני מדבר על משחקים כמו MAFIA 2, GTA 5) התקציב: 400 ש"ח (אפשר לחרוג עד 50 ש"ח) מפרט המחשב: מעבד: AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-M16PME-S2P AM2, NFORCE 430, DDR2 1066, PCI-E,VGA,HD AUDIO, LAN זיכרון: 2GB DDRII 800M ספק: GOLDEN TIGER 450W PSU מסך: 22' חברים שלי חשבו על ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 DX11 GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT240 1024MB DDR3 תודה! GAINWARD

22. Started by tavlins,

http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.

23. במקרה ואני קונה כרטיס מסך יחיד אשר תומך ב sli , האם בעתיד אני יוכל לצרף אליו כרטיס מסך אחר , וחדש יותר - דגם אחר. או בעל מנת שיעבדו ביחד הם צריך ששתי הכרטיסים יהיו מאותו הדגם? תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Bezos,

קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by AirZone,

אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.