אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי מכיוון שאנו לא צופים הרבה בטלוויזיה נראה לנו פשוט מיותר לשלם כול חודש 200 ש"ח לצפייה מעטה כ"כ אך עדיין אנחנו אוהבים לשבת מול הטלוויזיה להירגע קצת. השאלה היא אם יש פטרון זול וטוב באיכות התצוגה לממירים ולטלוויזיה הלווינית בדמות של טלוויזיית אינטרנט? שיכלול גם כן חבילת ערוצים מעניינים בסיסית בניגוד לעידן+ (ערוץ 2, ניקולודיאון, דיסקברי וכו...) ניסיתי את הXBMS והNAVI-X אך הוא ממשיך לקרוס כול שנייה בקיצור לא ממש ניתן לשימוש. האם יש פטרונות אנטרלטיביית? אגב רוחב פס האינטרנט הוא 30 מגה לשנייה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבצע מודינג לכרטיס XFI להחליף לו את ה OPAMP של יציאת הסטריאו לדגם החדיש יותר של NATIONAL SEMICONDUCTORS הבעיה שלי היא אחרת שהכרטיס לא ממש עובד טוב אז אני לא מאמין שהשדרוגון הזה יעזור במשהו. אך מכיוון שיש לי 2 רכיבים של ה OPAMP הזה רציתי לשאול אם אני אבצע את השדרוג גם לכרטיס אודיג'י 2 הנוכחי שלי האם זה ישפר גם לו את איכות הסאונד? מכיוון שלשני הכרטיסים יש את אותו OPAMP מקורי, אז אני משער שאם הוא משפר את ה XFI הוא ישפר גם את האודיג'י. הדגם של ה OPAMP החדש הוא 4562MA מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מערכת G51, של לוג'יטק ואוזניות IceMat Siberia של Steelseries. יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח EX38 של ג'יגאבייט. איזה כריס קול כדאי לי והאם אני ארגיש הבדל. תקציב : עדיף שיהיה עד 500 למשחקים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שרב הדיונים על הנושא ישנים, לפחות כמו גילאם של הקלטות שלי ברצוני לדעתי מה עלי לרכוש חומרה/תוכנה בכדי לבצע את ההמרה. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך רגיל, (כניסת HDMI,VGA) תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חדש: טלויזיה LA32A450 של סאמסונג (32) והרמקולים.. דרך אגב רק צבעתי את החדר ובגלל זה אין תמונות ואין כלום.... אם יש לכם תמונות יפות לתלות תשלחו לינק (אל תתיחסו לסנטר כי הוא ישן ולא חיברתי עדיין... יש רק 2 קדמיים וזהו...)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קודם כל מה נישמע טוב אז ככה קניתי את מערכת ה-x530 כמו שהמליצו לי רבים אבל הופתעתי לגלות שרק שתיים עובדים התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים ואמרו לי שצריך להוריד איזה תוכנה שקוראים לה kx משהו והמחשב שלי ינגן בכל הרמקולים כיאילו עכשיו הוא מנגן בצורה מסויימת וצריך לשנות תהגדרות ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לעזור לי או לתת פתרון לבעיה... בתודה מראש עידו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי כרטיס טלוויזיה חיצוני חיברתי תממיר והכל וזה רואים במסך של המחשב, עכשיו השאלה שלי איך אני יכול להקליט תוכניות מהטלוויזיה למחשב ? אם זה אפשרי בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מגבר לא הכי להיט של פיוניר דגם 418 אם אני לא טועה אבל רמקולים של ימאהה NS-10 וסאב של קליפש סנטר של אינפיניטי ורמקולים אחוריים של ארמן לפי מה שראיתי הכרטיסי שלי מוצאי במקס 48000hz אני ארגיש את הבדל ב192000hz בכרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למערכת סטריאו ביתית בתקציב של כ2000 ש"ח. אודה לעזרה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אומר שהופסק הייצור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-