אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האייפוד נאנו[כמו שיש בידיעה בראשי] 1 ג'יגה זמין לקנייה בארץ? מתי הוא יהיה? איך הוא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מחפשת לרכוש רמקול BLUETOOTH איכותי בקונפיגורציה פנימית של 2.1. מאד חשוב שייתן באסים טובים. יכולה להיות גם קונפיגורציה אחרת עם באס איכותי. מיועד להשמעת קבצים ממחשב נייד. הכיוון שיש לי כרגע הוא Microlab MD312 , שעולה סביב ה-300ש': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-md312-p-13685?cPath=35 האם מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? או על רמקול אחר? האמת שקיוויתי להוציא פחות... המון תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי הדגם הוא MDR-P180 קניתי אותם בשביל סתם לשמוע מוזיקה במיטה בלילה (נמאס להורים שלי שאני מעיר את כל הבית עם הבאסים של הATP3) א רציתי להשקיע יותר מדי, אבל גם רציתי משהו נוח ושנשמע טוב, אז מצאתי את אלה, האמת הם נשמעים דיי טוב רק הבאסים אכזבו ממש אבל מה אפשר לצפות כבר מאזניות במחיר כזה... מה שכן הם ממש ממש נוחות (הריפוד מעולה) הקיצר בכללי אני מרוצה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הניסוח של הכותרת קצת מבלבל אז אני יסביר: למישהו יש אתר/קישור למקום שאני יכול להוריד קבצי סאונד/סאונד+וידאו שיכולים להדגים יכולת השמעה של 6.1 ערוצים? תודה, זה די דחוף. MOOMOO
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את האוזניות שברשותי sennheiser cx980. חשבתי על SHURE 535 או WESTONE 4 , אשמח לשמוע דעות בנושא הנגן שיש לי הוא COWON J3 .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 בחיבור USB במחשב שלי, ובמחשב של אבא שלי, יש אוזניות מתוצרת אחרת, גם כן בחיבור USB. בשני המחשבים, אינני יכול לשנות את ההגדרות של האוזניות הללו, דרך ה-Realtek HD Audio Manager של הדרייבר של כרטיס הקול שלי (אקולייזר למשל), אלא רק את הגדרות הרמקולים שלי. ביכולתי לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, רק דרך היישום "קול" בלבד, וההגדרות אינן כוללות אקולייזר. מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל הדעות פה ממש חלוקות. בדקתי מחירים והZVM יקר מאוד יחסית לאייפוד(30 ג'יגה), חלק אומרים שהZVM יותר טוב וחלק אומרים IPOD, מה גם שהמחיר שלו הרבה יותר טוב... אז מה יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות sennheizer HD 215 עם התנגדות של 32 Ohm ברצוני לקנות את ה iAudio 7 החדש של cowon אולם באתר שלהם רשום כך: Max Output: 16 Ohm earphone : 26mW + 26mW האם תיווצר לי בעיה בגלל הפער בין התנגדות המכשיר להתנגדות האוזניות? תודה רבה מראש! (נ.ב. אשמח לשמוע מה דעתכם על האוזניות שלי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הורדתי סידרה עם תרגום מובנה בעברית כשהוידאו מסוג MKV, במחשב אני תמיד רואה את התרגום, אבל בטלויזיה מסוג סמסונג לד D5000 כשאני מחבר DOK, בחלק מהפרקים אני רואה תרגום ובחלק לא, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חיבור ל-PC .שימוש משחקים ומוזיקה. תקציב 650 שח. טוב, תחילה נתקלתי בMICROLAD X16 ,שמחירם 500 שח. ויש את הסולו C6 שמחירם 650 שח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע . למוזיקה, בטח הסולו מובילים, מה בנוגע למשחקי מחשב? והאם שווים את תוספת המחיר בכלליות על הX16?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אני הולך לשתמש בזה לשמיעת מוזיקה ודיבור בסלולר מידי פעם, לכן חשוב לי שיהיה איזשהו 'שלט שליטה' (כמו באוזניות של האייפון, למשל). לא איכפת לי, במידת הצורך, גם לרכוש חלק נוסף שייתן לי את השלט הזה. מה צריך? -מעדיף את הגדולות (שמכסות את האוזניים). -סאונד איכותי במיוחד. -בס איכותי במיוחד. -מה לעשות..... עיצוב חשוב -תקציב כמובן כמה שפחות, אבל פתוח. נגיד עד 800 שקל כזה. ההתלבטות שלי, היא גם אם להזמין מחו"ל (ebay או משהו כזה) או לקנות בארץ. לי זה לא קריטי, השאלה מה אתם ממליצים בעניין הזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי לקנייה .. Iriver 40G h340 או Ipod Nano 2G מבחינת מקום אחסון .. ? מבחינת נוחות וכו'...?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו שמציק לי כבר כמה ימים והחלטתי לפתוח על זה דיון. כשחיפשתי טלוויזיה נכנסתי להרבה חנויות לראות בעין את הדגמים השונים ואחת החנויות שנכנסתי אליהן היתה מחסני חשמל. איש המכירות שנגש אלי ניסה עלי טכניקה שיווקית שאולי חוקית (ואולי היא הטעיה לא חוקית - אני לא מבין בנושא מספיק כדי לחוות דעה) אבל מסריחה מאוד ורציתי להזהיר אנשים אחרים מפניה. השוויתי תמונות בין מסכים שונים וברוב המסכים ראו לא משהו בכלל, אז המוכר התחיל לספר (ולהראות) לי שכל המסכים שם מחוברים לממיר אחד דרך מפצל מה שיוצר ניחות באות ואכשאני אקח את המסך הביתה (אחרי ששילמתי מן הסתם) אני אקבל שיפור באיכות התמונה של 40%. הוא עטף את זה במילים יותר יפות ומשכנעות כמובן. הקטע הוא ששמתי לב שגם שני מוכרים אחרים השתמשו באותם הטי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 20 דקות עם האוזניות, האוזניים ממש כואבות, במיוחד איך שאני מוריד אותן. חשבתי אולי לתפוס אותן איכשהו פתוחות לאיזה יום יומיים כדי להחליש את הלחץ, יש רעיון אחר ? ואגב רק אצלי זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-