עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FearThis,

יש לי מחשב נישא של IBM R32. אני רוצה להוסיף לו כרטיס קול נורמלי, הכרטיס קול הנוכחי עושה קולות של ברווז. איזה אפשרויות יש לי ? איפה ניתן לקנות ? כמה עולה ? תודה, FearThis

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. היי. יש לי הזדמנות לקנות מקרן קול LAS454 ב500 שקל. האם זה שווה את המחיר והאם זה מתאים לטלוויזיה UA55H6400AR? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amit27,

יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Chymes,

מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום, אני חושב לקנות כבל HDMI כדי לחבר הלפטופ לטלוויזיה וכך לצפות סרטים כאשר אני מנגנם בלפטופ, והתמונה והסאונד יעברו לטלוויזיה. מה שקצת מדאיג אותי זה שמסך הלפטופ יצטרך להישאר פתוח לכל אורך ההקרנה ולהפריע לתאורה של התמונה על צג הטלוויזיה. האם אפשר לצפות בסרט בדרך שציינתי, ולהגדיר שמסך הלפטופ יהיה כבוי בזמן ההקרנה? בנוסף, האם אני צריך לשים לב לפרטים כלשהם (תת סוג של הכבל למשל) בזמן רכישתו?

9. שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by k_700,

אמממ רצוי מנועה, עכשיו רמקולים שיהיו סבירים וזולים. וכרטיס קול שיהיה גם זול אבל שיכלול סאב וופר ו3 או 4 רמקולים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by 1234qwer,

מישהו יכול לתת לי לינק למתלה של מסך LED? (הבנתי שזה מתלה שונה ממתלה של LCD) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by daviditzhaky,

באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Gilzo,

אהלן חברים.. בבקשה המלצה לכרטיס קול מתאים ל2.1 באיזור ה350 ש"ח גג לא חייב למצות את התקציב אם לא חייבים הידע שלי אפסי בזה ככה שבאמת חשוב לי שתמליצו לי על מספר כרטיסים תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by kobibo,

רכשתי מאתר אולסייל DVD מסוג Apex היודע גם לקרוא כתוביות בעברית רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה ? והאם הוא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.