עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IdolAdmin,

שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by YANIV286,

צריך לבדוק אם לאחר הוספת המשלוח בעלות של 77$ +מיסים למיניהם עדיין זה יוצא כדאי https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-gaming-x-8g

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by yotamavi,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by HitmanX,

איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by m_g,

קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/5/

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by SyRenity,

היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. http://www.fudzilla.com/home/item/32162-amd-aib-partners-slash-hd-7990-down-to-us-$699 המחיר ירד כדי להתמודד טוב יותר מול GTX 780 AMD ושותפיה (AIB) החליטו לבעוט ולפתוח במלחמה על מחיר על ידי הורדת מחירו של כרטיס Radeon HD 7990 מלטה כפול GPU גרפיקה מסביב 1,200 דולרים עד 699.99 דולרים. מיושם כבר בארה"ב Newegg.com ואנחנו רואים אותו דבר בכל רחבי אירופה. AMD Radeon HD 7990 תכונות : 28nm מופעל דגם טהיטי GPUs , סכום כולל של 4096 מעבדי זרם ו6GB של זכרון GDDR5 (3GB לכרטיס מסך).GPUs עובד בבסיס 950MHz ושעוני Boost 1000MHz ועוד 6GB של זכרון GDDR5 לזווג אותו עם ממשק זכרון 2x384 סיביות , clocked עד ב6000MHz. AMD כבר פרסמה את הדרייבר בטא החדש שפותר חלק מבעיות מיקרו הגמגום עם פרופילי C…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אהלן חברים וחג שמח !! חבר פורום וותיק מבקש את עזרתכם, עקב חלודה שהצטברה בתחום ... לאחרונה יש דיבורים על יציאתו של GTA החדש ... כמעריץ מושבע של הסדרה חלטתי להתכונן לעיניין, לכן בא השדרוג . המפרט (מפרט מחשב) כעקרון גמור רק חסר הכ.מסך . האפשרויות : GTX 680 GTX 660 SLI . Radeon 7950 איזו אופציה תספק לי משחק ללא פשרות ברזולוציה 1080p ? (אולי גם 3D אני לא יודע עדיין אם המשחק תומך) מבחינת מה שהבנתי ה SLI יהיה הכי מהיר (והכי יקר). ה HD7950 יהיה הכי זול ולהבנתי עם OC הוא מגיע לביצועים של 7970 שזה כבר מתקרב ל GTX680 וגם יש לו 3GB זיכרון שבמשחק כמו GTA זה דווקא חשוב . אז מה אתם ממליצים ?? אשמח לעזרה !!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. ?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אהלן, כל הכרטיסים שציינתי למעלה הם 2 גיגה GDDR5 אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, המעבד שלי הוא I3 540 דור ראשון לוח האם שלי הוא P7H55-M LX יש לי 4 גיגה ראם ומערכת הפעלה של 32 ביט (אם יהיה צורך אני אעביר ל64) כמו כן, יש לי ספק כוח של כ400W. הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD5670. אז השאלות שלי הם כאלו : 1. האם יהיה צוואר בקבוק ? במידה וכן, לאיזה כרטיס ? אם לכל הכרטיסים, ברמה שתשפיע או לא משהו רציני שיורגש ? 2. איזה מהכרטיסים עדיף ? (ברור שהR7 360 אבל אמרו לי שיהיה איתו צוואר בקבוק לכן אני אולי אחליף לHD6950 או לHD7870) כמו כן, יש לי במחיר ממש דומה את הGTX750 של MSI. הוא יתאים ? 3. האם אפשר לשדרג ? 4. האם הס…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

מאיפה להתחיל ? יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב) ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + ) טלויזיה: כניסה ל21 פינים (מאחורה) + שתי כניסות מקדימה 1. מלבן עם חץ פנימה 2. עיגול עם חץ פנימה כרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה 2.חיבור למסך 3.vid in 6/8 פינימ נקבה 4.vid out 6/8 פינים נקבה (vid = video ) אני לא מצליח להעביד את העסק הזה, אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהם עברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ? תודה רבה לעונים

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by HealingAura,

כרטיס המסך שלי עושה לי המון בעיות, אז אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon HD 5970[/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב מקסימלי 1500. רק כרטיסי מסך של Nvidia אני משתמש ברזול…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים