עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות ריידון 9700 פרו אני מתלבט בין שני החברות האלה מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהשניים וגם עם מחיר עם אפשר? תודה

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום רב חברי הפורום היקרים. זה עתה חזרתי מארה"ב, ויחד איתי הבאתי 2 כרטיסי XFX RX 580 אשר נועדו להחליף את כרטיסי הGTX 670 שלי ושל אחי. הכרטיסים, שניהם יחדיו, נרכשו ב199.99 דולר דרך פאיפאל (הגנת קונה) כולל משלוח בארה"ב. כך למעשה התייתר הצורך לשלם מכס בעת החזרה מחו"ל, כיוון שעד 200 דולר (כולל) קיים פטור מלא מהצורך להצהיר על התכולה (200 דולר מצטבר). כל כרטיס עלה 100 דולר בלבד! בעת רכישתם בחו"ל (איביי), לא ידעתי אם אקבל כרטיסים טובים או לא. במחירים אלו (100 דולר) לפעמים אפילו היו scammers שפרסמו מודעות פיקטיביות שהוסרו על ידי איביי במהרה. לאחר פניות לעשרות מוכרים מצאתי את הבחור שימכור לי את הכרטיסים ב100 דולר ליחידה. לפני יומיים חיברתי את הכרטיסים למחשב, ול…

4. הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ezana9,

שלום, בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש". מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB. השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ? היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

8. לפי תעודת האחריות באתר חיון, נראה כי שונתה מדיניות החלפה של מסכי LCD. כדלקמן, במסכי 17" ומעלה מסך מוחלף מחמישה פיקסלים ומעלה. ניתן לציין שחשוב לשאול, באם מתקלקל המסך, האם המסך מוחלף לחדש או מחודש. ניתן להשוות למדיניות ההחלפה במסכי מאג ובנקיו, בה מקבלים מסך מחודש עם פיקסל אחד שרוף.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by -Tal-,

שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by dude_o,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 6600 256 MB התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ואחרי זה ניסיתי את הדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הכרטיס עושה בעיות, מדי פעם יש טשטושים על המסך (בווינדווס), הפעלתי דום 3, משחק שהוא אמור להריץ, והמשחק פשוט נראה נורא. איך אני פוטר את הבעיה?(צירפתי תמונה מדום 3) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by EAD,

מה דעתכם על הכרטיס הזה שמטרתו להצטרף לכרטיס מסך הראשי שלכם ולעזור לו בעיבודים פיזקלים? האם אכן יש שיפור בביצועים? ובאיכות הגרפית? ניתן בכלל להשיג אותו בארץ? שווה את המחיר? ???

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Devil Servant,

באתי לחבר FX 5500 ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה ואני שם לב שהחריץ החום הזה של הכ. מסך קטן מדי יש לו רק 2 חריצים מחוברים קטנים במקום 3 יש מתאם? [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 15:02:32 בבקשה אנשים :\

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus ‏P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח1020 ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by 10GaZ,

הקדמה: בסוף שנת 2006 קניתי מחשב, שאז נחשב לטוב ומתקדם. עד היום המחשב הזה סוחב יפה יחסית, הודות לטכנולוגיה העדכנית (Core 2 Duo) וקצת שיפורים. נתוני המחשב: E2160 (הוחלף במקום הE6300) - מעבד מצוין ל-OC. מתדר 1.86 הגעתי איתו לתדר (עבודה) של 3.25 Freezer 7 Pro - קירור שקט ויעיל G.Skill 4GB 800mhz CL4 PI Black - אני לא מרוצה מהזכרונות בתחום הOC, אבל מדובר בסט יפה עם תזמונים טובים Gigabyte 965p-DS3 - לוח שבעבר הגעתי איתו לבאס 400 ואף יותר, כיום הוא בבאס 360 PowerColor x1950pro - כרטיס ותיק שבזמנו עלה לי 1,200 שקל. ניסיון לעשות איתו OC לא צלח וכנראה שגרם לנזק בכרטיס (קריסות תחת מאמץ) Enermax Liberty 400W - ספק חזק, מצוין ושקט מאוד. שני כוננים קשיחים של 250GB ו320GB שעושים עבודה ט…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by segev22,

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

18. Started by nuctornal wisdom,

אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. 4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by bigman84,

מה ההבדל בין כרטיסי ה x1600 וה x1600xt? הוא משמעותי?

• 49 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. התשובה של האדומים להשקת משפחת כרטיסי ה-GeForce RTX Super של NVIDIA נחשפת: ירידת מחירים שמציבה את ה-Radeon RX 5700 וה-Radeon RX 5700 XT בעמדת זינוק מרשימה מאוד לכתבה

22. קניתי מחשב חדש. עכשיו במשחקים אני לא רואה הכי חד. וניסיתי לגעת באיכות של הכרטיס אבל זה לא מסתדר. מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לעשות שאני יראה חד וחלק. אני רגיל לנוודיה חחחחחחח

23. אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by eyalgross,

שלום לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך ב - HTPC שלי בסלון, הכרטיס מסך דגם - GIGABYTE GeForce GT 430 (התקלקל) המארז מדגם - Thermaltake SD100 mini ITX (לא מידות סטנדרתיות) לוח אם - asus p8h67-m lx מעבד - i3 זיכרון - 4GB עם תדר של 1666 ספק - Thermaltake 270W הייתי שמח לשמוע המלצה לכרטיס מסך שיחליף את זה שנישרף יתן תמורה מקסימאלית עבור הביצועים הניתנים עם החומרה הקיימת (רוצה להריץ את ה - FIFA \ PRO לדוגמה) ויעמוד בדרישות המארז מבחינת גדלים, השימושים הכלליים מהמחשב הם : POPCREN TIME אינטרנט KODI התקציב הוא לא חסם, אבל בהינתן החומרה הקיימת (לא מתכוון להחליף) אני מאמין ש אזור ה 500 שח יתנו מענה איכותי אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 הדמואים אמורים לפעול גם עם כרטיסים ישנים יותר. הצלחתי להפעיל את הדמו של העשן על 6200 לא TC אומנם בקושי זז אבל הצלחתי להפעיל ;D

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.