אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למה הם מתכונים בחיבור הזה לאופטי(מה שמוקף בעיגול)? ואיזה רמקולים יש 2 יציאות בננות? בקיצור איך אני מוציא סאונד מהמסך כל הרמקולים יש חיבור של אוזניות עזרה מפורטת בבקשה אני לא הכי מבין את כל המושגים (כבלים וכוו...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שכולל כונן בלו-ריי. אני הולך להפעיל סרטים רק מהכונן ולא מההרד-דיסק - זה צורב גם. השאלה היא כזו האם צריך כרטיס מסך תומך HD או שמספיק לוח אם בעל יציאת HD למשל : M3A78 ASUS?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
Toshiba Regza 32 - 32AV550 או Samsung 32 - LA32A450 ההבדל המרכזי הוא שהטושיבה תומכת HDMI 1.3 הבעיה המרכזית היא שאני לא מוצא את הדגם באתר הבית של טושיבה תיקון - נמצאה באתר של טושיבה מלזיה http://www.toshiba.com.my/product/product_details.jsp?productid=32AV550E עם זאת, בניגוד לאתרים בארץ, לא מצויין שהיא תומכת HDMI 1.3 יש לציין שהתמונה בסמסונג נראתה לי מעט טוב יותר אבל אני חושש לפספס משהו לנוכח הטכנולוגיה החדשה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ברשותי מכשירים הבאים: טלוויזיה - KDL-32S4000 SONY Bravia http://www.isfar.co.il/Index.asp?ArticleID=1694&CategoryID=398&Page=1 רסיבר - RX-V459 YAMAHA http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200508&CNTYP=PRODUCT&LGFL=Y מחשב HTPC מפרט החלקים הרלוונטיים: לוח אם - ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 כרטיס מסך - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=975#spec מארז - ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU כרטיס טלוויזיה - HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_pvr150mc…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים למחשב אך השנאי נשבר. מדובר בשנאי AC\AC שממיר ל12V 1.6A איפה אפשר למצוא מכשיר כזה לקניה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רסיבר לסלון בדירה שלי. יש לי די וי די עם חיבורי RCA וטלויזיה עם RCA ו21 פינים. בנוסף יש לי רמקולים שמתחברים עם כבלים שבסופם יש התפצלות לשני חוטי נחושת חשופים. כלומר מתחברים ל'קליפסים' אחד אדום אחד שחור (הרמקולים שייכים לדי וי די ישן). אני לא יודע את השם של החיבורים האלו. האם יש רסיבר שעונה על הצרכים שלי? אני לא צריך משהו מפוצץ. יותר למוסיקה וסרטים, לא צריך להיות האיכות הכי טובה אבל לא זבל... התקציב הוא 800 ש"ח האם קיימת תקווה? תודה. ניר
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחפש LCD 32 , למטרות צפייה בסדרות וסרטים דרך ממיר או די.וי.די. מרחק צפייה של כ2-2.5 מטר , הממיר שלי של חברת HOT. ותקציב של 3.2K אני רק רוצה להדגיש שאני לא מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש , אלא אני מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש בתקציב שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה.. בינתים היא מחוברת עם יציאת S-VIDEO ונראה לי שאני יכול להשיג איכות קצת יותר טובה מזה.. יש לטלויזיה מלא יציאות מאחורה כולל HDMI גם שמתי לב שכרגע ההגדרות של הטלויזיה הם על קצב רענון של 25 MHZ ואי אפשר לשנות את זה למשהו יותר גבוה.. עכשיו השאלה שלי היא איזה כבל לקנות? והאם אפשר לחבר כבל HDMI מכרטיס מסך גיפורס 9600 ,לטלויזיה? אני משתמש בחיבור הטלויזיה למחשב כדי לראות סרטים דרכה.. זה כל מה שאני צריך.. הטלויזיה היא 26" infinity תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי שני רמקולים מוניטורים BEHRINGER MS 40 המחוברים ישירות לכרטיס קול אני מעוניין להוסיף אליהם סאבוופר. עכשיו אני יודע שבדרך כלל מחברים את הסאב למגבר ואז לכ.קול...ופה מגיע השאלה שלי,האם יש דרך כלשהי לחבר סאב ישר לכ.קול? כ.קול שברשותי הוא :AUDIGY ZS 2 NOTEBOOK את הסאב עצמו עוד לא בחרתי,אבל אשמח לקבל הצעות,במיוחד אם יש דגמים שמתחברים בקלות ישירות לכ.קול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 32pc51 של LG ? זה יחובר לממיר של יס ולסוני 2 תקציב עד 3000 רוצה טלוויזיה שיראו בה איכות טובה וגם כדורגל תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה למחשב. ברשותי מסך samsung T220 הרגיל לא עם הHD. כרטיס מסך 8800GT - הוא לא פונקציה פה.. אני יודע אבל רציתי לציין.. איזה כרטיס טלוויזיה יהיה האופטימלי ביותר - אני רוצה לחבר לכרטיס ממיר YES ולראות דרכו בעצם טלוויזיה. אם יש מצב לכרטיס עם שלט - אשמח. האם האיכות תיפגע עם כרטיס הטלוויזיה ? כדאי לי לקנות כבל מיוחד מהכרטיס טלויזיה למסך ? תודה, בבקשה תפרטו מפרט של הכרטיס ויכולות בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חבר'ה, בניתי שתי תיבות לרמקולים והרכבתי בהם את הרמקולים. הרמקול מורכב כך: WOOFER בגול 8' MID בגודל 5.25 3WAY TWEATER בגול 2' השאלה שלי היא כיצד ניתן לבחור בין CROSOVER/קבלים, בכדי ליצב לכל רמקול בנפרד את התדרים ותוך כדי שלא יישרפו? -תודה, נחום.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזה LCD 32" עד 4K. הטלווזיה תשמש בעיקר לצפיה בYES אך גם תחובר למחשב עם יציאת HDMI לשם צפיה בסרטים באיכות של FULLHD אני מחפש טלווזיה עם כמובן כניסות HDMI וFULLHD ואני זקוק להמלצותיכם.. תודה לעוזרים..!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מוגדרת במצב extended למסך הראשי. והיא מוגדרת שיראו בה fullscreen. (ההגדרות הן ב castalyst) כשאני משתמש ב VLC, בשביל לראות וידאו, הקצוות של התמונה נחתכים. זה מפריע בעיקר כשיש כתוביות, והן חתוכות. חיפשתי אפשרות להקטין את התמונה בטלויזיה או משהו, אבל אני לא ממש מצליח =/ עריכה: הסתדרתי היה קצת מסובך, זה היה תחת HDTV support, ואז היה צריך לעשות פורמט costume שיתאים לטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
גם כשהווליום הכי נמוך נשמע זמזום.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן חברים, טוב בהתחלה רשמתי שזה חדש..אבל אז שמתי לב שזה לא..אז ערכתי (: אבל אני בטוח שיש כאלה שעדיין ימצאו את זה שימושי למדי.. ושוב זה.. BETA : * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty® Champion Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium סוף סוף אפשר להקליט "what you hear" בכרטיסים הנ''ל..כמו בכל כרטיסי קריאטיב הישנים שזה בעצם למה הבאתי את זה.. התיקון היחידי שמופיע בגרסה הזאת (כאמור בטא) הוא : * Resolves issue with X-Fi Crystalizer enhancement value being reset to default after restarting system. בכל אופן מי שמעוניין …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-