אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל? ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום שלום אמנם ניסיתי לחפש בפורום בפוסטים ישנים אבל לא ממש מצאתי נכון להיום אני חושב על Altec Lansing 4121 או על ה ATP3. ממה שקראתי רוב אנשים טוענים שהאלטק נשמעים הכי טוב. אני רוצה את הרמקולים בעיקר למוסיקה וגם קצת למשחקים. חשוב לי במיוחד צליל טוב (הרבה יותר מעוצמה). תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כזה דבר להמיר MP3 ל3gpp יש לי מכשיר שעובד רק עם קבצי AMR או 3gpp הAMR נשמע זוועה, נראה לי שה3gpp יעבוד יותר טוב אודה למי שיעזור לי בזה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! 1) מחפש המלצה לרמקולים שמתחברים למחשב ב-USB. יש כל מיני דברים נחמדים כמו FC-520U של מיקרולאב, אבל אלה לדעתי מיועדים רק למדיה, כלומר רק לDOK ועוד כמה מהחבר'ה האלה, תקנו אותי אם אני טועה. 2) לחילופין, אביזר המרה מומלץ מUSB לRCA או לחילופין אפילו לפלאג סטריאו 3.5mm רגיל, כמובן יפתח לי את האפשרויות הקיימות בשוק, למרות שחושש מעולם הממירים הרגישים. אשמח לעצתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-