עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שיצאו (או אם יש עכשיו) משחקים שהדרישות שלהם יהיו ג'יגה זיכרון לכרטיס מסך הGTX 260 CORE 216 לא יהיה טוב בשבילם? כי יש לו 896 מגה בית (והוא הרי זה שמשווים אותו לh4870 שלו כן יש ג'יגה)? השאלה אם עכשיו (בתקציב נגיד של 1500+- אפשר לחרוג) לקחת את ה260 שאין לו ג'יגה או את ה4870 שיש לו ג'יגה ואז אם זה ישפיע במשחקים שדורשים ג'יגה ועוד שאלה אם אני לוקח כרגע כרטיס מסך אחד מאלה...לרזולוציה 1280 על 1024 מסך 19... אז עכשיו הם לא ינוצלו אבל בעתיד משחק שכבר יהיה קשה למחשב להריץ זה כן ינוצל? תודה על העזרה ואם לא הייתי ברור אני ינסה להסביר את עצמי יותר.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יש לי בבית כבר שנה X800GTO2 עם 16 צינורות פתוחים ואותן מהירויות כמו הX850XTPE, וסיילנסר5רב2. הכרטיס עד עכשיו לא איכזב ועשה עבודה מטורפת, כמעט כל המשחקים הקיימים הוא הריץ לי על הגדרות הכי גבוהות ופילטרים מופעלים מקסימום (חוץ מFEAR, שהוא הריץ על הגדרות גבוהות אבל לא הכי גבוהות), ועכשיו הנה בא לו SPLINTER CELL. סדרת המשחקים האהובה עליי. סיימתי את הראשון, ההרחבה, השני, השלישי, וחיכיתי לנוכחי המון המון זמן, ועכשיו הוא מגיע, ולא עובד, ועוד על כרטיס מסך כמו שיש לי. כל הזין. בקיצור, אני הולך למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות אחד תומך SM3... יש המלצות? מתי אמורים לצאת כרטיסי DX10 במחירים של עד 1500 ש"ח ?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by gilyos,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה. הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה. בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה. מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא: ANTIALIASING DEFERRED ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים? המפרט שלי הוא כזה I7 2660K GTX580 EVGA SC ASUS P8Z68 DELUX/GEN3 SEESONIC 850 X SERIES G.SKILL SNIPER 2X4 GB כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא). קצת התאכזב…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by chaikr,

משום מה יש הורדת מחירים לכל הדגמים והם עולים פלוס מינוס אותו דבר. איזה מהם הכי מומלץ? איזה הכי שקט? asus DCUII OC http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19599&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Zotac GeForce GTX780 AMP http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Gigabyte GeForce GTX 780 GV-N780OC-3GD http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19378&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הMSI כבר יקר יותר ולא נראה לי שווה להוסיף עליו עוד 100 שקל. גם ככה זה יקר מספיק... תו…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. ?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אהלן חברים וחג שמח !! חבר פורום וותיק מבקש את עזרתכם, עקב חלודה שהצטברה בתחום ... לאחרונה יש דיבורים על יציאתו של GTA החדש ... כמעריץ מושבע של הסדרה חלטתי להתכונן לעיניין, לכן בא השדרוג . המפרט (מפרט מחשב) כעקרון גמור רק חסר הכ.מסך . האפשרויות : GTX 680 GTX 660 SLI . Radeon 7950 איזו אופציה תספק לי משחק ללא פשרות ברזולוציה 1080p ? (אולי גם 3D אני לא יודע עדיין אם המשחק תומך) מבחינת מה שהבנתי ה SLI יהיה הכי מהיר (והכי יקר). ה HD7950 יהיה הכי זול ולהבנתי עם OC הוא מגיע לביצועים של 7970 שזה כבר מתקרב ל GTX680 וגם יש לו 3GB זיכרון שבמשחק כמו GTA זה דווקא חשוב . אז מה אתם ממליצים ?? אשמח לעזרה !!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום חברים, מצורפת תמונה של המפרט שלי, היה לי כרטיס מסך radeon 4850 שהלך אחרי כמה שנים, אז החלפתי לבינתיים לכרטיס -240 שהיה זרוק לי בצד איפשהו, עכשיו שאלה לי אליכם, איזה כרטיס מסך אני יכול לשים כדי שימקסם לי תביצועים של המפרט הזה (בשביל משחקים) בלי החלפת שום רכיב נוסף? אני מתכנן להזמין מאיביי כנראה. (הספק שיש לי הוא 500 Seasonic) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Chymes,

מצאתי ב-Ebay R9700PRO ב-800 ש"ח כולל משלוח. הכרטיס חדש לחלוטין. שווה קנייה? ראיתי איפשהו טבלה שמשווה בין כרטיסים שונים, ועפ"י הטבלה R9700PRO יותר חזק מ-GeForce 5900XT, זה נכון? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40158&item=5109630954&rd=1

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

מאיפה להתחיל ? יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב) ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + ) טלויזיה: כניסה ל21 פינים (מאחורה) + שתי כניסות מקדימה 1. מלבן עם חץ פנימה 2. עיגול עם חץ פנימה כרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה 2.חיבור למסך 3.vid in 6/8 פינימ נקבה 4.vid out 6/8 פינים נקבה (vid = video ) אני לא מצליח להעביד את העסק הזה, אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהם עברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ? תודה רבה לעונים

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by segev22,

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by biodome,

כנראה מתחדש בכרטיס 3060TI ויש לי ספק כח CORSAIR CX430M, האם הוא אמור להספיק בשבילו? זה הנתונים: +3.3V@20A, +5V@20A, +12V@32A, -12V@0.8A, +5VSB@3A 1 x 24-Pin main connector 1 x 8-Pin EPS12V CPU 1 x PCI-E להבנתי זה כרטיס שדורש רק חיבור PCIE אחד.

17. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. עדיין מחפשים את כרטיס העיבוד הגראפי המיטבי למערכת הקומפקטית שאתם בונים? לתתי המותג של חברת Palit יש מה להציע לכתבה

19. אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by fireskill,

שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אהלן ותודה מראש למי שיש לו זמן לעזור- כל החלק הראשון מדבר על המערכת שיש לי כרגע. אז הבאתי איתי מארה"ב כרטיס מסך Gigabyte geroce 1070 gtx g1. המערכת שיש לי כרגע:מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAM- יש 2 סלוטים פנויים לשדרוגכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של נוזל, יש מספיק יציאות USB ויש כונן אופטי צור…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Ben in Black,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ומתקדם GeForce 6600GT 256MB או GeForce PX6800 256MB בבקשה אנשים תעזרו לי זה דחוף אם אתם יכולים להביא לי לינקים לסקרים שבדקו וכו תודה תודה תודה תודה

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by giladbob,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by nuctornal wisdom,

אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים