כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS HD5850 1G DDR5 השאלה שלי אם הוא טוב היום ואם הוא יכול להריץ משחקים כמו שצריך מעבד נוכחי AMD X4 965 3.4 RAM 4G חשוב לציון עוד לא שמתי אותו על המחשב מחכה לתגובות תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בניתי על R9 280X אבל אחרי ש-NVIDIA הורידה את המחיר של 780 משמעותית, הכרטיס נכנס יפה מאוד במפרט הזה ועם הנחת מזומן הוא יעלה 6K.. כדאי לקחת אותו? באמת משתלם? או שעדיף לבחור ב-R9 280X ולכלול גם מסך במפרט? (במידה ולא אקנה מסך אז חודש לאחר מכן אקנה אותו בנפרד): http://www.tms.co.il/preview/spec/evw65gt8
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני בשלבים עכשיו לבניית מחשב חדש ונשאר לבחור את הכרטיס הנכון עם המחשב אני יקנה גם מסך 1440P (כנראה של אסוס, בהנחה שהמחיר ירד טיפה.. ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, בעיקר לDragon Age 3 שיצא ול-Skyrim. ההתלבטות היא: לקנות gtx 770 חדש בארה"ב (~360$) לקנות R280X משומש בארץ ולחכות לgtx 870 שיצא. (~800 שקל + כמה שיעלה GTX 870 בארץ) לסחוב עוד טיפה עם הכרטיס הקיים GT430 עד שיצא GTX 870. ההתלבטות היא בעיקר כי אני טס לארה"ב, ויכול לקנות כרטיס חדש במחיר ממש נחמד לעומת הארץ, ואם אני מחכה עד שיצא ה 870 אני "נדפק" עם מחירי ארץ ישראל. או אם יש לכם הצעות אחרות לכרטיס(ים) אחרים - עד 400$ בארה"ב תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0. לפני העדכון האחרון כאשר הכרטיס לא היה במאמץ, המאוררים לא היו עובדים, עכשיו שמתי לב שהם עובדים גם כשאין מאמץ בכלל כאשר לא פועלת שום תוכנה/משחק ברקע. מישהו יודע משהו ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש לכם את הסבלנות והיכולת - חכו לאוקטובר. ההמתנה הזאת עשויה מאוד להשתלם לכם. לפי הדלפות (אמינות) למיניהן בעקבות ההשקה האחרונה של NVIDIA, חברת AMD הקדימה את השקת כרטיסי ה-VEGA שלה לחודש אוקטובור הקרוב ובסמוך ליציאתו של BATTLEFIELD 1. מדובר בכרטיסי HIGH END מבוססי זכרון מסוג HBM2 וטכנולוגית ייצור 14NM. על הנייר יש כאן משהו שיוכל להתחרות ב-1080 וגם ב-1080TI שככל הנראה נשמע ממנו בתחילת שנה הבאה. אני אישית עומד בפני רכישת מחשב חדש והחלטתי לחכות לפחות עד אוקטובר לפני הקניה. מי יודע, יש מצב שזה גם יחסוך לי כמה שקלים וגם יתן ביצועים טובים יותר אם לא קרובים לשל הכרטיסים העכשיויים של NVIDIA.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת כרגע של E5300,G31.4gb 800mhz,9600gt,2 דיסקים קשיחים. אני רוצה לשדרג את המערכת כי משחקים כמו FM וFIFA 2014 כבר לא סוחבים עליו. מצאתי בינתיים 450GTS ב200. 4870 ב150. 4770 -150 התקציב שלי לא ממש גדול אני חייל. התכנון הוא בנוסף לזה גם לשדרג לאיזה מעבד מסדרת הQ. הספק הוא הENERMAX LIBERTY 400W. בלי שדרוג מעבד,יהיה לי צ.ב גדול יחסית? ועם מעבד Q6600 או Q8200 יהיה צ.ב עם ה450GTS לדוגמא שאותו אני רוצה לקנות בעיקרון.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הכרטיס 7970 של שפייר עבור החלפת כרטיס תקול במסגרת האחריות, רציתי לדעת אם במצב הנוכחי שלו עם הקירור הרפרנס אני יכול להעלות את תדר הליבה ל1000MZ, או שאני חייב להחילף קירור אחר? רוני
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ על קניית כרטיס מסך בברלין מכיוון שאני נוסע לשם בדקתי אתרי חנויות כמו: (הכרטיס מחליף GTX470 ) http://www.conrad.de/ http://www.csv-direct.de/ownpages2.php?page=pckomponenten מצאתי משהו מעניין ב 459 יורו ( 2135 שקל בערך)[h=1]Sapphire AMD Radeon™ R9 290X Tri-X Overclocked 4 GB http://www.conrad.de/ce/de/product/1070526/Grafikkarte-Sapphire-AMD-Radeon-R9-290X-Tri-X-Overclocked-4-GB-GDDR5-RAM-PCIe-x16-DVI-HDMI-DisplayPort?ref=list[/h]עכשיו הקטע הוא שעם החזר המס בנמל התעופה יורד המע"מ שעומד על 19% מה שהופך את העניין למאוד משתלם... מה אתם חושבים? המפרט שלי הוא: מעבד: I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק: FSB 700W 700-80GHN 80+ PFC מארז: Lancool…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול קניתי תכרטיס הנ''ל..ויש לי תקיעות ב GTA iv כמו לאגים קטנים..הסתכלתי בתוכנה GPU-Z..וראיתי לפתע שלפעמים ה PCI-E 2.0 יורד ל PCI-E 1.1 זה נורמלי??יכול ליהיות שזה הסיבה?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את כרטיס המסך אך לא יודע מה מהנמכרים כיום מתאים ללוח האם שלי. לוח האם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR, שיש לו סלוט אחד של PCI-E 2.0 X16 port. ספק כוח: 650W TT. כרטיס המסך שיש לי: ATI Radeon HD 4800 Series. חיבור DVI. תקציב לשדרוג: עד 1500 ש"ח. יתרון ל: כרטיס מסך שקט, ועם קירור טוב-לא כזה שיתחמם ותגרם בעיית ביצועים בזמן משחקי מחשב (למשל Call of Duty MW3, BF3). מה ההמלצה שתתאים ללוח האם הזה? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלחתי כרטיס מסך 4870X2 לתיקון לKSP עזבו שבהתחלה הם אמרו לי שאני לא יכול לממש את האחריות בגלל שאני לא רשום בחשבונית שזה חוק מפגר שלהם אחרי צעקות הם הסכימו לקבל ועכשיו הכרטיס מסך שלי בתיקון 19 יום שזה מוגזם הם אומרים שזה יקח חודש חודשיים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שהם יחזרו אלי וזה יקח זמן ושאני צריך להגיד תודה שהם מטפלים לי בזה אני לא יודע מה לעשות כבר אין לי עם מי לדבר
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Processor : Intel Core i5 750 Mainboard : Gigabyte P55-US3L Physical Memory : 4096 MB DDR3-SDRAM Video Card : AMD Radeon HD 5850 Series אני מתכנן לשדרג עוד 4 גיגה ראם, וכרטיס מסך. ראיתי שהמליצו פה בפורום על הכרטיס RADEON R9 280X 3GB משומש עם שנתיים אחריות http://www.tms.co.il/product/13483 הבעיה העיקרית זה הספק שלי: ips550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN זה ספק שאייבורי מכרו לי בזול יחסית בזמנו, אני לא יודע לוודא אם הוא יחזיק. הכרטיס מסך שלי צורך 500W בקירוב התקציב שלי הוא סביב ה 600 שח ולכן אני חורג פה... האם יש כרטיס יותר משתלם וזול מהכרטיס הנ"ל? עדיפות לכרטיס משתלם כמה שיותר ברמת המחיר שלו, האם הספק שלי יסחוב אותו? יש להזכיר שאני מוסיף עוד 2X2 זיכרון…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ.מסך חדש למחשב. יש לי כרגע 8800GTS 640MB של GIGABYTE, וחשבתי להחליף אותו. רציתי לדעת האם 4850 של GIGABYTE יותר טוב ממה שיש לי? במה הוא יותר טוב? והאם 4870 יותר טוב מ 4850 ובמה הוא מתבטא. יש לי מסך 17" של LG. מעבד E6750. זכרון 4GB 667MHZ. את ה 8800GTS אני מוכר (כבר יש קונה) ולכן אני שואל את השאלות. תודה!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-