כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
-
יש מצב לירידת מחיר של HD4870 בשבוע שבועיים הקרובים או לקנות עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפעמים הכל פועל מצויין ולפעמים פשוט לא סוחב!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש I3 2100 ו-GT430, והוא יודע שהמעבד בעייתי בשביל משחקים חדשים והוא לא ממש שמח בגלל זה.. יש לו 4GB RAM.. כדאי לו לקנות כרטיס מסך חדש בסדר גודל של 270X או שעדיף לוותר ולחסוך למחשב חדש עם I5 כלשהו? הוא רוצה שמשחקים ירוצו מעולה, ישחק הרב בסינגלים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
יש כבר תאריך מתי זה אמור לצאת? איזשהם פרטים על החומרה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העם יש כזה דבר כי אני ראיתי וחיפשתי בכל מיני אתרים דברים מעניינים שיכולים לתת דחיפה לכרטיס מסך ורואים תוצאות כגון בכרטסי nvidia אפשר לעשות את זה עם EXPERTool יש מה ו לראידון ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-