כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום היקרים. זה עתה חזרתי מארה"ב, ויחד איתי הבאתי 2 כרטיסי XFX RX 580 אשר נועדו להחליף את כרטיסי הGTX 670 שלי ושל אחי. הכרטיסים, שניהם יחדיו, נרכשו ב199.99 דולר דרך פאיפאל (הגנת קונה) כולל משלוח בארה"ב. כך למעשה התייתר הצורך לשלם מכס בעת החזרה מחו"ל, כיוון שעד 200 דולר (כולל) קיים פטור מלא מהצורך להצהיר על התכולה (200 דולר מצטבר). כל כרטיס עלה 100 דולר בלבד! בעת רכישתם בחו"ל (איביי), לא ידעתי אם אקבל כרטיסים טובים או לא. במחירים אלו (100 דולר) לפעמים אפילו היו scammers שפרסמו מודעות פיקטיביות שהוסרו על ידי איביי במהרה. לאחר פניות לעשרות מוכרים מצאתי את הבחור שימכור לי את הכרטיסים ב100 דולר ליחידה. לפני יומיים חיברתי את הכרטיסים למחשב, ול…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש לגיימינג לא מזמן ואני לא כלכך מרוצה מהביצועים שלו. חשבתי להוסיף כרטיס מסך נוסף (GTX 1070) ולהוסיף עוד זיכרונות (כרגע אני עם 2x8). המשחקים שאני בעיקר משחק הם: BF1, GTA V, The Witcher 3. לפי מה שקראתי והבנתי BF1 לא תומך באופן רשמי ב-SLI, ואם ככה אז אני חושב שלא אקנה עוד 1070. ראיתי שיש מלא "תיקונים" לא רשמיים שמאפשרים SLI במשחק, השאלה שלי היא כמה אתם חושבים שזה בטוח ועובד טוב, והאם קיים סיכוי גבוה שיצא עדכון רשמי שיתמוך ב-SLI במשחק. אני שואל את זה עכשיו כיוון שאם אקנה עוד כרטיס מסך אז זה יהיה בבלאק פריידי. המפרט שלי לכל מקרה (אשמח לקבל גם המלצות אחרות לשדרוג המחשב): מעבד: i7 6700 3.4GHz קירור מעבד: Artic Freezer 7 Pro Rev.2…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הכרטיס זה Sapphire HD6850 אתמול ניקיתי את המחשב מאבק ופתחתי את הכרטיס מסך כאילו הפרדתי את הגוף קירור. וגיליתי משו מוזר.. http://www.legitreviews.com/images/r...0-die-shot.jpg שימו לב למטה מצד שמאל.. יש שם מין ריבועים כאלה..וגיליתי שאצלי חסר אחד.. מה לעשות (יש אחריות) או שזה אמור להיות ככה הינה תמונה ברורה יותר.. כמו הריבועים שכתוב עליהם R22 http://www.rage3d.com/reviews/video/.../index.php?p=5
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז זה המצב, יש לי רדאון חדש ואני הולך ללמוד אנימציה (כן בעייתי, הייתי צריך לחשוב על זה לפני), השאלה היא האם אני יכל להריץ אותם במקביל ואז cuda יעבוד. ראיתי כמה סירטונים שאומרים שזה לא בעיה כל עוד הרדאון הוא הכרטיס הראשי בחיבור הראשון בלוח אם וכל המסכים מחוברים אליו. השאלה היא האם זה שווה את הסיכון?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי הזמנה מ"נעה מחשבים"בתחילת החודש של כרטיס מסך 8800gts 640oc הכרטיס היה אמור להגיע היום(יום חמישי 22-3). אתמול הם התקשרו לומר לי שהכרטיס הזה אזל ואני צריך להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר 8800gts Oc2. אז קודם כל זה לא בסדר שיום לפני הם מודיעים שהכרטיס אזל!! הוא צריך ל"אזול" למי שמזמין היום את אותו הכרטיס ולא למי שהזמין לפני חודש!! אם הזמנתי לפני חודש אז זאת אומרת שיש לי כרטיס שמור במחסן. זה כאילו מכרו לי את הכרטיס ולמחרת מכרו את הכרטיס למשהו אחר.אז עכשיו אני צריך להוסיף 300 שקלים בשביל הכרטיס החדש ולחכות עוד חודש כדי שהוא יגיע! כי את המחשב החדש קניתי ממקום אחר בלי כרטיס מסך.וזה אומר שחודש הוא יעלה אבק סתם. לא בסדר "נועה מחשבים" באותה הזדמנות רציתי להביע את הער…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כי שבטח הבנתם מהכותרת הת'רד הזה מדבר על מסכי ה-19" CRT הכי "גרועים" שיש (ושימו לב לגרשיים...) . בקיצר , מדובר על תקציב של 900-1200 ש"ח . קיבצתי מספר מסכים לפניכם ואני רוצה לדעת מהם המסכים הכי טובים בקבוצת המחיר הזו (אתם מוזמנים להציע מסכים שלא נמצאים ברשימה...) מבחינת איכות תמונה , נתונים ובקיצר כל שאר הדברים . ןלפני כן כמה שאלות : 1. האם המסכים ברשימה הם בכלל מסכים שטוחים (מבפנים ובחוץ) ? ואם לא כולם שטוחים אז אתם מוכנים לציין מיהם אלו שכן שטוחים ? 2. האם לפי דעתכם בכלל שווה לקנות אותם או צריך להוסיף כ-300 שקל פחות או יותר (תקציב חדש של 1600 שקל בערך) על מנת לקבל מסך 19" באמת איכותי ? ולהלן המסכים : 1. CTX PL9 2. AOC 19 9KLR 3. IYAMA 19 VISION MASTER 1451 4. PROVIEW 19 D…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS) המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן. מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :
-
- 47 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ומתקדם GeForce 6600GT 256MB או GeForce PX6800 256MB בבקשה אנשים תעזרו לי זה דחוף אם אתם יכולים להביא לי לינקים לסקרים שבדקו וכו תודה תודה תודה תודה
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-