עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.

3. אז ככה נשרף לי הhd4850 . בינתיים אני גולש סתם עם כרטיס ג'יפה כזה. אני מחפש כרטיס שישמש אותי לשימושים רגילים ולסרטי hd , הכרטיס הקודם היה מחובר עם כבל hdmi לlcd זאת אומרת שאני צריך שיהיו לי שני יציאות בכרטיס, אחת לטלוויזיה ואחת למסך מחשב שהגודל שלו הוא 22 אינץ' של סמסונג. אין לי כוונה לשחק במשחקים וכאלה, רק סרטים,סדרות ושימוש יומי באינטרנט. המפרט שלי המחשב שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם של גיג'ה בייט ga p31 ds3l 2 ג'יגה זיכרון וספק כוח של 450 וואט, שכחתי איזה חברה אבל לא ג'נרית כל כך. בכל אופן האם הספק אמור לסחוב את כל זה? יכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל הספק? מחכה להמלצה, מעדיף מחנויות כמו ksp ivory שקרובות לי לבית אבל לא חייב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Burned,

שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by oev israel,

X1600XT 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E? של POWER COLOR הבנתי שיש שם אפשרות לחבר 2 מסכים בו זמנית. האם הוא טוב? האם יתאים לי למחשב עם המעבד החדש של CORE 2 6400? (יש לי לוח אם: 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE)? תודה למי שיענה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by MATOK,

אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אוקי אז אני וחבר שלי היתערבנו איזה כרטיס יותר טוב בין 8800 GT (שלו) HD 4870 (שלי) 9800 GTX (חבר שלו) אני אמרתי ששלי יותר טוב מי ניצח??? (כמובן שאני אבל כדי שיאמין לי)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by Dwhore,

ערב טוב. אני חייב ממישהו שמבין את ה CORE ו ה MEMMORY של הRadeon9700 NP עומד.. זה ממש דחוףףף תודה לעוזרים.!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by ilay22,

במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by gilad_b,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך בישביל סירטי HD זה הדבר היחיד שבישבילו אני צריך עכשיו שאני רואה סרט התמונה מקרטעת איזה כרטיס מסרך אתם ממליצים לי ליקנות לא צריך יקר המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה http://img187.imageshack.us/img187/4...6150544571.jpg תודה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by pes7,

ישלי כרטיס מסך מסוג - ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller ואני מעוניין לשדרג אותו לה PALIT Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI אז אים אני משדרג אני עדיין יכול לשמע סאונד כי בכרטיס מסך שלי עכשו יש יכול של High Definition Audio Controller ובמה שאני רוצה לשדרג אין בכלל סאונד

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. יש לי עד תקציב של 1000 גג אנוי בונה על הכרטיסים החדשים, אני רוהצ לדעת אם בשלב זה כדי לי להחליף את הכרטיס בסכום זה, או שעדיף לחכות משהו כמו חצי שנה, לא לחוץ לי בכלל, רוצה לשמוע הצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. היי, קיבלתי את ה-HD4870 מהמחשב של אח שלי וברשותי 8800GT ורציתי לשים את ה4870 בתור כ.מסך ראשי ואת ה8800 בתור יעודי לפיזיקה, השאלה היא איך אני עושה זאת עם לוח אם של אסוס דגם P5K - PRO? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש לאחי ויש בעיה עם הfps זהו מחשב i7 עם sli של שתי כרטיס מסך evga 260 הגירסא היותר חזקה שלהם... עכשיו יש לי משהו כמו 100 fps במשחק קאונטר סטרייק שבחשב הישן היה לי 130 וזה היה מחשב לפני חמש שנים... הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם לפני כמה ימים והורדתי בהגרות את הsync למסך מה עוד צריך לשנות בהגדרות? יש לי ויסטה 64 ביט.. כמו כן מופיע לי מד בצבע ירוק רק כאשר אני נכנס למשחק ורשום לידו SLI והוא עולה ויורד כל הזמן איך אני מוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimon23,

רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת ה pro לבין גירסאת ה Pro lite? והאם מישהו שמע על הכרטיס FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro , זהו כרטיס מאוד זול (900) ש"ח, אך החברה לא מוכרת לי, מישהו מכיר אותה? מה עוד שבדף המוצר רשום core speed : 300/400 , מעט תמוהה השורה הזאת לא?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. המפרט שלי: מעבד: C2D E6600 זכרון: 4GB DDR2 800Mhz. מסך: Dell 2007FP (רזולוציה מקסימלית 1600*1200) לוח אם: Asus P5E-Plus (P965) כ. מסך: GeForce 8800GTS 320Mb. מע' הפעלה: Win 7 בשוטף כ. המסך עובד מצוין. במשחקים אני תוהה האם שדרוג כ. מסך יאפשר לי לשחק במשחקים כגון GTA, Call of Duty וכיו"ב ברזולוציה המקסימלית האפשרית של המסך בתוספת כל האפקטים במקסימום, מה שכרגע לא ממש אפשרי. מה דעתכם? האם ניתן וכדאי לשדרג? האם תקציב של עד 500 ש"ח (בגדול) יכול להספיק? תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  21. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zippobuyer1,

אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Shocko,

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by RonTwins,

שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.