כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה המפרט שלי i7 930 GIGABYTE X58A-UD3R 6 GB RAM כרטיס force3d ATI RADEON HD 5750 הייתי מבסוט מהביצועים עד ששיחקתי batman arkham city... ובכלל DX11 לא עף... אני רוצה להשתמש בcrossfire כדי להעלות את הביצועים של המשחקים. השאלה היא מה עדיף... בטבלה הזאת אפשר לראות שאפשר לעשות crossfire עם כמה דגמים: 5750 5770 6750 6770 השאלה שלי היא, מה עדיף? אני לא רוצה להוציא עכשיו 700 שח על כרטיס נוסף, מקסימום 300-400. ולא משנה לי להביא משומש. אשמח מאד לעזרתכם... יונתן
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? (חוץ מהמחיר) האם יש הבדלים מהותיים ששווים את תוספת המחיר? http://tms.co.il/product/10390 http://tms.co.il/product/10387
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
החלפתי אותו כמובן ל128BIT version! הכרטיס עובד כמו גבר!!! ה64BIT נתן לי 918נקודות ב3dmark03 הכרטיס הזה נותן 1410!!! זה שיפור עצום! בכלל... בכל המשחקים יש שיפור של לפחות 20FPS זה כל כך טוב !! האם התוצאה של ה3dmark טובה יחסית למפרט ? המפרט : AXP 2000+ (not overclocked ATM) 256mb 2700 spektek inno3d geforce fx 5200 128bit הוא גם בא עם היטסינק שדומה מאוד מאוד לבלו אורב של TT והוא נותן ביצואים נחמדים מאוד... 32מעלות אחרי 2 לופים של ה 3dmark נחמד הא?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-