אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני עורך את זה כי זה לא היה ברור והגדלתי את התקציב אוזניות In ear עד 1K אוזניות קשת סגורורת עד 0.5 K נגן איכותי עד 1.2K לאוזניות In ear אני צריך שיכנסו טוב ויחסו את כל אבל כל הרעשים מהסביבה נגן - שיהיה עם איכות סאונד הכי גובה שאפשר לא חשוב לי שיציג תמנונות סרטים שאלה - האים אני ירגיש הבדל באוזניותIn ear ב500 ל 1000 שקל שקל הספירייה שליה היא באיכות חרא Mp3 הנפוץ
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למערכת רמקולים בתקציב של 1500-2000 ש"ח למחשב נייד. אם יש הסאב מוריד משמעותית מהאיכות אז אני יכול לוותר על זה. אין לי העדפה לחנות / חברה מסויימת אבל שתהיה אמינה ושיהיה למי לפנות במקרה של תקלה. דיברתי קצת עם אנטולי והוא המליץ ללכת לסיבוב ולשמוע מערכות אבל זה לא ממש אפשרי בשבילי אז הוא המליץ לי ללכת על הדגמים היקרים של אלטק / לוג'יטק. לא אכפת לי כל כך מהגודל של הרמקולים אבל שלא יהיו גדולים בטירוף. תודה מראש, נדב [:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי ביום חמישי האחרון את הנגן, הוא מדהים, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם מישהו מכם מכיר איזה אתר שאפשר להוריד ממנו אפילקציות וישומים מסוימים שיוכלו לפעול על הנגן? 2. האם אפשר להוריד מאיזשהו אתר תמיכה בעברית לנגן? 3. מהיכן אני יכול להשיג לו מטען שיתיאם לו? 4. לכמה זמן של מוסיקה הסוללה מספיקה? 5. אשמח לקבל כל פיסת מידע שיש לכם על פיצ'רים ודברים נחמדים שאפשר לעשות עם הנגן.. תודה, שבוע טוב, אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם. אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD, הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו' חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמעתי לאחרונה את ה-PX100 ואהבתי אותם בינתיים הנגן שלי זה Sandisk M250 ושמתי עין על ה-iAudio i7 כנראה תוך חודשיים-שלוש אני יקנה אותו יש הצעות נוספות מעניינות כנגד ה-PX100 ? חשוב: -מעדיף קשת ועדיף שיהיו מתקפלות ויגיעו גם עם נרתיק כמו ה-PX100 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB? דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 בחיבור USB במחשב שלי, ובמחשב של אבא שלי, יש אוזניות מתוצרת אחרת, גם כן בחיבור USB. בשני המחשבים, אינני יכול לשנות את ההגדרות של האוזניות הללו, דרך ה-Realtek HD Audio Manager של הדרייבר של כרטיס הקול שלי (אקולייזר למשל), אלא רק את הגדרות הרמקולים שלי. ביכולתי לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, רק דרך היישום "קול" בלבד, וההגדרות אינן כוללות אקולייזר. מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעוד מישהו הרמקולים האחרים מנגנים את מה שהקדמיים מנגנים בכל הסרטים ביוטוב? כאילו שעושים ביוטוב stereo surround. או שיש אצלי בעיה? עריכה: נראה שזאת בעיה בפלאש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי י כשאני מנסה להטעין את הIRIVER דרך USB הוא מראה CHARGING לכמה דקות ואח"כ כבה, ונראה שלא נטען יותר (כמה שעות לא העלו אפילו פס אחד במד טעינה) איך גורמים לו להטען כמו שצריך? תודה גלעד
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 20 דקות עם האוזניות, האוזניים ממש כואבות, במיוחד איך שאני מוריד אותן. חשבתי אולי לתפוס אותן איכשהו פתוחות לאיזה יום יומיים כדי להחליש את הלחץ, יש רעיון אחר ? ואגב רק אצלי זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה כרטיס קול שבא עם מקלדת שליטה, מתחבר ב USB הענין הוא כזה: בבורותי כי רבה עד עשכיו עבדתי עם הווליום של וינדוס על 100%, איש חכם אמר לי שזה הורס את הסאונד ואכן כשהקשבתי בעצתו קיבלתי שיפור ניכר בסאונד שיוצא מהמחשב, א-ב-ל, ככל שהסאונד של וינדוס יותר נמוך, ואני מגביר את הרמקולים כדי לפצות (אל אף שהם לא עוברים את ה 70% בעצמה) אני מקבל רעשים משונים, יותר נכון לכל צליל קצר מתווסף מין רעש לבן בהתחלה ובסוף, אני מקבל רעש רקע די משמעותי, והפרעות בלי סיבה פה ושם. זה לא קורה כשאני מחבר את הרמקולים לכניסת אודיו הרגילה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר, וזה לא שינה כלום. יש לזה פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נגן h10, אני נהנה ממנו מאוד אבל הנפח איחסון עומד להיגמר במיזה ואני ארצה למכור אותו, איזה מחיר עלי לדרוש? קניתי אותו באוגוסט אבל הנגן שיש לי כרגע הוא נגן חלופי (חדש שקיבלתי אחרי שהקודם התקלקל), יש לי את האוזניות המקוריות, כריות-הריפוד שלהן עדיין בשקית ולא עברו שימוש מעולם והאריזה המקורית (כולל החוברות באנגלית ובעברית) עדיין בידיי. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי למטרות משחקי FPS, (לשמוע צעדים, הוצאת רימון וכו..') התקציב הוא 400.. *הזמנתי כבר אוזניות של סאנאייזר ב- 270 שקל אם זה משנה משהו לגבי הכרטיס עצמו... תודה לעוזרים.. :>
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-