כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום היקרים. זה עתה חזרתי מארה"ב, ויחד איתי הבאתי 2 כרטיסי XFX RX 580 אשר נועדו להחליף את כרטיסי הGTX 670 שלי ושל אחי. הכרטיסים, שניהם יחדיו, נרכשו ב199.99 דולר דרך פאיפאל (הגנת קונה) כולל משלוח בארה"ב. כך למעשה התייתר הצורך לשלם מכס בעת החזרה מחו"ל, כיוון שעד 200 דולר (כולל) קיים פטור מלא מהצורך להצהיר על התכולה (200 דולר מצטבר). כל כרטיס עלה 100 דולר בלבד! בעת רכישתם בחו"ל (איביי), לא ידעתי אם אקבל כרטיסים טובים או לא. במחירים אלו (100 דולר) לפעמים אפילו היו scammers שפרסמו מודעות פיקטיביות שהוסרו על ידי איביי במהרה. לאחר פניות לעשרות מוכרים מצאתי את הבחור שימכור לי את הכרטיסים ב100 דולר ליחידה. לפני יומיים חיברתי את הכרטיסים למחשב, ול…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה הגיוני שdx9.0a לא יתמך בAGP?? לא נראה לי בכל אופן אז למה בsandra כתוב לי שהוא לא תומך? וגם בdirectx עצמו כתוב האם זה בסדר? ??? או שכדאי להתקין dx 8.1 כי יש לי רירדאון 9500 פרו והוא תומך ב dx9 אז אני רוצה לנצל את זה,תודה לעוזרים ;D
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html?tag=topslot;title;1
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס, הוא תקוע על 342 mhz במנוחה ובמאמץ כפול, זה אמור להיות הרבה יותר... מה לעשות? יש לי תדרייבר הכי חדש בדקתי והוא מחובר טוב לספק / לוח אם טמפ' תקינות מפרט AMD Phenom 2 965 Gigabyte GA-M68MT-S2P 8GB DDR3 -1333 Seasonic S12II 430W
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרכים יצירתיות לפתור בעיה שמפריעה לי אני מנסה לשחק ב witcher 3 על מסך 4K ומקבל FPS של 35-40 על הגדרות בינוניות-גבוהות (בלי hairworks/ HBAO/ וfoliage high) יש לי כרגע SLI של שני 780 Ti בגרסה OC ל 1085 MHz ניסיתי לעשות OC אבל למרות שהטמפרטורות נשארות נמוכות (<80C) ברגע שאני מעלה יותר מ 50MHz מתחילים ארטיפקטים, כנראה שנפלתי על לפחות כרטיס אחד חלש ניסיתי להעביר physx למעבד וה FPS ירד ל20, כנראה שזה עובד רק במעבדים חזקים יותר , לי יש 6600K הלוח אם שלי: Gigabyte Z170 gaming 3 לא תומך בtri-way SLI וגם לא נראה לי שהייתי עושה את זה גם לו זה היה אפשרי המצב נסבל אבל הFPS הנמוך מאד מפריע לי, בוודאי שאין לי כוונה להוריד רזולוציה לרזולוציה שלא מתאימה למסך הרעיון ה"ש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
פתחתי כאן שרשור על בעיות עם ה 7870 שיש לי וכנראה הוא מת. אז אני פותח שרשור נוסף כדי למצוא יורש יש בעיית כספים כרגע והתקציב שלי נמוך, משהו כמו 400 ש"ח. מה שנכנס לי בתקציב זה ה GT740 עם חריגה זניחה למעלה. איך לדעתם הוא יתמודד עם משחקים שהם לא שיא הגרפיקה כמו AA,CS? רזולוציה 1080, לא חייב הגדרות גבוהות. אבל כן FPS שיהיה תמיד לפחות 30 כדי שירוץ חלק. שאלה נוספת האם הכרחי 2GB או שהגרסה הזולה מעט יותר עם 1GB תספיק? אופציה שניה היא RX460. יש פה חריגה מהתקציב שבגדול בעייתית לי. אבל אם אתם חושבים שהכרטיס הראשון לא יתמודד עם הדרישות אז לא תהיה לי ברירה אלא לגייס עוד קצת כסף וללכת עליו. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים וחג שמח !! חבר פורום וותיק מבקש את עזרתכם, עקב חלודה שהצטברה בתחום ... לאחרונה יש דיבורים על יציאתו של GTA החדש ... כמעריץ מושבע של הסדרה חלטתי להתכונן לעיניין, לכן בא השדרוג . המפרט (מפרט מחשב) כעקרון גמור רק חסר הכ.מסך . האפשרויות : GTX 680 GTX 660 SLI . Radeon 7950 איזו אופציה תספק לי משחק ללא פשרות ברזולוציה 1080p ? (אולי גם 3D אני לא יודע עדיין אם המשחק תומך) מבחינת מה שהבנתי ה SLI יהיה הכי מהיר (והכי יקר). ה HD7950 יהיה הכי זול ולהבנתי עם OC הוא מגיע לביצועים של 7970 שזה כבר מתקרב ל GTX680 וגם יש לו 3GB זיכרון שבמשחק כמו GTA זה דווקא חשוב . אז מה אתם ממליצים ?? אשמח לעזרה !!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש לגיימינג לא מזמן ואני לא כלכך מרוצה מהביצועים שלו. חשבתי להוסיף כרטיס מסך נוסף (GTX 1070) ולהוסיף עוד זיכרונות (כרגע אני עם 2x8). המשחקים שאני בעיקר משחק הם: BF1, GTA V, The Witcher 3. לפי מה שקראתי והבנתי BF1 לא תומך באופן רשמי ב-SLI, ואם ככה אז אני חושב שלא אקנה עוד 1070. ראיתי שיש מלא "תיקונים" לא רשמיים שמאפשרים SLI במשחק, השאלה שלי היא כמה אתם חושבים שזה בטוח ועובד טוב, והאם קיים סיכוי גבוה שיצא עדכון רשמי שיתמוך ב-SLI במשחק. אני שואל את זה עכשיו כיוון שאם אקנה עוד כרטיס מסך אז זה יהיה בבלאק פריידי. המפרט שלי לכל מקרה (אשמח לקבל גם המלצות אחרות לשדרוג המחשב): מעבד: i7 6700 3.4GHz קירור מעבד: Artic Freezer 7 Pro Rev.2…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מספר שאלות ברשותכם, 1. איזה כרטיס עדיף - Nvidia geforce 7300GT או 7600GS? 2. האם זול יותר לקנות כרטיס מסך בדיוטי פרי או שבכלל אין הבדל? 3. יש לי חבר בארה"ב. אני יכול לבקש ממנו לקנות שם ולשלוח לארץ. האם ההבדל במחיר משמעותי? תודה רבה ושוב חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-