אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה.. בינתים היא מחוברת עם יציאת S-VIDEO ונראה לי שאני יכול להשיג איכות קצת יותר טובה מזה.. יש לטלויזיה מלא יציאות מאחורה כולל HDMI גם שמתי לב שכרגע ההגדרות של הטלויזיה הם על קצב רענון של 25 MHZ ואי אפשר לשנות את זה למשהו יותר גבוה.. עכשיו השאלה שלי היא איזה כבל לקנות? והאם אפשר לחבר כבל HDMI מכרטיס מסך גיפורס 9600 ,לטלויזיה? אני משתמש בחיבור הטלויזיה למחשב כדי לראות סרטים דרכה.. זה כל מה שאני צריך.. הטלויזיה היא 26" infinity תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני שומע מוזיקה כל הזמן שומעים מין רעידות כאלה ברמקולים , כאילו משהו מגביהה ומנמיך את הווליום כל הזמן זה ממש מעצבן, יש לי תכרטיס קול שבא עם רוקלייק על הלוח SOUNDMAX4 , אם יש משהו שמסדר את זה או שזה בכלל לא אמור להיות ככה, תעזרו לי בקשה אולי אני צריך להחליף את כל הלוח בגלל זה זה ממש מעצבן כי אני שומע מוזיקה נונסטופ ושומעים ירידות ועליות בווליום תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATi והטלוויזיה הזו אמורה להגיע אלי היום... השאלה היא האם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מנסה לחבר אותה כמו הגדרות מיוחדות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי thinksound ts02 , השימוש העיקרי של האוזניות הן לטלפון \ טאבלט למוסיקה או שיחות וידאו - לפעמים אני חוטא ורץ איתם אבל לרוץ עם הנוכחיות אני יכול להמשיך במקום סתם להרוס אוזניות חדשות. הסיבה שאני משדרג זה כי התחילו קצת קירקושים בצלילים הנמוכים וכי הייתי כמה חודשים עם Comply Foams למי שמכיר והן לא בידיוק עמידות בגלל הספוג. ואז שחזרתי לספוג המקורי קצת התבאסתי בנוסף כמו שהזכרתי את הקרקוש. יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם מקווה שתעזרו לי. Beyerdynamic MMX 101ie PureSound ClarityOne Etymotic Research HF5 Klipsch Image s4a II חשוב שיעבדו עם אנדרואיד טוב וזהו בערך. שומע בעיקר אלקטרוני אבל לא טראנס וכאלה אלה גם future funk \ electro soul. כרגע נוטה לכיוון ה ביירודינ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח. הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול) יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים. יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד. ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לציין שיש לי כרטיס סאונד לא O\B והיום כשהפעלתי חלונות ולחצתי על היוזר המסויים ב-WINXP פתאום נשמע רעש מוזר (כשהיה אמור להתנגן הסאונד של ההתחלה של המחשב) והמחשב עשה לעצמו RESET. מה שתיארתי קורה פעם אחר פעם כשאני מפעיל את המחשב ועכשיו ניתקתי את הכרטיס סאונד והכל עובד טוב. אין לי כח לכרטיס הזה שהוצאתי אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל את ה-O\B כי אני רוצה שיהיה לי סאונד במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעוד מישהו הרמקולים האחרים מנגנים את מה שהקדמיים מנגנים בכל הסרטים ביוטוב? כאילו שעושים ביוטוב stereo surround. או שיש אצלי בעיה? עריכה: נראה שזאת בעיה בפלאש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מס' ימים חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל SDPIF. למיטב ידיעתי הכבל משדר לרסיבר את כל הערוצים הנחוצים (רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב), ותקנו אותי אם טעיתי עד כאן... הגדרתי את ההגדרות כפי שמתואר בתמונה המצורפת הראשונה, ובדקתי סראונד בתמונה המצורפת השנייה. זה נראה כאילו יש לי רק סטריאו כי כשהכדור מגיע לצד האחורי יש שקט ולא שומעים כלום. הסנטר והקדמיים עובדים בסדר. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי או סתם לכוון אותי מה לא עשיתי בסדר. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון על איזה נגן אתם ממליצים? האם אני יוכל לחבר אותם ל USB1.1? יש לי מחשב ישן... האם יהיו לי בעיות בלינוקס איתו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הסטרימר: WD TV Live Hub http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570 האם הסטרימר הזה תומך בתרגום בעברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-