עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gal1,

מהי המערכת 2.1 הכי עוצמתית שיש בתקציב של 600 שקל

7. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by Stanly,

שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bg1948,

טלויזיה Panasonic TH50AS670L LED ‏50 ‏אינטש פנסוניק מסך הטלוויזיה של פנסוניק נותן תדר תצוגה שכזה בעוד שדגמים מקבילים באותו סדר גודל של מסך נותנים תדר תצוגה מאד נמוך 400HZ מה משמעות הדבר ? זה טוב , סתם פיצ'ר וכדו' ? מבחינת גיימינג דרך מחשב, מהו הנתון הכי חשוב שעלי לחפש בטלוויזיה והאם הטלוויזיהנ הנ"ל תתן לי מענה איכותי (יש לי מחשב חדש וחזק מאד) תודה

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. יש בארץ את ה-G35 אולם הבנתי שניתן להזמין מחו"ל אוזניות טובות יותר. אני מוכן גם לעבור מעט את הסכום אם ההוצאה שווה את התמורה. לעצתכם אודה. (הכוונה לאוזניות אטומות שלא דורשות חיבור ל-RECIVER )

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Green,

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה) אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)?? מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שירים קומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm למה המחיר של הרמקולים כל כך נמוך? לא מצאתי שום מאמר שום כתבה רק העמוד של היצרן מישהו שמעה אותם? מישהו קרא עלהם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by papo84,

העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by hen1235,

בימים האחרונים, מצאתי את עצמי נחשף יותר ויותר לאלבומים מקודדים ב-FLAC. עשיתי חיפוש קצר בגוגל, לראות על מה כל המהומה ועדיין אני לא מבין על מה היא. הגעתי לאתר הבא: http://flac.sourceforge.net/, שנראה כאתר הרשמי של המקודד. בתרגום חופשי (לחלק העיקרי): "קבצי שמע בקידוד FLAC מקודדים בצורה טובה יותר מאשר ב-MP3." לפי מה שאני רואה, כל שיר בקידוד FLAC גדול פי 4-5 ממקבילו בקידוד MP3 ומיותר לציין שהתמיכה ב-FLAC בקרב הנגנים קטנה מאוד. מה המהפכה כאן? למה אולפנים משחררים אלבומים בקידוד FLAC ולמה נראה שהעולם עובר למקודד, שעל הנייר נראה פחות טוב?

• 272 תגובות
    • 57.8k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by Or ei,

תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by deluxe,

רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. אני מחפש רמקולים 2.1 בעיקר למוזיקה ... הרבה מאוד ולמשחקים... אין הגבלה של תקציב עם זה משהו ממש איכותי... בבקשה תמליצו לי.... תודה

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים