עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  2. שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  5. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stingeR-,

יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל .. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל) בכל מקרה.. כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו? האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא? זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד.. אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא.. אבל האם יש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  9. אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by amir85,

יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Cyanide,

הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by eliorzizov,

אוקיי אז האוזניות אצלי בדיוק שבוע עכשיו ואחרי שהן ניגנו עד מוצ"ש רצוף הן גם נפתחו ביחס להתחלה. אז מההתחלה. האוזניות עלו 128$ כולל משלוח מEBAY. לדעתי מחיר מצויין. הן מתחברות לUSB DAC/מגבר אוזניות פשוט של styleaudio - הדם: PARIDOT. עלה גם 130$ בערך ובפורומים וכמה ביקורות עליו הוא הועדף על הZERO שעולה אותו דבר אז לקחתי הימור ואין לי למה להשוות אבל אני מרוצה מהתוצאה. כרגע הוא גם מקבל חשמל דרך הUSB אז אני מצפה לשיפור כשאני אוסיף שנאי. כמובן שכל החומר המנוגן הוא FLAC. ההתרשמות הראשונית שלי הייתה שהאוזניות נראות קצת רופפות וגם נכון לעכשיו זה לא השתנה לחלוטין. גם האופן בו האוזיות יושבות על הראש מעט רך לטעמי, הן מחליקות מהאוזניים לעיתים ולמרות שהן בהחלט נוחות להאזנה ממושכת הן יכו…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by EAD,

http://www.turnmeup.org/ http://www.dynamicrange.de/ http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war אלו הם רק חלק מן האתרים שנוגעים לדבר. מדובר בבעיה די חמורה של סאונד כיום, כאשר לוקחים אלבומים ופשוט "מפוצצים להם את הצורה" במובן של הווליום. מה שאנחנו מקבלים זה אלבום עם סאונד "מקומפרס" לחלוטין. בלי שום דינאמיקה. בלי שום איכות ושום כלום. פשוט הרס מוחלט של סאונד יפה. כמו כן, זה גורם לתופעה אחרת שידועה של "עייפות האוזן" כתוצאה מהאזנה ממושכת. התופעה אכן קיימת ובאלבומים חדשים של להקות כמו מטאליקה זה פשוט מגיע לשיאים חדשים - http://www.guardian.co.uk/music/2008/sep/17/metallica.guitar.hero.loudness.war בהחלט מקווה שכמה שיותר אנשים פה ירשמו ויתרמו לאתר שמתעסק עם הנושא…

• 73 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by eman12b,

יש לי טלוויזיה HD READY שתומכת ב-720P אז אם אני מחבר לה תמחשב ומפעיל סרט 1080P אז מה יקרה? כאילו אני לא אראה כלום? אני אראה שחור? או שזה יראה לי את זה ב-720P או באיכות ירודה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by IG,

הי, ברשותי אוזניות של סנהייזר- MX550 עם הבקר ווליום הקטן הזה שנמצא כמה ס"מ מתחת לפיצול של האוזניות... אני מניח שכל הבקרים האלה בנויים על אותו העיקרון לכן כל דגם האוזניות לא ממש משנה... לשאלה: אני רוצה להוריד את הזבל הזה. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מעצבנות בסגנון של פלאג לא תקין... ווליום שונה בכול אוזנייה, חוסר מגע... מעצבן. אני מתכנן להסיר אותו ולהלחים את החוטים (אולי אפילו להעריך קצת את הכבל עם הכבל של האוזניות של המיזו שיש לי), והשאלה שלי היא אם הכבלים שם הם כמו באוזניות רגילות- פלוס ומינוס לכול אוזניה או שיש לבקר הזה איזה חוט נפרד או משו...אני רוצה להיות מוכן לניתוח לפני שאני חותך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  17. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום אבא של חבר שלי הזמין מערכת של Yamaha מגבר מדגם RXV465 Yamaha ודיודי דגם Yamaha DVDS659 ורמקולים אני לא זוכר את הדגם, הם דקים וגבוהים... אז ככה אני צריך שתמליצו לי בבקשה על סב שהוא יהיה מיעוד בעיקר לסרטים, רצוי 10 אינטש. התקציב הוא +/- 1700 שקל ורצוי בצבע כסף... תודה מראש חברה מה אתם עומרים על זה...? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31837

19. Started by adam_mor,

שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by THE FOX,

בהמשך לשירשור: http://www.head-fi.org/forums/f4/very-brief-impressions-all-headphones-youve-heard-413826/ רשמו את רשמיכם מאוזניות שיצא לכם לשמוע.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. המערכת תחובר לטלויזיה 32" LCD ו-HTPC בשלב ראשון. בהמשך הHTPC ישתדרג עם הזמן עם כונן בלוריי (כשהמחירים יתאזנו והפורמט יהפוך פופולארי כך שזה יצדיק את ההשקעה), והטלויזיה תהפוך למסך 47" FHD בטווח של השנה הקרובה. כרגע, השדרוג ההכרחי הוא מערכת סאונד נורמלית. רציתי רצפתיים ולא סטליטים, וחשוב לי שהרסיבר יתמוך בדולבי TRUE HD מתוך מחשבה שזה יהיה פורמט פופולארי בשנים הקרובות, ולקנות רסיבר שלא תומך בו זה שטות. התקציב כאמור הוא 6K, והוא ממש לא גמיש - הוא הוגמש כבר מ4000 ל-5000 ואז שוב ל6000 ואני ממש לא יכול לחרוג יותר באגורה. הציעו לי JAMO S606 HCS 3 - מערכת רצפתיים עם יחידת בס 8" מובנת, ללא וופר, שנשמעה לי די טוב כשהאזנתי לה בחנות - יצרן איכותי מחיר סביר של כ2800 שקל לרמקולים בדובדב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חדר שינה גדול, מחפש את הזוג הטוב ביותר במחיר. תקציב : 2000 ש"ח +- , שמעתי על האודיו אנג'ין a5, יש משהו משתלם יותר? אפילו במחיר זול יותר..

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIn7 64bit עד עכשיו הייתי עובד עם XP. יש לי כרטיס קול Creative X-FI Xtreme Gamer Fatality אחרי שהתקנתי את הדרייברים והגדרתי במדיה סנטר שיש לי 5.1, בסרטי HD לא הייתי שומע 5.1 ובסוף עליתי על זה שלא מותקן לי AC3 Filter אחרי שהתקנתי.. העניין הסתדר.. אבל רק בסרטים. אם אני מפעיל שירים אני לא שומע את הסאב.. כשהיה לי את הדרייברים של XP הייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס קול שנקראת Enable Bass redirection וכשעשיתי את זה.. הייתי שומע גם בשירים שמשדרים סטריאו את הסאב. אבל עכשיו אני לא מצליח לשמוע את כל הרמקולים כשאני מפעיל שירים. יש איזה מקודד שצריך להתקין או איזה תוסף?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. עם ישראל שלום אני מחפש רמקולים למחשב נייד, אך לא מבין גדול בדבר, כמה וואט וכו'. מחיר שיהיה סביר ומוצר איכותי בסים לא רעים...לא משהו מטורף לא קלנוע ביתי...אבל כן שיהיה איכות. תתנו בבקשה עצה איך לבחור מינימום כמה וואט ו...כסף ככה עד 500 ים תודות.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים